Herkes fit olmak zorunda değil , sağlıklı beslenme , toplumun güzellik algısı olan makyajlı kadınlar tavsiyeleriyle ilgili videolar çekip insanları “ sadece “ sağlıklı ve pahalı yemeklerle video başına kilitleyen bir salağın obez olması mantıksız sadece
magazincileri sevmem ama arada işe yarıyorlar. bu insanların göstermeye çalıştığı şeyler muazzam bir hayat, muazzam paralar, müthiş fizikler... bunun gibi kadınlar sözde beden olumlama yapar. bunun gibi kadınlar 'kilolu halimle bile hepinizden güzelim' der. duygu, seni takip eden kesimin yaş ortalaması küçük. 16-17 yaşındaki kızların senin fotoğraflarına bakıp sonra ayna karşısında kendinden nefret ettiğini biliyor musun? hayır, umrunda da değil zaten. o pürüzsüz bacakları, kaslı karını göremedim fotoğraflarında. insanların algısına öyle bir soktunuz ki 45 kilo kızların güzel olduğunu, 50-55 kiloda normal fizikteki insanlar kendilerini obez sanıyor. görün işte gerçekleri. bu insanların hepsi sahtekar maalesef. oluşturduğunuz algıya o kadar inanıyorsunuz ki aynadaki halinizden bir habersiniz. acınası haldesiniz. sizin gibi insanları örnek alanlar daha acınası halde. videolarında yulaf falan yiyor güya tüm gün :d yulafla bu fizik olur mu, sanmam. spor, dans diye çırpınıyorsun. insanlara öyle gösteriyorsun ya da...
Kusursuz fizik şart değil ama kendini olduğun gibi göstermek şart. Belirli bir yaşın üstündeki insanlar fotoğraflar ile oynandığının farkında fakat 13-18 yaş grubundaki genç kızlarımız gerçek olduğunu düşünüp kendilerini sağlıksız beslenme yollarına (uzun süre aç kalma, uzman görüşü olmadan yapılan diyet ve ya bing eating dediğimiz aşırı abur cubur tüketme) ve aşağılık kompleksine sokuyorlar.
Herkes kusursuz olamaz, zaten kusursuz fizik milyonda bir. Sorun kusursuz olup olmaması değil insanları kandırması. Birçok kişi bunlara bakıo bunalıma giriyor, blumia hastası oluyor, kendinden nefret ediyor. Erkekler de onları gerçek sanıp hayran oluyor. Sonuç olarak gerçek olmayan bir hayalin peşinde koşuyor insanlar. Herkes dürüst olsun ne bu böyle?
Hayır değil. Bunu bekleyen insanlar ailelerinde ve çevrelerinde Victoria Secret mankenleri olan insanlar değil. Ama çok egolu ve insanlara yukardan bakan insanların aslında bizden çok da farklı olmadığını görmek iyi olmuş😄 shop çıktı mertlik bozuldu😄
Herkes manken sanki öptüğümün dünyasında. Kimi kadın selülitleriyle basenleriyle, küçük veya büyük göğüsleriyle güzel. İnsanları kalıba sokmak kimin haddine? Bu güzellik standartlarını hangi y@vşak belirliyor ki?
Onlar Shop vs yapmak durumundalar çünkü onları bizim gibi 5 10 kişi görmüyor milyonlar görüyor herkesin ağzında değişik laflar estetik yaptırmasa oran kötü buran kötü yaptırsa bu sefer herkes diyor estetik güzeli. Herkes kilo alıyor herkes Shop yapıyor ben onların yaptığını fazla görmüyorum çok fazla mükemmellik bekliyor bizim insanlarımız. Tabiki hiçbirinin fiziği fotodaki gibi değil.
Fit olmak zorunda değil elbette. Ama kusursuz bir fiziğe sahipmiş gibi paylaşımlar yapmaya da gerek yok. Ha yine photoshop kullan tabii ama sahte fit vücudunla da hava atma bir zahmet. 😂 Yine de linç etmenin anlamı yok bu şekilde. Gündem yapılacak kadar önemli bir mevzu değil.
