Tabi ki Gollum'u daha çok seviyorum neden diye soracak olursak çünkü gollum çok daha kötü ve zor bir hayat yaşadı yani filmi çoktan izlemiştir herkes ama mesela gollum önceden bir hobbit yani normal insandır ama yüzük onu çıldırttı arkadaşını öldürdü ve kendisini de golluma çevirdi çok uzun bir süre de yalnız kaldı yüzük onun tek arkadaşıydı aslında kendimi karakter olarak da golluma biraz benzetiyorum. bu yüzden de gollumu söylerdim kendi çift kişiliği ile değişik bir karakter kendisi :)
Dobby kardeşimiz feleğin çemberinden geçmiş, Lucius denen beyaz kafalı d*llamanın zorbalıklarına maruz kalmış, Harry kardeşimizin dobby'i azlettirmesi müsebbibi ile ölene kadar Harry kardeşimize sadakat ile bağlanmış ve ölümünde bile bu sadakatini sürdürmüş bir kardeşimizdir. Adamın hasıdır, kraldır.
gollum sinsi ya ben sevmedım.. en basta tatlı gelıyorduda sonradan nefret ettıydım. Harry Potter hıc ızlemedıgım ıcın dobby hakkında bırsey dıyemem Şu an .
Lakin şu Galaksinin koruyucuları filminde ki Groot varya onun bebekliği aşırı tatlı ya... hani insanın arkadaş olası gelıyor.. şu tipe baksana yirimmm