İtalyan oyuncu Francesca Cipriani, Can Yaman'la bir tv programında tanıştıklarını ona gülümsediğini ve kur yaptığını görüşmek için sözleşip bir türlü görüşemediklerini söyledi. Cipriani, Can Yaman için "Mesajlarıma yanıt vermiyor. Onun için her gün ağlıyorum. Bana bunu neden yaptı?" dedi.Siz birine kolay aşık olur musunuz? 🌸
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu adam vay anam bir yakışıklılığa sahip değil. İtici geliyor bana. Kaldı ki kadın da estetiği bol olan biri. Güzel bulmadım onu da. Birinin mesajıma cevap vermemesi vs. beni ondan soğutur, umrunda olmadığım biri için ağlamak ezikçe bir hareket gözümde.
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ya, şöyle şimdi birine kolay aşık olmak yani bu laf yanlıştır. Çünkü aşk başka sevgi başka hoşlantı başka öyle değil mi?
Yani nasıl olurda her gördüğümüze aşık olabiliriz yani bu "aşk"ı yaşayabiliriz. Zaten herkese duyulan hoşlantının dahi gerçek bir hoşlantı, sevgi olduğunu düşünmüyorum.
Diğer birşey, Can Yaman fena abartılan bir oyuncu bence. Bakınca, kas yığını bir adam. Mesela ben bu adamı galiba yaklaşık 2015'den beri o tarihlerden beri tanıyorum. Ve eskiden hiç böyle abartılmamıştı. Ne oldu, zamanla ne değişti yani? Yani, Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ( kısacası muhteşem 3'lü :D ) bile bu kadar abartılmamıştır belki.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
22Cevap
- +1 yıl
Can yaman tam bir canım ve konuşma sanatını iyi bilmeyen beynı kıt düşünceye sahip bir oyuncu müsveddesi boşuna üniversite bitirmiş böyle beyfendilere kanan kızlara ben acırım üniversite eğitimi bir kez daha gözden geçirilsin Türkiye iyiye gitmiyor
00 Yorumla - +1 yıl
ikiside goril gibi tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
30 Yorumla Magazin konusunda 500 cevap paylaştı. yurt dışındaki kadınların ülkemizde çok konuşulduğunu anlayınca hepsi böyle şeylere başvuruyor. kendi ülkesinde bir baltaya sap olamayanlar ülkemizde popüler oluyor. aklım almıyor bu durumu
10 Yorumla- +1 yıl
Kadına kaç para verdi acaba bu reklam için ve hayır bağlanmam. Hayran olabilirim ama sadece ekrandan gördüğüm birine bağlanacak kadar zavallı değilim.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Şu kıl yumağında da ne buldular bu kadar anlamadım!
30 Yorumla - +1 yıl
Vizyonsuzun nesine aşık oluyorlar çok merak ediyorum ya 😀 kolay bağlanmam beni çeken bir şeylerin olması lazım
00 Yorumla - +1 yıl
Demekki İtalyan kızlar yakışıklı erkek sevmiyor tüh italya ya gitmem artık napim
00 Yorumla - +1 yıl
İfşalanmadı mı bu adam ya bütün kızlar bunu nesine düşüyor anlamıyorum saçma
00 Yorumla - +1 yıl
Can yaman'a yakışan bir davranış. Malum yürüyen libido
00 Yorumla - +1 yıl
Kızların yorumuna bakıyorum da hepsi hayır olmam demiş yüzyüze bir durun bakayım kedi gibi olursunuz
00 Yorumla - +1 yıl
Bu adama dünya üzerinde düşmeyecek kadın yok zaten. Barbara da Adriana da Miranda da hepsi düşer.
00 Yorumla - +1 yıl
Hayatımda gördüğüm en egolu aynı zamanda en itici ve abartılan adamlardan biri
00 Yorumla - +1 yıl
Kadın dengesiz sanırım. Bunu Can da anlamış olmalı...
