İtalyan oyuncu Francesca Cipriani, Can Yaman'la bir tv programında tanıştıklarını ona gülümsediğini ve kur yaptığını görüşmek için sözleşip bir türlü görüşemediklerini söyledi. Cipriani, Can Yaman için "Mesajlarıma yanıt vermiyor. Onun için her gün ağlıyorum. Bana bunu neden yaptı?" dedi.Francesca CiprianiSiz birine kolay aşık olur musunuz? 🌸
Can Yaman İtalyan oyuncu Francesca Cipriani’nin de gönlünü fethetmiş! Birine kolay bağlanır mısınız?
Can Yaman'ın İtalya'da geçen yıl konuk olduğu TV programının bir başka konuğu İtalyan oyuncu Francesca Cipriani'ydi... Selam Prista, güzel bağlamışsın soruyu kutlarım :))
Ancak ben, soruyu soruyla savuşturmaya bayılırım. Bir gazeteci olarak, yıllardır ünlülere sorduğum için özel konularda soru almaya alışık değilim. Gelen soru olursa da işimi yapmayı tercih ederim.
Şöyle ki: "Sayın Prista, siz birine kolay bağlanır mısınız, yoksa ince eleyip sık mı dokursunuz?" Gibi :)
Evet, cevap lütfen :))
Her sarışın beğenilecek diye bir şey yok elbette
Bu Francesca Cipriani belli ki saf bir kadın. Belli ki Can Yaman, birlikte konuk oldukları televizyon programında ona biraz ilgili davranmış. Ancak bu, Can Yaman'ın onunla beraber olmak istediği anlamına mı gelir? Tamam, kadınlar hisseder ama demek ki Francesca yanlış şeyler hissetmiş. Demek ki kendi arzusunu, Can Yaman'dan görmeyi hayal etti.
Evet Prista, Can Yaman çok çapkın ve libidosu çok yüksek bir erkek ama onun da bir beğenme eşiği olduğuna eminim.Hele, bu kadar şöhretli ve arzu edilen bir erkeğin biraz olsun seçici olacağına inanıyorum.
Nasıl, her esmer erkek yakışıklı değilse ve kadınları cezbetmezse, her sarışın kadın da her erkeği cezbetmeyebilir. Sevgiyle...
Bu adam vay anam bir yakışıklılığa sahip değil. İtici geliyor bana. Kaldı ki kadın da estetiği bol olan biri. Güzel bulmadım onu da. Birinin mesajıma cevap vermemesi vs. beni ondan soğutur, umrunda olmadığım biri için ağlamak ezikçe bir hareket gözümde.
Ya, şöyle şimdi birine kolay aşık olmak yani bu laf yanlıştır. Çünkü aşk başka sevgi başka hoşlantı başka öyle değil mi? Yani nasıl olurda her gördüğümüze aşık olabiliriz yani bu "aşk"ı yaşayabiliriz. Zaten herkese duyulan hoşlantının dahi gerçek bir hoşlantı, sevgi olduğunu düşünmüyorum. Diğer birşey, Can Yaman fena abartılan bir oyuncu bence. Bakınca, kas yığını bir adam. Mesela ben bu adamı galiba yaklaşık 2015'den beri o tarihlerden beri tanıyorum. Ve eskiden hiç böyle abartılmamıştı. Ne oldu, zamanla ne değişti yani? Yani, Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ( kısacası muhteşem 3'lü :D ) bile bu kadar abartılmamıştır belki.
Can yaman tam bir canım ve konuşma sanatını iyi bilmeyen beynı kıt düşünceye sahip bir oyuncu müsveddesi boşuna üniversite bitirmiş böyle beyfendilere kanan kızlara ben acırım üniversite eğitimi bir kez daha gözden geçirilsin Türkiye iyiye gitmiyor
yurt dışındaki kadınların ülkemizde çok konuşulduğunu anlayınca hepsi böyle şeylere başvuruyor. kendi ülkesinde bir baltaya sap olamayanlar ülkemizde popüler oluyor. aklım almıyor bu durumu
Can Yaman'ın İtalya'da geçen yıl konuk olduğu TV programının bir başka konuğu İtalyan oyuncu Francesca Cipriani'ydi...
Selam Prista, güzel bağlamışsın soruyu kutlarım :))
Ancak ben, soruyu soruyla savuşturmaya bayılırım. Bir gazeteci olarak, yıllardır ünlülere sorduğum için özel konularda soru almaya alışık değilim. Gelen soru olursa da işimi yapmayı tercih ederim.
Şöyle ki:
"Sayın Prista, siz birine kolay bağlanır mısınız, yoksa ince eleyip sık mı dokursunuz?" Gibi :)
Evet, cevap lütfen :))
Her sarışın beğenilecek diye bir şey yok elbette
Bu Francesca Cipriani belli ki saf bir kadın. Belli ki Can Yaman, birlikte konuk oldukları televizyon programında ona biraz ilgili davranmış. Ancak bu, Can Yaman'ın onunla beraber olmak istediği anlamına mı gelir?
Tamam, kadınlar hisseder ama demek ki Francesca yanlış şeyler hissetmiş. Demek ki kendi arzusunu, Can Yaman'dan görmeyi hayal etti.
Evet Prista, Can Yaman çok çapkın ve libidosu çok yüksek bir erkek ama onun da bir beğenme eşiği olduğuna eminim.Hele, bu kadar şöhretli ve arzu edilen bir erkeğin biraz olsun seçici olacağına inanıyorum.
Nasıl, her esmer erkek yakışıklı değilse ve kadınları cezbetmezse, her sarışın kadın da her erkeği cezbetmeyebilir.
Sevgiyle...