Hande Erçel bildiğimiz üzere inanılmaz popüler inanılmaz ünlü! Fahriye de ünlü ve popüler ancak bu bir gerçek ki FAHRİYE ye çirkin diyen inanılmaz fazla ancak gözlemlerimde Hande Erçel'e %75 ten fazla güzel diyor. sorum şu 100 insan içinden kaç kişi Fahriye Evcen i seçerdi Hande Erçel üzerine! -Fahriye nin doğal hali Fahriye'in estetikli hali Handem ise hep doğal 😍😍Sadece yan yağları aldırdı estetikten sayılmaz bence.
Hande Erçel, Fahriye Evcen'i ne kadar ezebilir güzelliğiyle?
Hande doğal falan değil. Onun da estetiksiz hallerini koysana sen. Hande Erçel sıradan bir güzel Fahriye ise çok güzel bir kadın. Handenin eski hali olsa olsa tatlı olur güzel değil.
Peki senin? Şizofrensin sen sürekli aynı sorular soruyorsun 1 tane hesabım var 😉 Sen de Handenin Fahriye kadar güzel olmadığını bildiğin için böyle sorular sorup kendince bişeyler yapmaya çalışıyorsun acıyorum sana. Çok çirkin bişeysin bence sen😂Göstersene kendinii😂😂
Ben Handeye sıradan diyorum ama bence sen ondan bile çok çok alt seviyedesin hadi göster kendini ya😂 kesin kara kuru ya da kara şişman çirkin bişeysin sen😂😂
Hande kadar olmasa da (KİMSE HANDE KADAR GÜZEL OLAMAZ) güzelim gayet en azından estetikten mumya ya benzemedim bazıları gibii 😂😂😂Senin nasıl tip olduğunu hayal bile etmek istemiyorum