Yıldız Asyalı yönetmen Kerem Saka ile düğünden 30 gün sonra ayrılık kararı aldı. Ayrılıklarının nedenini anlatan Asyalı " Hayvan barınağından köpek sahiplendim. Keremin bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini karşıladım. Kerem bana çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı , bitti. Zaten resmi nikâhımız yok , sadece düğün yapmıştık dedi.
30 günde boşandı! Resmi nikah olmadan, düğün yapar mısınız?
Işte Her zaman dediğim tezi yine doğrulamak istiyorum Gerçekten artık ortada aşk diye bir şey kalmadı aşk diye bir şey yok zaten ne sevgi var ne aşk var Ask denen şey koca bir yalan buna inanan da varsa gerçekten bir an evvel aklını başına alsın Sadece bu boşanma değil zaten ülkede Şu an boşanmalar ciddi derecede arttı Bu sadece sanat camiası değil normal senin benim gibi insanların arasında bile Felaket derecede artmış halde bunun en başını çeken insanların artık birbirine olan sabırsızlığı ve samimiyetsizliği ikinci olarak ise tabi ülkenin ekonomik durumu falan filan
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Söz, Nişan, Kına, Düğün, Mehir, Bohça... Bunlar hep fuzuli masraf. Bir insan bu kadar da görmemiş olmamalı. Daha ilk fırsatta damatların sabırları zorlanmamalı. Çiftler yuvasına neşeyle girmeli stresle değil. Çağ ilerledi, her şey gelişti bir şu İLKEL EVLİLİK ŞEKLİMİZ değişmedi, yeter ak 🤮
Elin Avrupalısı bile bir gelin damatlık giyip, kilisede papazın huzurunda 1 saatte bitiriyor işini. Bir de bize bak ROMAN HAVASI 🤮
TMK 118-281 arasında nişanlanma evlenme boşanma vs ayrıntılı olarak işlenmiştir ve resmi nikah olmadan o evlilik yok hükmündedir hukuk saymaz imam nikahını vs o yüzden resmî nikah şarttır ve imam nikahı ile Evlenen çiftlere 2 aydan 6 aya kadar Hapis cezası vardı bunu anayasa mahkemesi iptal etmiştir
kizlar serefsiz seviyor. yapacak bisey yok. serefsizler yerine benim gbi adamlara deger verseler, o serefsizlerde bir silkelenip kendine gelir zannımca
REsmi nikah yoksa zaten nasıl boşanıyor ki? Bizim millet nikah varsa bile düğün yoksa o evliliği geçerli saymıyor böyle de bir cahil kafa var. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Tabii ki hoş değil.
Resmi nikahla da düğün yapmam. Düğünün mantık çerçevesinde gerekliliğini hiçbir zat ispat edemez, aynı şekilde benim de mantıksız işe imza atmayacağımı hesaba katarsak, düğün namümkün yavrum.
@Denizran 30 yaşında adamım ben, onlarca ilişkim oldu, bu saatten sonra bana tezat aşırı gelenekçi tiplere sesimi çıkarmayacağım bir pozisyona nasıl düşmemi umuyorsun, uyarını yap da ona göre ayağımı denk alayım
Düğüne karşı biriyim. Hatta tüm resmi törenlere. Fakat burada resmi nikah bile yok. Cidden bazen göz önünde olan insanların yaşadıkları akıl alır gibi değil.
Yapmam tabi ki. Bu kadının psikolojik sorunları var bence 🤦🏽♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadın arda kuralın eski sevglisiydi sanırım. Arda kural biraz da bununla olan ilikisinden sonra pskolojik bunalıma girdi die harırlıyorum. Vebal varsa bilemem...
Önce saçmalamış Yazık günah 1000 lira nakliye nedir Hiç mi düşünmüyorsun Diğer konuda kadına böyle mi davranır bir insan kadın yahu biraz insan gibi davran