Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Sayın Hülya Avşar ;
Tesettür tarz değil farzdır
Moda değil kalkandır
Aksesuar değil Allahın emridir
Uymuyorsunuz en azından dalga geçmeyin. pic.twitter.com/PN5aKFnlrY— Fatih 🇹🇷 (@AvliFatih) June 24, 2020
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sayın Hülya Avşar ;
Moda değil kalkandır
Uymuyorsunuz en azından dalga geçmeyin. pic.twitter.com/PN5aKFnlrY— Fatih 🇹🇷 (@AvliFatih) June 24, 2020
Yıl olmuş 2020 ülke hala bu durumu aşamadı. Açık giyinsen laf söylüyorlar dinin gereğinden kapalı olsan laf söylüyorlar. O kadar yıl geçti hala zihinler değişmedi.
Gülse Birsel'in 'Aynı fotoğrafta birlikte gülümsemek' başlıklı yazısı şöyleydi: "Ege’de bir çarşıda dolaşıyorum. Girdiğim dükkâna, arkamdan kalabalık bir grup genç kız girdi. Sonra da fotoğraf çektirmek için bir sıra yaptılar. Selfie’ler çektiriyor ve “Dizi yap, onu yap, bunu yap, durmaa!” şeklinde talep ve azarlara maruz kalıyorum. Beni sokaktan gören kapalı bir hanım da girdi dükkâna. Yanıma geldi. Genç kız kalabalığından tam duyamadım ama “Fotoğraf çektiremeyeceğimiz için bari bir öpebilir miyim” gibi bir şey söyledi. “Tabii” dedim, sarıldık öpüştük. Ben o hanımın, üzerimde şort ve askılı bir üst olduğu için, hayat tarzı gereği benimle fotoğraf çektirmek istemediğini düşündüm!
Meğer o da, kapalı olduğu için benim onunla fotoğraf çektirmek istemeyeceğimi sanmış! Dükkân sahibi, genç kız kalabalığından uzakta olduğundan, söylenenleri daha net duyduğu için o hanıma “Niye Gülse Hanım sizle fotoğraf çektirmek istemesin?” deyince karşılıklı durumu anladık! Yani, o kapalı hanımla şortlu bendeniz, sarılıp öpüşmekten gayet memnunuz ama ikimiz de diğerinin, kendi çevresine karşı bu samimiyetin hesabını veremeyeceğini
düşünüyoruz! Üstelik, ikimiz de kibarlıkta öyle zirve yapmışız ki, bu durumu hoş görüyoruz!
Durum anlaşıldıktan sonra “Estağfurullah, aşkolsun”lar ve “Allah razı olsun”lar havada uçuşurken, o coşkuyla sarılıp 27 poz filan verdik!
Yıllardır aynı şeyi düşünüyorum. Başörtülü-başı açık çatışması dev bir balondur, altı boştur, gerçek hayatta karşılığı yoktur. Aksini savunanlar ve özellikle hem hayatta hem internet ortamında aksi durumu pompalayanlara şüpheyle bakarım. Trol veya bu çatışmadan çıkar devşirecek karışık tipler olduklarını düşünürüm
Bizi böyle önyargılı, böyle birbirinden çekinir hale getiren, aynı fotoğrafta birlikte gülümsememizi yıllarca engelleyen siyasetçiler, inşallah geceleri rahat uyumuyorsunuzdur!"
Sonuç olarak bu Hülya kanaat önderi değil. illa akıllı biri olmasına gerek yok dinî değerler konusunda. Belli ki kendisini aydın falan göstermeye çalışıyor. Ama kendisi peçelileri nitelendirmemiş, kızının öcü dediğini söylemiş işte. Gündeme gelebilmek için kadıncağızın lafını çarpıtmaya gerek yok hanımefendi!
Kimse kimseden başörtüsüne ya da çarşafa saygı duyulmasını beklemiyor. insanların inanç özgürlüklerine saygı duyulmalı, tercihlerine saygı duyulmasını, en azından bunlara saygı gösterilmese bile saygısızlık yapılmamasını bekliyor. Daha fazla ayrışmaya gerek yok. Bundan ötesi de kimseyi alakadar etmez.