00 Yorumla - +1 yıl
birine kolay bağlanma demeyelim de ona anlık çarpılma diyelim biz 🤣
00 Yorumla - +1 yıl
Adam işini biliyor yeterki bir kızı hedef koysun alabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Önüne gelen Can'dan prim kasıyor sıkıldım bu olaydan artık
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bu can yaman gerçketen çok itici neyini seviyorlar bilmiyorum dizilerini bile izlemiyorum zevk meselesi işte
10 Yorumla Eskiden olsa bağlanırdım ama artık çok zor
10 Yorumlaaksine zor bağlanırım
10 Yorumla- +1 yıl
kolay bağlananın ipi kolay kopar
10 Yorumla - +1 yıl
Memelere bak scud füzesi gibi
10 Yorumla - +1 yıl
Bu tipe anca böyle bir tip aşık olurdu zaten
13 Yorumla- +1 yıl
Neden adam gayet yakışıklı her ne kadar da sapık olsa😂😂
- +1 yıl
@AslanEkincii evet de egosu göklerde. bir b
Brad Pitt değil yani sıradan Ortadoğu lu bir yüz. - +1 yıl
Olabilir olabilir 😂
Kolayy değil de bazen aniden oluveriyor
00 Yorumla- +1 yıl
Gönül bu konarken sormuyo
00 Yorumla Kızcağıza biri durumu izah etse bari.
00 Yorumla- +1 yıl
Kolay kolay aşık olmaz hatta hiç olmam inanmıyorum
00 Yorumla Ağzının tadını biliyor
00 Yorumla- +1 yıl
Bu adam da amma kasıntı ha
00 Yorumla - +1 yıl
Bağlanmam.
Bence kız çok şanslı dnjs
00 Yorumla Allah ıslah etsın kanks
10 YorumlaEger bu Francesca gibi bir kadınsa neden olmasın
00 Yorumla- +1 yıl
"Arka oda"ya geçenlerden herhalde
10 Yorumla Oylamayı tekrar açın çünkü zaman çok dar
00 YorumlaÖyhhğğğğ can yaman 🤢🤢🤢
00 YorumlaKadın kesin yengeç burcu
00 Yorumla- Kadına neden kur yaptığı belli.
00 Yorumla- +1 yıl
Maalesef yardim edin banaaa
00 Yorumla Hayır
00 YorumlaEvet o yuzden herkese mesafeliyim
00 Yorumla- +1 yıl
Görüyon mu sen bizim libidoyu
00 Yorumla Ikisinde çok tuhaf insana benzemiyorlar ya
00 Yorumlakolay bağlanmam
00 Yorumla- +1 yıl
Bu Can Yaman da ne var benim göremediğim 🤷♀️
00 Yorumla Kolay bağlanmam
00 Yorumla- +1 yıl
Slikon kadın
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır
Bay yanlış asdfsfjfj
10 Yorumla - +1 yıl
kolay bağlanmam..
Bana sevgisini belli eden kisiye aşık olurum
00 Yorumla - +1 yıl
Allah mutlu etsin.
00 Yorumla - +1 yıl
Kadın çirkin ama yaa
00 Yorumla - +1 yıl
Salak karı
00 Yorumla - +1 yıl
Tam hayalim kadın
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sert erkek
00 Yorumla
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Can Yaman'ın İtalya'da geçen yıl konuk olduğu TV programının bir başka konuğu İtalyan oyuncu Francesca Cipriani'ydi...
Selam Prista, güzel bağlamışsın soruyu kutlarım :))
Ancak ben, soruyu soruyla savuşturmaya bayılırım. Bir gazeteci olarak, yıllardır ünlülere sorduğum için özel konularda soru almaya alışık değilim. Gelen soru olursa da işimi yapmayı tercih ederim.
Şöyle ki:
"Sayın Prista, siz birine kolay bağlanır mısınız, yoksa ince eleyip sık mı dokursunuz?" Gibi :)
Evet, cevap lütfen :))
Her sarışın beğenilecek diye bir şey yok elbette
Bu Francesca Cipriani belli ki saf bir kadın. Belli ki Can Yaman, birlikte konuk oldukları televizyon programında ona biraz ilgili davranmış. Ancak bu, Can Yaman'ın onunla beraber olmak istediği anlamına mı gelir?
Tamam, kadınlar hisseder ama demek ki Francesca yanlış şeyler hissetmiş. Demek ki kendi arzusunu, Can Yaman'dan görmeyi hayal etti.
Evet Prista, Can Yaman çok çapkın ve libidosu çok yüksek bir erkek ama onun da bir beğenme eşiği olduğuna eminim.Hele, bu kadar şöhretli ve arzu edilen bir erkeğin biraz olsun seçici olacağına inanıyorum.
Nasıl, her esmer erkek yakışıklı değilse ve kadınları cezbetmezse, her sarışın kadın da her erkeği cezbetmeyebilir.
Sevgiyle...