2016'daki düğünlerine Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen'i davet etmediklerini söyleyen Kadir Doğulu, Özçivit hakkındaki şu sözleriyle bir polemiği başlattı:"Sanıyorlar ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Halbuki o başka meşrepte adam! Burak'la çalıştım, çok sevdim, mert bir adam. Belki de Türkiye'nin en güzel adamlarından bir tanesi... Şahane vasıfları da var; ama meşrepimiz birbirimize uygun değil! Biz dost, arkadaş olamayız."Bir araya geldiğimizde azami saygı gösteriyoruz. Kırgınlık yaratacak hiçbir kelamımız olmadı, çok kibar bir çocuktur Burak. Ama biz dost olmadık, olamadık. Çünkü biz başka meşreplerdeyiz. O futboldan hoşlanıyor ben hoşlanmıyorum, bu da bir araya geldiğinde konuşulacak şeylerin azlığını gösteriyor.(Mynet)
Kadir Doğulu kötü bir şey söylemmemiş yani bu laflarla bir polemik söz konusu olamaz. Sadece birbirlerinden farklı şekilde olduklarını dile getirmiş, bana göre normal bir konuşma yapmış.
Adama soru sormuşlar adam da cevap vermiş nedenini söylemiş hatta açıklamış da en basit şekilde, o futbol sever ben sevmem diye. Kafalar uyuşmuyo demiş işte öküz altında buzağı aramayın
Bu konuyu gercekten yillardir cok uzattilar. Abi iki ciftin birbiriyle yakindan uzaktan alakalari yok. Hala magazinciler kavga pesindeler. Kadirde artik napsin garibim cocuklara anlatir gibi incik mincik detaylica anlatiyor😂
Yanlış bir şey söylememiş ki. Polemiğe sebeb olacak bir söz söylememiş Kadir Doğulu. Kendini gayet güzel ifade etmiş, gayet saygılı bir şekilde belirtmiş düşüncesini. Ben burda bir saygısızlık görmedim 🌸
Birşey bilmeden konuşman çok komik. Fahriye o gelinliği 2015ten beri istiyormuş hayalindeki gelinlik oymuş Neslihan da benzer giydi diye hayalinden vazmıgeçseydi? Kıskanç olanlar Kadir ve Neslihan bence. Burak ve Fahriye onlar hakkında hiç konuşması ama Kadir ve Neslihan susmuyor çok iticiler özellikle Neslihan sürekli kocam bana aşık kusursuzum falan baya iticiler bunları nasıl seviyorsunuz?