Bir kişi dinini güzel yansitamiyorsa o kişinin sorunudur bunu anlamamakta hala. israr ediyorlar dine saldiriyorlar her konu hakkında illa ki. bir fikirleri vardır her zaman. Burda da görüyorum yorumlarda. Yok kara çarşaf doğru değil diye.. buna sen mi. karar vereceksin acaba? Kimsenin kimseye karışmadığı bir yer yok herkese sorsan. muslumanim der ama ortunmeye gelince laf atar. Kendileriyle bile cekisiyorlar. Her zaman örtülü kadınlar. olacak bunu herkes o beynine sokmalı bence yoksa kendini yorar boşuna. Bu arada öcü gibi göründüklerini düşünmüyorum bir insana insan gibi davranmiyorsa bir kişi kendisine insan gibi davranıyorlar bunun değerini bilsin. Ne bu hanımefendiye laf atıyorum ne de diğerlerine sadece kardeş olsak olmaz mi?
Cevap
110Cevap
bu kadını takan var mı acaba
gündeme gelme çabaları klasik olarak
Kadini sevmem, ilgilenmem ama bu soyledigi boş degil..
Tanju Çolak evli iken, adamın "kiralık kadını" olarak az parasını yemedi... Bu kadını para karşılığı kiralayanların listesini yaparım buraya... Fiyatı bile belli idi.. şimdi sermaye bitti.. Gündemde kalmaya çalışıyor.
Baktı sermaye hızla tükeniyor, kendisini baba parası yiyen bir Etiler züppesine yamadı... Olay bundan ibarettir.
@BeniBöyleBill pınar Altuğ bir bu iki ikisi de aynı kafada
Oo ortalik karismis. Carsafli ve peceli kadinlari savunrken, acik giyinenlere ahlaksiz diyerek ahlakli oldugunu zannedenler... Carsaf ve peceyi savunmak demokratlik degil, cahillik...
Beni tanidigin icin soylediklerimi onaylamak zorunda degilsin.
Ben linc yiyec3gimi bilerek gorusumu dile getirdim
Şu an virüs nedeniyle kendisi de peçe takıyor haberi yok 😀
@Clair_de_Lune_ insanların inancı gereği örtünmek istemeleri cahillik değil özgürlüktür. Kapalı değilim ama bunun bilincindeyim.
@Clair_de_Lune_ ayrıca çarşaflı kadın diye küçümsediğiniz o insanlar sizler kadar hatta sizden fazla kültürlü olabilyor. Onlar da okuyor
@bitirim_05 bak güzelim sen benim 1 cümleme 3 ayrı mesaj yazmışsın ama yine lafı gediğine koyamamışsın. Kimin kültürlü olduğunu değerlendirebilmen için daha çok yolun var.
Çafşaf ve peçesiz de örtünme var bu arada..
@Clair_de_Lune_ Kimin inancına, göre nasıl giyineceğine bir başkası karar veremez.
@BeniBöyleBill yapma ya örtünmeyenleri dinsiz ilan edenlere de söylesene bunu!
Gündemden düştüğünü, artık eski popülaritesini kaybettiğini kendi de anladı tekrar gündeme gelmeye çalışıyor yazık.
Arkadas bu ulkeden olmayan/yabancilar tesettürü bu kadar kafaya takıp sorgulamiyorlar. Dinlerinin emri deyip geciyorlar. Her seyden once o tesetturun neden takildigini bilmeseler dahi saygi duyuyorlar. Bizde durumu biliyorlar, dinin emri oldugunu biliyorlar ama saygi yok. Her firsatta tesetturluleri asagilama, karalama, mesleki olarak yuksek bir yerlere gelmelerini hazmedememe. Birakin artik bu isleri. Bazi ulkelerde tesetturlu kadinlarimiz gercekten daha rahat ediyorlar bizim ulkedense. Aciksin laf, kapalisin laf. Allah'ın sopasi yok iste. Hala bu virusun, depremlerin, sellerin, hortumlarin neden ciktigini idrak edemiyorsaniz cidden salaksiniz. Allah azitmayin daha fazla diyor. Demeye çalışıyor anlayana. Ama bunca olaya ragmen hala kuduruyorsunuz. Allah'ın sopasi yok iste. Maske takmaya mecbur kaldin. Hadi kapalilara saygi yok. Islama, Allah'a da mı saygı yok? Elin gavurun dinsizi cekiliyordu bizim ulkenin dinsizi hic çekilmiyor. Onlar dinsiz olsa bile ya da senin dininden olmasa bile adamlar kimin ne giydigine, neye inandigina karışıyorlar mi? Sevmek zorunda degil, dine inanmak zorunda degil ama saygi duymak zorunda. Bizim ulkenin insanlarinin kendine saygisi yok baskasina mi olacak o da ayri mesele. Bende tesetturlu degilim ama karşı da degilim. Hatta tesetturlu olabilirim. Kime ne? Ayrıştırmayı birakin artik. Birine cinsiyet, acik kapali demek yerine artik "insan" olarak bakin. bunu yapmayi ne zaman ogrenecegiz merak ediyorum.
