Allahım analar ne kadar romantik evlatlar doğurmuş ya. Valla Merve Boluğur ' un da bu çocuğa düşmesi çok ama çok normal. Neyse dedikodumuza gelelim hemen :)
Merve Boluğur ' un gizemli sevgilisi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Boloğur ' un sevgilisi Burak Dayı ' nın sanat yönetmenliği yaptığı öğrenilirken , ilginç bir detay da gün yüzüne çıktı. Dayı , 2018 yılından beri Boluğur ' un fotoğraflarına hayranlık ifade eden yorumlar bırakmış.
Onun dışında Merve Boluğur ' un sevgilisi 200 takipçisi hesabında paylaştığı fotoğraf ile bütün kızlara aradığımız instagram kullanan erkek profili dedirtmeyi başarırken hesabında sadece Merve Boluğur ile fotoğrafının olması büyük dikkat çekti.
Valla ben çifti çok ama çok yakıştırdım. Umarım sonları da güzel olur :)
Merve Boluğur'un azimli sevgilisi Burak Dayı! İstediğini alma konusunda azimli misin?
Şok oldum inanmiyorum ya ruh ikizi kadinin ama kadın görmemek icin direnmiş ve sonuç ortada... hep diyodum bu kadının ruh esi nasil biri diye ama görür görmez heh buymus dedim çünkü cidden sevilmeyi hakeden aile terbiyesi almis guzel bir kadin..
Umarım bu sefer Boluğur çok mutlu olur. Dalkılıç hiç sevmedi onu zaten o hep kendini sevdi ve Erçel gibi vasat bir kadınla sevgili oldu. Abi Boluğur heryerde bulunacak güzellik değil!
@Kimbilirkimimm kız sevincinden 32 dişini gösteriyor adam viddi bir tavır takınıyormuş gibi gözüküyor ama ciddi bir tavrı yok bıkmış usanmış bir hali var. ikisinin birlikteymiş gibi halini düşünmeyip 3 üncü şahıs açısından tarafıs zbakınca adamın gözlerinden ne anlattığı az çok belli oluyor. O kızın o gülümsemesine o çocuğun bakışları soğuk ve de mat.
Yemin ederim bende gördüğümde öyle dedim. şu an baya şaşırdım bu yorumunu görünce. Adam sanki hayattan bezmiş gibi pasif duruyo. Aşk acısı çeken tipler varya ona benzettim. Neyse yinede inşallah Mutlu olurlar
@_derindüşünür şeytan ayrıntıda gizlidir derler... Herkes diğer resimlere ve kıza odaklanmış durumda nednese... Umarım başka bir acıyı bu şekilde kapatmaya çalışmıyordur ve senin de dediğin gibi umarım mutlu olurlar... sonları güzelolsun..
Doğum haritanda kesin başaklık var ondandır. Benim burcum Aslan ama merkürüm Başak Venüsüm Başak Marsım Başak. Hiç bişe gözümden kaçmaz detayları severim. Ama bir okadar yorucu 🙂
@_derindüşünür o kadar ayrıntıyı bilmiyoprum ama burcum ikizler , yükselenimde ikizler.. bu biraz tehlikeli yapıyor.. Doğum haritasına hiç bakmadım şimdiye kadar... ama kankime bir ara baktırayım o bu işlerde iyidir.. :D
Benimde ayım ikizler. Zaten astrolojide en keskin zekaya sahip olanlar İkizler Başak Akreptir. Araştırmacı yanımız merakımız ordan gelme. Beynimiz susmuyoooo
@_derindüşünür arada bir kapatmak gerekiyor ama bu seferde can sıkıntısı başgösteriyor... İlla bir şeylerle uğraşmak gerekiyor yoksa gün zehir oluyor bana... kendimi boşlukta gibi hissediyorum bu sefer ve genelde de gece beyin sanki hiç susmuyor daha çok aktif faal duırumda. Tanıdığım ikizler arkadaşım çok ve hepsid e gececi benim gibi...
@_derindüşünür araştırmalara göre öyle de uyku da lazım.. gündüz iş sonra patrondan azar işitiyoz gece gece ne yaptın lan beşik mi salladın diye.. :D :D :D ... Zaten en çok yoran bu fiziksel yorgunluk dineliniyorsun geçiyor ama zihinsel yorgunluk bitmiyor kolay kolay, insanı da o yoruyor işte...
ne çok anlam çıkarmışsınız ya bazı insanlar cool durmak için fazla sırıtmaz ben de yanımda 32 dişini açan biri bile olsa sırıtmam bana sırıtmak yakışmıyo çünkü
@yakisiklikarizmatik dostum adamın duruş şekli , verdiği poz beni de ilgilendirmez ben sadece şahsın gözünde ki cansızlığı , mat olmasını belirttim o kadar... istediği kadar poz versin , istediği pozla cool dursun gözler değişmez ve gözlerinden bir çok şey okunuyor...