Selam,
Geçtiğimiz haftalarda geçinemiyorum diyen Demet Akalın bu gün iki spor aracıyla Nişantaşi'nda görüntülendi!
Akalın, yaptığı açıklamada konserleri iptal olduğu için geçinemedigini belirtti. Bunun üzerine Akalın eşi Okan Kurt'la iki ayrı lüks araçla Nişantaşı'na geldi. Ne düşünüyorsunuz? Şahsen bence yaptığı açıklama samimi gelmemişti zaten. #Magazin
Geçtiğimiz haftalarda geçinemiyorum diyen Demet Akalın bu gün iki spor aracıyla Nişantaşi'nda görüntülendi!
Akalın, yaptığı açıklamada konserleri iptal olduğu için geçinemedigini belirtti. Bunun üzerine Akalın eşi Okan Kurt'la iki ayrı lüks araçla Nişantaşı'na geldi. Ne düşünüyorsunuz? Şahsen bence yaptığı açıklama samimi gelmemişti zaten. #Magazin
Demet Akalın’ın geçinememesinin sebebi budur arkadaşlar!
Demet Akalın 2017 yılı Nisan ayında Acarkent’te yaklaşık 1,5 dönüm arazi üzerinde kurulu 7+2 bir villa satın aldı. Bildiğin konak yani...
Bu alışveriş için bankadan 5 milyon dolar kredi çekmişti. O günkü kura göre, o paranın karşılığı 18 milyon TL ediyordu. Demet Akalın krediyi çektiğinde bir Amerikan doları 3 bin 600 Türk lirasıydı.
Dolar yükseldi yükseldi, bugün bir amerikan doları 6.8 Türk lirası civarında…
Hatta bir ara 7 lirayı dahi gördü ve Demet Akalın o kredinin taksitlerini hala bankaya dolar olarak her ay ödüyor…
Şarkıcı asıl parayı yıllardır konserlerden kazanıyor…
Salon konseri, açık hava konseri, düğün, nişan, bayi toplantısı gibi ekstra işler ve yazları plaj konserlerinden önemli bir kazanç elde ediyor…
Hatta, bu işten Türkiye’de en çok kazanan kadın şarkıcının o olduğunu söyleyebilirim…
Virüs salgını nedeniyle sosyal hayat durunca ve tüm konserler rafa kalkınca şarkıcının kazancı da durdu…
Demet’in, çıkardığı albümler çok dinleniyor; tamam ama onlardan telif geliri olamaz çünkü, o sadece söylüyor, Söz yazarı, veya besteci yani eser sahibi değil… Ve elbette her ay yaptığı ödemeler sadece ev kredisi de değildir, harcamalar biter mi?
Kocası Okan Kurt’u tanıyorum, eşine büyük değer veriyor.
Ama onun işleri de baba şirketinin iflas etmesinden dolayı sekteye uğramıştı,
Hal böyle olunca, ünlü şarkıcının “Geçinemiyorum” demesini normal karşılıyorum.
Allah yardımcısı olsun.
Agziniza saglik, cok iyi tarafsiz, önyargisiz , GAZETECILIGE yakisir bir aciklama olmus..
Demet Akalin hanimefendi o söhrete, o sana ragmen cok alcak gönüllü, acik dürüst samimi oldugu gibi görünen bir sanatci, onuda degerli yapan, sevdiren bence bu özelligi, eside öyle, tam yakisiyorlar.