Boş birisinin boş bir görüşü. Bizim bunlara benzememiz lazım onun için gıybetini yapmaya gerek yok. Allah hidayet nasip eylesin.
"Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep. Dediler “İLİM GERİDE, İLLA EDEP İLLA EDEP”
-Yunus Emre
Dünya hayatı bir yalandan ibarettir onun süsüne aldanıp, boş teneke gibi tangırdamak kimseye bir şey kazandırmaz..
Soyunan insana özgürlük, eş cinsel özgürlük diye bağıran kişiler, dini gereği iradesi ile kapanana saygı göstermez bunun sebebi artık şeytan ile dost olmalarıdır...
Hz Muhammed S. a. v efendimiz bu kişiler hakkında bize bilgi verdi..
"Her sabah bütün organlar dile başvurur, ona bağlılıklarını bildirir ve söyleyeceği söze göre ceza göreceklerini, bu sebeple Allah’tan korkması gerektiğini hatırlatır ve şöyle derler: Eğer sen doğru olursan biz de doğru oluruz. Sen yoldan çıkarsan biz de sana uyar yoldan çıkarız."
çarşaf giyenler için kullandığı tabir yanlış isteyen istediğini giyer... ha kaldı ki islamda çarşaf zaten yok ve nasıl giyinilmesi gerektiği kitapta da belirtilmiştir... Bütğün bunların dışında Hülya Avşar gibi bulunduğu noktaya gelebilmek için bacaklarını her fırsatta ayıran bir kadının söylemlerini de umursamam... Zaten kendisini sevmem.. ne karaketirini ne kişiliğini... Dünyada - Ülkede bir ton olay oluyor bizim millet hala kimin ne giydiğiyle uğraşıyor.. O yüzden bu ülke bir adım ileri gitmiyor...
Yahu kuranda kadınlar çarşafa bürünsün peçe taksın deniliyor mu hayır gayette düşüncesini beyan etmiş hülya avşar böyle dedi diye şimdi peçe takanlar peçeliği mi bırakıcak herkes yine kendi düşüncesinde hareket edicek oysaki bu tercih açık olmakta kapalı olmakta ve hülya avşarın burda bahsettiği ise bir yazısında siyah yerine beyaz giyseler gibi bir şey yazıyor herneyse bir müslüman bir hırıstıyanı eleştirirken sorun olmuyor ama müslümanlığa laf edilince hiç bir sorun yokken herkes linçlemeye başlıyor artık düşüncelerimizi bile Dile getiremeyecek hala gelmişiz vay canına
peçe türk kültüründe yok araplarla tanışıp müslümanlığı seçen türklerde ilk başlarda peçe kullanmamıştır kurandaki örtünün emrinde ne peçeye ne kara çarşafa yer verilmemiştir padişah abdülhamit zamanında müslüman kadınların kara çarşaf giyilmesi yasaklanmıştır çünkü esasaen kara çarşaf yahudi kadınların geleneksel giysisidir peçede arap kadınlarının örtünme değil güneşten korunma amaçlı kullandıkları bir şeydir örtünmenin kurallarını detaylı inceleyin ancak hülyayı bu konuda haklı bulmuyorum insanın giyimi kuşamna kimse karışamaz yoksa peçelilerden önce seni kapatmak gerekirdi ne haltlar yediğini tüm türkiye biliyor
Herhangi bir dine mensup ya da Ateist olmasa bile, Bir dinin şartlarına uyan kişilerle dalga geçmek kesinlikle kimsenin hakkı değildir.! Burada sadece islam dininden bahsetmiyorum, herkesin inancına saygı göstermelisiniz. bazı alttaki yazıları okudum. Mayo giyenlere resmen ''ayıplı insan'' Muamelesi yapılmış.. Kapalılara laf ettirmeyen arkadaşlarımızı anlıyorum ama açık giyinen insanlara yaptığınız bu yorumla sizinde kapalıları eleştirenlerden farkınız kalmıyor.,,
Bu olayda en büyük gösterilecek şey ''SAYGI'' dır. Saygı ve sevginin olmadığı hiçbir anlayışı benimsemiyorum.!
