Kendi markasını çıkararak tekstil sektörüne adım atan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Elle Türkiye dergisinin yaz sayısının kapak fotoğrafı için poz verdi.Hadi yarışalım olabilir mi anlamı?Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Elle Türkiye ekibine teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Şeyma Subaşı, paylaşıma ''Nasıl güzel bir çekim oldu bu! Hepinizi ellerine sağlık!" notunu düştü.Elle Türkiye'nin kapak fotoğrafı için poz veren Subaşı'nın paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Paylaşıma Didem Soydan'ın da yorum yapması dikkatlerden kaçmadı.(Haberler)
Bir anlam aramaya gerek yok ya. Yere düşmüş, tam kalkacakken aniden kameralar çekince ortaya böyle bir şey çıkmıştır. Sonra o da bir daha poz vermeye üşenince bu kalsın demiştir. Yoksa aklı başında bir insanın böyle saçma pozlar vereceğini düşünmüyorum.
Ya ben kadınların verdiği çoğu pozun cinsel hatta sapıklık olduğunu düşünüyorum domaldim gel şey yap der gibi poz hatta bizzat öyle. Kadınlar da sapıklık yapıyor şu yaptığını f*** e bile yapmaz
Var arkadaş marka çıkaran çıkarana Acun olmasa tanınmayan kadın ünlü oldu. Sonra kadınlar neden 20- 40 yaş fazla olan ünlü erkeklerle evleniyor diyorlar. Saçma sapan bir poz iste