Aslında sıkıntı kilo almış olması değil, kilo almış veya almamış kimseyi alakadar etmez. Bence problem insanlara özgüvenli görünüp aslında özgüveni'nin hiç olmayışı👀
İstediği şeyi giyer sırf üç beş kilosu var diye kendini ewe kapatmak zorunda değil. Yüz kilo da olsa onun da havuza denize girmeye bikini giymeye hakkı var. Foto çekip de çok fitim harikayım demiyordur zaten
Hayır tabiki de güzel olmak zorunda değil kimse ya da fit. olmak. her neyse sorun şu ki bu kişiler sürekli orda burda güzellik algısını değiştirdiler sonra herkes mal gibi oldu normal bir insan göremiyorum ben artik
Şart değil ama keşke kendini olduğu gibi kabul edip insanları da bunlara teşvik eder böyle göz önünde insanların gerçekle alakası olmayan fizikleri yüzünden insanlar sağlıksız şeylere yönelip zayıflamak istiyor evde depresyon giriyor
zorunda degıl ama bazı paylasımlarında kendını cok ıddıalı gosterıyordu ve kucumser tavır kullanıyordu oyle konusu boyle olmak sacma geldı oyle ıddıalı konusmasaydı dedıgınız gıbı herkes fıt olmak zorunda olmamıs olurdu
Mesele şu bu hatunlar instagrama attıkları fotoğraflarla bizim psikolojimizi bozuyor. 10 cm beli var kızın instagramda. Böyle ifşa olduklarında seviniyorum nihahaha😈
Kizin adam akıllı bir fotografi olmaz mı? O fenomen olmayacakta ben mi olacam bu bosun neyi varda fenomen ben onu anlamadim herkes fit olmak zorunda degildir kim ne isterse öyle olur
Tabii ki zorunda doğuştan gelen kusurlar haricinde insan kendine bakmalı tabii ki evdeki kadin kendine baksa bu kadar saçmalık ihanet olur mu önce kendine saygı
Shop kullanarak olduğundan farklı gösterdiği içindir konuşulanların çoğu ; Ama tabi ki, kimse fit olmak zorunda deİl, eleştirmek de kimsenin hakkı deİl
Herkes zayıf olmak zorunda değil ama gidip de photoshop yaparak insanları kandırmasın
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Resmen dolandırıcı birde benim kilolu halim bile sizden daha güzel diyordu daha kendini olduğu gibi sevip kabul edemiyor bin bir shop yapiyor sonrada özgüvenli biriymiş gibi etrafta dolanıyor
Herkes fit olmak zorunda değil açıkçası. Mesele bu kadının fotoşopla bizi dolandırması bence. Ama bu hali daha ulaşılabilir gibi durmuyor mu sizce? Ben gidim de dm den yürüyeyim bu ablaya:)
Ya ben bu Allahın belasını her yerde görmek zorunda mıyım? Yeter ha SaNi SaYd Ap diyerek zaten nefretimi kazandı zaten IQsunu belli etti burda bari göstermeyin şunu
Kişiden kişiye değişir, bence hafif toplu olması daha iyi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hahahahah :D abazan dayıların nefesi kesilmiştir bunu görünce, hayalleri yıkılmıştır onların :D ve evet fit olmak zorunluluk değil ancak olmak daha iyi, bak zayıf olmak değil fit olmak :D
Bakımlı olmak para verip sac makyaj yaptırmak mi? Diş beden vs hepsinin bakımı var ve yapılabilir? Tabiki de çalışma hayatı direk etkendir fit bir vücut için, sözüm emekçi kadınlara değil !
Herkes fit olmak zorunda değil ama ünlü göz önünde biriysen herşeyine dikkat ediceksin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Daha dün akşam girip kızın instagramını inceledim ne güzel fiziği var felan diye düşünüyordum sonra bu fıotoları görünce şok oldum şop yapıp insanları kandırmaya ne gerek var olduğun gibi ol işte
Yohamınaaaa... Çok konuşuldu dediğinin biz varlığından bile habersiziz ak 🤣
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elbette kusursuz fizik şart değil fakat kendini kusursuz gösterip shop gibi basit şeylere başvurmak saçmalık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kusursuz fizik elbette sart degil ama bu kadin gecenlerde "benim kilolu halim hepinizden guzel" tarzinda buram buram ego, kibir dolu bir soylemde bulunmustu. O yuzden fotograflara guldum ben sahsen.
Herkes fit olmak zorunda felan değil kadınlar her zaman şu klasik yarattığımız kadın vücuduna sahip olmak zorunda değil o kalın kafalarınızı bir kenara atın anlayın şunu artık