#Just
Türkan saylan denilen insan görünümlü mahlukta aynı şeyleri savunuyordu Allah ona bir hastalık verdi ki ölene kadar takmak zorunda kaldı başörtüsünü. Şimdi Hülya avşar denilen bu sıçmıkta aynı şekilde ağzıyla tuvaletini yapıyor. Zihniyetine tükürdüklerim. Aynaya baksın da öcü görsün.
Sende tescilli o. spusun biz bişey diyo muyuz?
Şu çarşaf konusunda yorum yapanların cehaleti de beni benden aldı. Tesettür farzdır çarşaf-peçe tercihtir. Takva sahibi kadınlar genelde çarşafı ve peçeyi tercih ediyor vücut hatlarını tamamen kapattığı için. Gö. tü açık gezenleri eleştirmiyorsanız peçe takanlarıda eleştiremezsiniz. Saygı duymayı öğrenmeyecek insanımız malesef.
Namusu bilmeyen,
Dinî bilmeyen,
Bacak arasını her gelene açan kadının kalkıp da Allah'ın emrettiği tesettürü (tesettürü kişi ister çarşaf giyerek yerine getirir, isterse pardesü giyerek, kimse karışamaz) öcü diye göstermesine şaşırmam.
Kitapsız kadın!
Peçe şart olduğunu sanmıyorum bence istedikleri için takıyorlar. Kuranda ki ayetlerde eli, yüzü, ayağı gorunen yerler müstesna örtünün diyor. Carsafa bürünün diye yorumlayanlar da var ama yüzünüzü kapatın diye bir madde yok. Niye yüzü kapatıyorlar onu bilemiyorum ama öyle birşey yok. Bence şapka takmak gibi bir aksesuar. hülya avsar yorumundanda basit olduğu anlaşılıyor.
öcü diyenlerde ayrı bir saçmalık çarşaf giymeyip iğrenç görünen birçok insan var onlarada farklı lakaplar takılmalı o vakit.
Ne salak bı kadın madem öyle beyaz taksaydin senin takdığın o maske , peçe değil peceyi taktik diyor bide o... herkese nasip olmaz tesettür , süt dilimleri ancak dalga geçer. Hasetciler. Zordur tabi kimse keyfinden takmıyor onları. Saygısızlar dinden haberleri olmayan ancak karalamaya çalışır çamurunu sicratmaya çalışma or*spu bunun gibilerin filmlerini izleyenlerde bunlara prim verenlerde hata
Peçeliler en azından senin gibi güneşte yanıp kavrulmuyor. Bilirsiniz güneş ne kadar yararlı bir o kadar da zararlı. Yüzün kırışıklıktan görünmüyor bile. Parayı döktün de anca bu jadar genç kalabildin. bir kova suyu dökelim suratına makyaj gitti aşk bitti. Yani asıl öcü sensin. Hele o makyaj bir gitsin. Ninemin bir arkadaşı var kadın 70 yaşında. Peçeli ve inanılmaz genç duruyor kim görse ancak 50 der o derece yani.
