İnternet & Teknoloji Cristiano Ronaldo, Instagram'da 500 milyon takipçiye ulaştı! Kendisini takip ediyor musunuz? Anesthesier Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi kendisi üzümlü kekim Cristiano Ronaldo, Instagram'da 500 milyon takipçiye ulaştı! Kendisini takip ediyor musunuz? Cevapla Instagram Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır etmiyorum. 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Şu adam Müslüman olsa kaç takipçi peşinden gelir acaba 😂 bir gün Müslüman ol da daha çok sevelim seni Beni İsrail'e inat. 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayır takip etmiyorum, helal olsun aslanıma. ❤️ 2 1 Yorumla vykfdukk +1 yıl Benim de 1 takipçim var benide övsene😀 Yorumla
DareDevil_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Takip etmiyorum. Bok gibi para yığıyor hangi düşküne fakire fukaraya hastaya yardım etmiş bu tekerlek 0 1 Yorumla vykfdukk +1 yıl Yardim edio ama kişiye değil ülkelere falan 😀 Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Karısı beni engellettirdi takip demiom maalesef 1 2 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Edemiyom* Yorumla AsabiÖküz +1 yıl 😀😃😃 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Sadece bir futbolcu değil. Biraz olsun yaptıklarını dinleyince helal olsun diyor insan. Bunu hak eden sayılı futbolculardan. Zaten tekmiş. 1 0 Yorumla
unhappy-man34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dünyada sevdiğim en iyi futbolcu kendisi bir querasma birde ronaldo. 1 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Sosyal medyadan takipten öte kalbimiz hep CR7 ile... Her zaman her yerde CR7 forever... 1 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yakışır krala. Adam azim, disiplin, mücadele ve sorumluluğun vücut bulmuş hali sonuna kadar örnek bir futbolcu hak ediyor 0 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Etmiyorum ama bu onun ve justin biberin benim ilk aşkım oldukları gerçeğini değiştirmiyor 0 1 Yorumla ImpossiblePrens +1 yıl Çok zevksiz olduğun gerçeği... Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Futbolla ilgilenmediğim için takip etmiyorum 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Yok takip etmem adam futbolu bıraksın gelir kaynağı instgram olur. 0 1 Yorumla Tttuufffhj +1 yıl Şaka misin adamın markaları var o kadar tek derdi sosyal medya olsun Yorumla
çıkageldimben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Etmiyorummm ama girip bakarim stalk yapiyorum :D anlamasın ben olduğumu 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 534 cevap paylaştı. dünyanın nufusu 70 milyon değilmi bu nasıl oluyor? 1 2 Yorumla challt +1 yıl Dayı git Google ye yaz en azından 70 milyon nedir 😂😂85 milyon Türkiye sadece 7 milyar dünyanın nüfusu Yorumla Limon_Kabuguu +1 yıl Vay be baya olmuş Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 428 cevap paylaştı. Hayır. Geçenlerde servetimle instagram takipçi sayım aşşa yukarı benzer demişti 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ah Ronaldo müslüman olduğunu da görmek istiyorum 🥺 1 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Olacak da inşallah Yorumla
SehzadeSelim3 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben ünlüleri takip etmem ama sayfasına girip bakarım ben sadece beni takip eden ettiğim kişileri ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne güzel ya benim o kadar takipçim olsa hergün birine mesaj atar gel seni s.. kym derdim 0 0 Yorumla
Benedetto1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Etmiyorum ama , çok seviyorum adam gibi adam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl No kullanmıyore sadece arama yapıyorum telefondan yani arama yapıyorum dediğime bakma ayda 1 veya 0 kere bile olabilir o da müşteri hizmetleri veya destek vs dir 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Takip etmiyorum işimde olmaz 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. ne edicem elin adamını bana ne katacak labuk 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı. Hayır, takip etmiyorum. 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Etmiyorum. Ünlü takip etme gibi bir huyum yok. 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Wow 500 milyon çok büyük bir sayı yaa 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çıktım şimdi. Artık 499.999-999 kaldı 1 2 Yorumla berkayalperdogan +1 yıl 😂🤣🤣🤣 Yorumla Semihh98 +1 yıl @berkayalperdogan :D Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla vykfdukk +1 yıl Merhaba üzümlü kekim Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Takip etmiyorum 💆 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Tebrikler 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 662 cevap paylaştı. O kim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Hayır etmiyorum.
