Magazin Instagram'ın en çok takip edileni C. Ronaldo! Hangi ünlünün Instagram hesabını beğeniyorsunuz? AylakMomo Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yeni açıklanan verilere göre bu beşli İnstagram'da en çok takip edilen kişiler;Cristiano RonaldoAriana GrandeTherockKylie JennerSelena Gomezınstagram Instagram'ın en çok takip edileni C. Ronaldo! Hangi ünlünün Instagram hesabını beğeniyorsunuz? Cevapla Instagram Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mjeande Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Işim olmaz sosyal medya zaten eöyle belirli aralıklarla aptal videoları izleyip gülmeye çalışmak için giriyorum öyle ünlü takip edecem de felan da filanda bana göre sıkıcı ve boş bir iş 1 0 Yorumla
7kule Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Hiç biri paylaşımını beğenmiyorum c. ronaldo rakip ediyorum diğerleri ni takip etmiyorum. FELIPE MELO 0 0 Yorumla
EmreJuan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 35% +1 yıl Sportif faaliyetlerini ve Sportif yaşamını ve kendi kişiliğini sevdiğim için C. Ronaldo'yu uzun zamandır takip ediyorum.#Just 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Fenty aşkımın tabi ki❤Sesiyle büyüdüm, eski halini özlüyorum. Ama ölmemesi için yapmak zorunda. 1 0 Yorumla
sarışınçocuk34 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl ünlü takip etmeyi sevmem sadece gülçin ergül'ü takip ediyorum gerçekten sesini ve kendini çok beğendiğim için takip ediyorum 0 0 Yorumla
ÇatlakSokakKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl İnstagram kullanmıyorum olsa bile beğenmezdim bu para abidelerini. 😂 0 0 Yorumla
Asabi1çilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Ben kimseyi takip etmiyorum ama ronaldoyu takip ederdim 😅 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Ins kullanmiyorum kullanirkende hicbirini takip etmiyordum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendisini takip etmesem de sık sık hesabını stalklıyorum, Bradley James. 💚 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Ünsüzleri takip ediyorum... Onları da nasıl takip ettiğimi hatırlamıyorum... 0 0 Yorumla
BayanPati Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Genelde pek ünlü takip etmiyorum ama revancta olanlar genelde futbol oyunculari 0 0 Yorumla
ipek-00 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Futbolcu olarak hayran olduğum tek kişi hem karakter, hem kariyeri olan bir insan 0 0 Yorumla
dolelsldllslsks Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ronaldo en çok takip edilen kişi 0 0 Yorumla
_Volkan--Aslan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Instagram hesabımı geçen gün sildim kullanmıyorum 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Ünlüleri takip etmiyorum 0 1 Yorumla Murat9030 +1 yıl Vayyy elite ci bir kullanıcı sanırım😍hastayım bu kadına ya Yorumla
Mr_Hyper Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Bir-kac güzel hanimefendi 0 1 Yorumla Mr_Hyper +1 yıl Olum bunlar beni nereden buluyor aw kötü yola düşürecekler hahaha ya bir sg Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. ünlü takip etmiyorum 1 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Hiçbirini takip etmiyorum ama Ronaldo'yu severim. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 363 cevap paylaştı. Tarkan’la kıvanç Tatlıtuğ 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 479 cevap paylaştı. Hicbirinin#Emirhancankir1 0 0 Yorumla
adımnurellaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Manitanınkini jsfkksks gerçi oda yok ksfkks 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Işim olmaz sosyal medya zaten eöyle belirli aralıklarla aptal videoları izleyip gülmeye çalışmak için giriyorum öyle ünlü takip edecem de felan da filanda bana göre sıkıcı ve boş bir iş
Hiç biri paylaşımını beğenmiyorum c. ronaldo rakip ediyorum diğerleri ni takip etmiyorum. FELIPE MELO
Sportif faaliyetlerini ve Sportif yaşamını ve kendi kişiliğini sevdiğim için C. Ronaldo'yu uzun zamandır takip ediyorum.
#Just
Fenty aşkımın tabi ki❤
Sesiyle büyüdüm, eski halini özlüyorum. Ama ölmemesi için yapmak zorunda.
ünlü takip etmeyi sevmem sadece gülçin ergül'ü takip ediyorum gerçekten sesini ve kendini çok beğendiğim için takip ediyorum
İnstagram kullanmıyorum olsa bile beğenmezdim bu para abidelerini. 😂
Ben kimseyi takip etmiyorum ama ronaldoyu takip ederdim 😅
Ins kullanmiyorum kullanirkende hicbirini takip etmiyordum
Kendisini takip etmesem de sık sık hesabını stalklıyorum, Bradley James. 💚
Ünsüzleri takip ediyorum... Onları da nasıl takip ettiğimi hatırlamıyorum...
Genelde pek ünlü takip etmiyorum ama revancta olanlar genelde futbol oyunculari
Futbolcu olarak hayran olduğum tek kişi hem karakter, hem kariyeri olan bir insan
Instagram kullanmıyorum
Ronaldo en çok takip edilen kişi
Instagram hesabımı geçen gün sildim kullanmıyorum
enis arıkan
şeyma subaşı
Unluleri takip etmiyorum ya umrumda degil
Ünlüleri takip etmiyorum
Vayyy elite ci bir kullanıcı sanırım😍hastayım bu kadına ya
Bir-kac güzel hanimefendi
Olum bunlar beni nereden buluyor aw kötü yola düşürecekler hahaha ya bir sg
Cristiano ronaldo ve kylie jenner
Cristiano çok zengin yaaa
Hiç birinide takip etmiyorum bak tüh
Hiçbirini takip etmem
Hiç bir ünlüyü takip etmiyorum
Hiç birini takip etmiyorum
Hiçbirinş takip etmem
ünlü takip etmiyorum
Hiçbirini takip etmiyorum ama Ronaldo'yu severim.
Yakışıklı olanları takibe alıyorum
hiç bir ünlüyü takip etmiyorum
Tarkan’la kıvanç Tatlıtuğ
Şu selena veya demi lovato gibi hanımım olacaktı
Aylardır İnstagram yok
Hicbirinin
#Emirhancankir1
İnstgram kullanmiyorum
Mine tugay😃
Manitanınkini jsfkksks gerçi oda yok ksfkks
C. R.
Ariana Grande