Bu dünyanin öbür dünyasida var,50 yasini gecti, yolun yarisindan fazlasini tamamladin, bir ayagin cukurda, ne söyledigine dikkat etsen cok iyi olur zira öbür dünyada ne san söhret ne para pul ne güzzellik bakim nede o gökten inmeyen egon kurtaricak seni😊
İslamda peçe yok, yüz serbest eller ve ayaklar serbest şimdi belki linç yiyeceğim ama bende korkuyorum çünkü altında nolduğunu bilmiyorum yanıma yaklaşıldığı an istemsizce sıçrıyorum. Hülya Avşar yorumuna gelince dobra olduğunu düşünen patavatsız biri, gündeme gelmek için her şeyi yapar.
açıklamaya baktım alay falan yok. bir zamanlar sol kesimin bakış açısını söylemiş sadece. bizde yıllardır padişahlık sistemini öcü olarak gördük. m. kemal olmasaydı şimdi bu haldeydiniz diye okulda bize içi boş yalan bilgiler öğrettiler. bu zihniyet çarşaflı kadına kara fatma dedi. şimdi bazı şeyler normalleşti diye biz bunları unutursak ve gidip chp'ye oy atarsak o oy atan eller kırılsın.
Helaaaal
Sonu Serra Yılmaz gibi olmasın sakın..
Serra'da hamam böceği demişti bir ara peçe takan kadınlara, sonrasında kara çarşaf giyip müslüman bir kaynanayı canlandırmıştı , mikrofonlara da "Sanat içindi, ben sanatımı icra ettim" demişti. Doğru söyledi. Bejamin Franklin çok iyi bir sanatseverdi. Ah bu çıkarlar, ah bu para..
İnsanları kılık, kıyafet, inanç ve düşünce yapısına göre yargılayanlar değil miydi yobazlar?
Kimse kimseyi giydigi inandigi vs seyler icin yargilama ya da hakir gorme hakkina sahip degil
olmamalida
kim nasil giyinmek neye inanmak istiyorsa bu konularda ozgur olmali
bizi ilgilendiren ya da baglayan bir konu olmamali
sacma sapan yorumlar iste
Bunlar bilmiyorlar, bilselerdi böyle yapmazlardı. Belki ileride bu inatlarından vazgeçer ve imanla şereflenirler. Olabilir ki, bunların zürriyetinden dinimize hizmet eden bir nesil meydana gelir..."
Demiş Peygamber Efendimiz. Ne ile dalga geçtiklerini bilmiyorlar Rabbim doğru yolu göstersin onlara
Benim o kadınlara saygım sonsuz.çok güzeller ve çok akıllılar.öldürürüz seni deseler açmıyor yüzünü ki öldürülüyorlar yine de devam. para ve şöhrete aldanıp etini satmıyor.3 kuruş görünce soyunmuyorlar. gerçekten para için her taklayı atan kadınlar onlardan korkmalı.çünkü muazzam kadınlar.
Ne denir ki şimdi buna. Herkes birbirine birşey diyor zaten kimsenin kimseye saygısı yok. Bizde mi onun gibi saygısızlığa düşelim yuhlayalım mı? Ya da önemsermiş gibi yapıp gereksiz duyar kasarak ayıp etmiş yiaa mı diyelim. Demişse demiş işte kendi düşüncesi kendi yanlışı.
sayını sil saygısızlık eden bir insana saygı göstermeye gerek yoktur denmesi gereken denmiş zaten müslümanlıklada ilgisi yok anlamıs olduk hem unutmasın ki bu toplum sayesinde olduğu yerde
Sayın Hülya Avşar ;
Moda değil kalkandır
Uymuyorsunuz en azından dalga geçmeyin.
Herkesin yaşamı kendisine ister kara çarşaf giysin ister soyunsunlar zerre umursamam. Ama laf edene de saygım yoktur. Kara çarşaflı birisinin plaja gidip bikini giyenlere saldırmasıyla bir şarkıcının kapalıya saldırması arasında fark yok bence. sonuç kısaca cahillik
Ben hulya avsari takmam o soyledi diyede soylemiyorum
Ama pece islamda yok.
2. abdulhamit te tarihte de yasaklamistir.
Kadini itaatlestirmek icin uydurulan bir carsaf yuzunden hala ahmakca muhabbetlerimiz var.
