Bir döneme damgasını vuran Fifty Shades Of Grey serisinin yakışıklı oyuncusu Jamie Dornan hem yakışıklılığı hem de oyunculuğuyla kızlarımızın kalbini çalmış ve çokça konuşulmuştu. Son günlerde ise oynadığı filmin Netflix’te yayınlanması ile birlikte gündeme bomba gibi düşen Michele Morrone herkesi kendine hayran bırakıyor. Sosyal medyada filmlerin benzerliklerinden dolayı iki oyuncu da çokça karşılaştırılmakta. Film olarak 365 DNI benim için çok fazla sıradanlıklar içerse de izlerken sıkılmadım. Ama Fifty Shades Of Grey ile kıyaslanamaz bile. Yalnız oyuncu seçimim için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Ben oyumu esmer yakışıklımızdan yana kullanıyorum. Sizin seçiminiz hangisi?
Dev kapışma! Fantezi dünyasının iki büyük ismi Jamie Dornan ve Michele Morrone. Sizin seçiminiz hangisi?
2 sidr birbirinden berbat filmler ve oyunculuklarıda keza öyle. ikisi içind ekonuşuyorum. bir konu ancak bu kadar kötü işlenebilirdi. amatörler için duayen olan grinin 50 tonu gerçek aşk cinsellik hatta bdsm severler için rezalet. şaşkın masum kızı zengin ve yakışıklı çocuk helikoptere bindiriyor sonra da kız abiniyor. tutku aşk zerre yok. tamamen şaşkın ve birazda aptal ergen kızlaırn hayal dünyasına hitap eden bir film.
Michele Morrone cok fazla yakışıklı buluyorum. Filminin konusu cok cok sacmaydı ama adam gercekten çok etkileyici. Takip de ediyorum her yerden Çok yönlü birisi gerçekten şarkıları da harika. Filmdeki şarkılar da michele morronaya ait. Oyum Michele Morrone