Şu adam Müslüman olsa kaç takipçi peşinden gelir acaba 😂 bir gün Müslüman ol da daha çok sevelim seni Beni İsrail'e inat.
Hayır takip etmiyorum, helal olsun aslanıma. ❤️
Benim de 1 takipçim var benide övsene😀
Takip etmiyorum. Bok gibi para yığıyor hangi düşküne fakire fukaraya hastaya yardım etmiş bu tekerlek
Yardim edio ama kişiye değil ülkelere falan 😀
Karısı beni engellettirdi takip demiom maalesef
Edemiyom*
😀😃😃
Sadece bir futbolcu değil. Biraz olsun yaptıklarını dinleyince helal olsun diyor insan. Bunu hak eden sayılı futbolculardan. Zaten tekmiş.
Dünyada sevdiğim en iyi futbolcu kendisi bir querasma birde ronaldo.
Sosyal medyadan takipten öte kalbimiz hep CR7 ile... Her zaman her yerde CR7 forever...
Yakışır krala. Adam azim, disiplin, mücadele ve sorumluluğun vücut bulmuş hali sonuna kadar örnek bir futbolcu hak ediyor
Etmiyorum ama bu onun ve justin biberin benim ilk aşkım oldukları gerçeğini değiştirmiyor
Çok zevksiz olduğun gerçeği...
Futbolla ilgilenmediğim için takip etmiyorum
Yok takip etmem adam futbolu bıraksın gelir kaynağı instgram olur.
Şaka misin adamın markaları var o kadar tek derdi sosyal medya olsun
Etmiyorummm ama girip bakarim stalk yapiyorum :D anlamasın ben olduğumu
dünyanın nufusu 70 milyon değilmi bu nasıl oluyor?
Dayı git Google ye yaz en azından 70 milyon nedir 😂😂
85 milyon Türkiye sadece
7 milyar dünyanın nüfusu
Vay be baya olmuş
Hayır. Geçenlerde servetimle instagram takipçi sayım aşşa yukarı benzer demişti 😃
ah Ronaldo müslüman olduğunu da görmek istiyorum 🥺
Olacak da inşallah
Ben ünlüleri takip etmem ama sayfasına girip bakarım ben sadece beni takip eden ettiğim kişileri ederim
Ne güzel ya benim o kadar takipçim olsa hergün birine mesaj atar gel seni s.. kym derdim
Etmiyorum ama , çok seviyorum adam gibi adam
No kullanmıyore sadece arama yapıyorum telefondan yani arama yapıyorum dediğime bakma ayda 1 veya 0 kere bile olabilir o da müşteri hizmetleri veya destek vs dir
Kalite kaliteeeeeeee
Merk edip bakmadm bile instasina
Takip etmiyorum işimde olmaz
ne edicem elin adamını bana ne katacak labuk
Buna sevinen insan mmaldır 😄
Takip etmiyorum. Futbol ile alakam yok.
Hayır, takip etmiyorum.
İnstagramım olsa ederdim
Ediyorum seviyorum bu adamı
Etmiyorum ama severim
Etmiyorum. Ünlü takip etme gibi bir huyum yok.
Wow 500 milyon çok büyük bir sayı yaa
Cristiano Ronaldo, adamın dibidir.
Çıktım şimdi. Artık 499.999-999 kaldı
😂🤣🤣🤣
@berkayalperdogan :D
Takip ediyorum hakkediyor
olsaydım ederdim orada
En sevdigim oyuncudur kendisi hakkıdır :)
Hem istiyor hem istemiyordur
Takip etmiyorum,
Hay maşallah
O beni takip etsin
Maşallah
Etmiyorum
Yuhh
Hayır
Merhaba üzümlü kekim
hayır
1 milyar olsa ne olacak yani
Etmiyorum