Öcü mü? Bunu sanat adı altında kendini okşayarak mast yaparken film çeken biri mi söylüyor? Çocuğu peçelilere öcü demişmiş. Çocuğuna o filmi izletsin bakalım kime öcü diyor
Peçeli tabiri de hoş olmamış. Ama yıllarca be işe yaradığını anlamadığım bir Kadının bir dinin kutsalları ile dalga geçmesine hiç mi hiç hoş bakmam. Açık giyinirim ama hiç bir kapalı giyinen kimseyle de dalga geçmem geçirtmem!
bir boş bir boş insansın sen vesselam kişisel tercihlere saygı duymayı en azından bu idrak etmeli laubalikle alayla insanları küçümseme çalışmak acizlik.
Çok doğru söylemiş. Peçe iğrenç bişi. Kadın mı erkek mi belli değil.
Başörtüye saygım var.
Ama peçe kadına hakarettir. İslam da baş örtü tesettür vardır.
Kadını aşağılamaktır peçe
Eksileyen kadını bir mal olarak gören kesim..
Ah.
Ülkemin haline yazık. Hülya reis doğru yerden vurmuş
Bugün peçeli diye dalgaya aldığın insanların bir farklı versiyonu ile karşımızdasın. Evet, covid 19 ile maske. şu an olduğu gibi bugun kabul etmediğin tesettür varya şimdiden söyleyeyim kabrede istemesen bile basın örtülü gidiyorsun.
Aslında yaptığının hata olduğunu büyük konuşup yargiladigi yazılar yazdığını şu an ise yargılandığı şeye şu an kendide bir nevi yapmış oluyor bunu anlamış açıklamasında kötü birşey yok geçmiste kinadigi şeyi yaşamış ve dersini almış gibi konuşuyor
Peçeliler hakkinda yorum yapmis kapalilar hakkinda yorum yapmamis. Ve kuran da siyah pece takin demiyor sadece belli yerlerinizi örtün diyor.. peçe arap kulturune aittir ve bencede peçe takanlar korkunc oluyor
Kes sesini be sen mustafa kemal ataturke kurban ol.. iyki mustafa kemal pasa kilik kiyafet kanununu alfabe kanunu getirdi.. iyki iykii ataturk
@Anti - Kamalist
Ne diyosun hayirdir la sen
hadi ordan git *
Sorsanız özgür düşünen özgürlüğü savunan bir insandır kendileri herkesin inançları farklıdır herkes Allah’a kulluğunu farklı bir şekilde yapar hiç kimsenin haddi değildir bu şekilde hitamda bulunmak
Bu kadın
"Aldatmadan bir şey olmaz erkeklerin bazen buna ihtiyacı vardır "diyen bir kadın.
Çok da ciddiye almamak lazım yani böyle birini.
Kendisinde olmayanı bunuyor işte. Kedi yaklaşamadığı ciğere mundar dermiş. Onun gibiler de öyle olamayacağı için dikkati nereye çeksem diye düşünüyorlar.
İçindeki pisliğini ortaya dökmüş bence. Kızına da nasıl aşılamışsa, onun da zihnini yıkamış.
Aynen öyle bence kafadan da atıyordur onlar herşeyi yapar
Konuşmalarından anladığım zaten daha konuyu anlayamamış olduğu. Ayrıca beyaz renk giyinsinler diye yazı yazmayı düşündüm falan diyor. Açıkçası biraz de haddini bilmeyen bir üslubu da olduğunu düşündüm o an.
buna tek sozum hadı ordan g***m
https://voca.ro/5tFrBHL1fkh
Hülya ablamızın youtube da çok güzel bir videosu var. Onu izledikten sonra açıkçası söylediği şeyler pek mühim gelmiyor bana.
Haklı. Peçe ve çarşaf arap kültürüdür. Kuran'ın hiçbir yerinde çarşaf ya da peçe giyin yazmaz. Arap özentilerine de gram saygım yok.
Bilmediğiniz bir şey var çarşaflanmak "tesettüre girmek" değildir. Kitapta bir kadının nasıl giymesi gerektiği yazıyor. Feracenin dinde bir yeri yok, yahudi giyimidir.
Salla tutsun olmuş buda
Cahil, kendini elit sana tipik kadın işte. Aydın dediğimiz insanlar görüşe saygılıdır. Kimseyi dini, dili, ırkı yüzünden yargılamaz. İnsanlığa bakar sadece.
