Magazin Tuba Büyüküstün güzel ve çekici bir kadın mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet, öyle Hayır, değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tuba Büyüküstün güzel ve çekici bir kadın mı? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kadar güzel bir kadını bile beğenmeyen varsa.. Bence çok hoş. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bence de tartışmaya kapalı bir güzellik. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet tabiki güzel. Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Fahriye Evcen, Neslihan Atagül Türkiye’nin en güzel kadın oyuncuları bence. Bu isimlerin dışındaki oyuncular da güzel ama sıradanlar abartıldıkları kadar değiller. 0 0 Yorumla
Piposs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Güzel ve çekiciliğini bence soğuk duruşundan dolayı 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bilmiyorum bana çok çekici gelen bir kadın değil güzel ama ilgimi çekmiyor 0 0 Yorumla
AtomicSentinus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir ortamda kendini fark ettirir, evet. 1 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Tabi baksana kadındaki goguslere 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla miaovv +1 yıl Baksana taş gibi hatun diyorum ne ne? Yorumla Soran +1 yıl göğüsleri küçük seviyosun galiba Yorumla miaovv +1 yıl Benim için ideal ya severim Yorumla Soran +1 yıl yüzü güzel fiziği güzel bence de güzel Yorumla miaovv +1 yıl Yani bakışları falan.. çekici bı kadin. Sühan rokund de çok çekici bir karakteri oynuyordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu kadar güzel bir kadını bile beğenmeyen varsa.. Bence çok hoş.
bence de tartışmaya kapalı bir güzellik.
Evet tabiki güzel. Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Fahriye Evcen, Neslihan Atagül Türkiye’nin en güzel kadın oyuncuları bence. Bu isimlerin dışındaki oyuncular da güzel ama sıradanlar abartıldıkları kadar değiller.
Güzel ve çekiciliğini bence soğuk duruşundan dolayı
Bilmiyorum bana çok çekici gelen bir kadın değil güzel ama ilgimi çekmiyor
Bir ortamda kendini fark ettirir, evet.
Çekici değil sadece güzel.
Evet en sevdiğim kadınlardan biri
Tabi baksana kadındaki goguslere
ne
Baksana taş gibi hatun diyorum ne ne?
göğüsleri küçük seviyosun galiba
Benim için ideal ya severim
yüzü güzel fiziği güzel bence de güzel
Yani bakışları falan.. çekici bı kadin. Sühan rokund de çok çekici bir karakteri oynuyordu
Ben hiç beğenmiyorum ya
Asil
Evet öyle bence
Evet yaşlandı artık
hala taş
Evet
eh işte
Evet
Güzel kadın