Hülya Hanım'ın makyajsız hali o öcü dediği peçelilerden daha korkunç..
Ayrıca kimsenin yaşayış tarzı, dini inancı kimseyi ilgilendirmez.
İnsanlar haddini bilmeli !!
Üstadın dediği ile cevap verelim.
Medeniyet açıp saçmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden daha medeni.
Kendini teşhir ettiği filmleri çok çabuk unutmuş.
Ünlülüğü düştüğü için medyada var olma çabası veriyor yazık
👌
5 para etmez bir kadın olduğunu belli etmiş gene.
Tesettürlü yaşamak zorunda değilsin elbette ama sen o yaşamı tercih etmiyorsun diye tercih edenlere dil uzatma hakkını vermiyor bu sana
Yorumum videodaki gibidir.
Ben de okudum ama bu kadar ağır sözler dediğini görmedim. Neyse diyelim ki demiş olsun, ne kadar cahil olduğunu aynı zamanda kaba olduğunu göstermiş oldu.
Bu diyalogla gündeme gelen Hülya Avşar, aynı zamanda muhafazakar ideolojili bir hükümetin yalakasıdır. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.
İnsanlar bir kerede giyim kuşama karışmasalar olmayacak. Ona ne. Böyle konuşanlar tv lere, gazetelere haktan özgürlükten bahsetmesinler.
Doğru soylemis herkes peceli geziyor ama öcü gibi kara carsaf giymiyoruz.
@drifter00 git otede oyna hadi
@Anti-Kamalist senin gücün anca kadınlara yeter, gelmişsin bana küfür ve hakaret dolu yazılar yazarak hakkımı yiyorsun. Sana hakkimi helal etmiyorum.
@drifter00 hala konusuyor.. uza hadi
Hala hepsi birer ninja, öcüdür pece yani bedevi işi bizimle alakalı bir sey degil arap olan kullansın.
Kendileri 'özgürlük' adı altında istediği giyinip buna saygı duyulmasını isteyen insanlar, bir başkasının hayatına saygı duymadığı zaman sinir krizi geçiriyorum cidden. Siz nasıl istediğiniz gibi giyiniyorsanız diğer insanlar da giyinebilir.
Biz hülya mini etek giyince genelevlerdeki kadınlara benzemiş şimdi neden giydiğini anlıyorum desek milyonlarca tepki yağar sözde kadın hakları eşitlikcilerde nerde acaba
Bence alay etmek değil etmemiştirde, espirili bir tavrı var kadının hepsi bu. Kendide takıyor sonuçta
Nerelere çekilir şimdi bu durum. Allahım ne günler yaşiyor Ülkem insanı.
Geçmişi belli olan birinin sözlerini kim niye ciddiye alsın ki zaten bunu takan mı var 😏 kötü tepki bile vermeye tenezzül etmeyin de önemli bişey sanmasın kendini
Çok isabetli bir şey söylemiş. Ulu manitunun emridir diyerek kadını ninja gibi giydirip kapatmaya zorlamak insan haklarına aykırı çağdışı bir uygulamadır
Kızı küçükken görmüş öcü demiş. Söyleyen Hülya değil.
Samimi ve doğal bir kadın. Laflarımı oraya buraya çekerler diye hiç tasa yapmıyor. O yüzden Seviyorum bu kadını
Ünlü geçinenlerin her ahlaksızlığı normalleştirme çabalarına insanlar kayıtsız kalınca bazı değerlere saldırmaya çalışması normal
ahlaksız insanlardan hoşlanmıyorum ünlü düşmesi yaşanıyor şu an
Tesettürü bir nebze anladım da peçe Allah'ın emri demiş, bu emir nerede yazıyormuş?
Allah'ın emri ise bu kapanan kadınların %98 si peçe takmıyor ve onlarda mı günahkarlar bu durumda?
Kendisi sahip olduğu statüyü Kurtuluş savaşında öcü diye nitelendirdiği kadınlara borçludur.
Geçmişte tabii ki çıplak poz vererek ünlü olmuş kişi ne beklersin
50 küsür yaşındaki kadına bu saaten sonra öğretemeyizki "kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda!" diye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?