+1 yılHaberde görüldüğü kadarıyla ortada zorlama ya da illegal bir durum yok. Bu sebeple; tasvip etmeseniz dahi saygılı olmalısınız.
Bir annenin çocuğunu reddetmesi küçük bir mesele değil. Anlaşılan o ki; geçmişte yaptığı büyük hatalar olmuş. Her insan hata yapar. Tecrübesiz insan daha çok ve daha büyük hatalar yapar. Haberde bahsi geçen kadın da büyük bir hata yapmış ve yapmaya devam ediyor. İnsanın bedenini teşhir etmesi ruhunu değersizleştiren ve kirleten bir davranış.
Umarım o ve onun gibi özünü kıymetsizleştiren herkes bu yanlışını görür ve hatalarından ders alır.21 Yorumla- +1 yıl
Umarım🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılAilesinin yapmış olduğu şey yanlış bence. Ne olursa olsun o senin evladın atsan atamazsın satsan satamazsin. Eger satarsan o da böyle vücudunu millete satar ve geçimini sağlamaya çalışır. Herkesin kendi bileceği iş ama para kazanmak için keşke bu tarz yollara basvurmasaydi
10 Yorumla
+1 yılBunu yapan geneli kadın olsada çoğu erkekte bu gibi işlerde para kazanıyorlar para karşılığında ilişki yaşayan bile var... çaresizlik çok kötü bir durum kınamıyorum normal bakmıyorum sadece hayata kalmak zordur bir hayvan bile hayata kalmak için her sey yapar biz insanlarda öyleyiz kınayan insanlar var ben bunu derim siz hiç sokakta kaldınız mı? sokakta kalan bir kadın ya tecavüz ediliyor ya da fuhuşa zorlanıyor...
10 Yorumla
Tercih meselesi kime göre neye göre vahim olmak... daha çaresiz parasız insanlar olabilir ama bu yola girmek tercihtir. Kasiyerlik yaparsın tamah edersin ya da gider bu yolu seçip bin dölların olur ama bu koşullarda teşhirle... kısacası ailesinin reddetmesi problemin kaynağı değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. İşsiz veya para kalınca insanlar neden bedenini satmaya başlıyor en kolayını yaparak
Biraz sabretaeler buna gerek kalmaz20 YorumlaHoş gördüğüm bir durum değil
ama kınamak istemiyorum
insanın başına gelmeden ben yapmam demesin.
Bir müslüman olarak şunu biliyorum
yapılan eylem nekadar ahlak dışı olursa olsun kişiyi o duruma sürükleyen şartlara bakılmalı.
Mesela hz ömer çocuğuna yemek bulabilmek için fuhuş yapan bir kadına had cezası uygulamadı kadını azarlardı bize niye gelmiyorsun diye sonra kadına maaş bağladı.
Üzüldüm kadın için ancak kadın okadar para kazandıktan sonra hala ifşalar satarak para kazanmaya devam ediyorsa artık bu ahlaksızlık olur bu aşamadan sonra da kadına ah vah edemem
gitsin o parayla iş kursun kendisine20 Yorumla
+1 yılTrajediler imtihandır her insan için..
İnanan, inanmayan farketmez..
Kötü yola düşmek bir tercih olamaz..
Süslü, şatafatlı şeylere aldanmış, kendini teşhir etmiş.. Ona verilmiş güzelliği kirletmiş..
Yarın bu güzellik gidince ne yapacak? Sermayesi bedeni mi?
Bugün milyon dolar kazanırken yarın bir uyuşturucu parasına nice pislik adamlarla yatıp, kalkar..
İnsanın midesi katlanamaz buna..
En sonunda canına kastediyorlar..
#Vesselam76 Yorumla- +1 yıl
Abi sana hayranım ya şu sitedeki nadir muhafazakâr insanlardansin tavrını tebrik ediyorum bu kadar kötü insan içinde iyi kalabilmek muhteşem 💙
- +1 yıl
@CandyQueenn eyvallah 😊
- +1 yıl
Umarım senin gibiler çoğalır da bizde evlenecek adam bulabiliriz
- +1 yıl
@CandyQueenn inşallah..
Siz kendinizi muhafaza edin, ben neyim ki? Ne adamlar var.. :)) - +1 yıl
Yok yok tevazu etmeyin zamane genclerinde nadir var böyle insanlar Allah sizin gibi biri çıkarır inşaallah karşınıza
- +1 yıl
@CandyQueenn amin, ecmain :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa şimdi yaptigi hiç hoş bir para kazanma yolu degil allah düşürmesin kimseyi boyle bir durumun icine ama şöyle bir sey var kimin ne yaşadığını bilemeyiz karşıdan bakanlar çıplak fotoğraflarını paylaşacağına bir yere işe girebilir gibisinden düşünüyor ama iş öyle değil mesela kasiyerliğe vs girsen alacağın para hiç bir şeyine yetmez ne ev kirasına ne elektrik faturalarına... kız o parayla geçinemez çünkü arkasında ailesi yok yardım edeni yok arkasında ailesinden bir kişi olsa yeter ama yoksa yetmez zaten kızın annesi reddetmiş evlatlıktan da bu kız ne yapacak nasıl birisi destek olmadan geçimini sağlayacı kimse bunu düşünmüyor bir işe gir demesi kolay
10 YorumlaBu tiplere de acayip kıl oluyorum haa var mı bunlara para yediren cidden D:
neyse müstehak size sdfsds
Benim trajedilerim de vahim evet, bazen çılgın fikirler gelmiyor değil aklıma 😂 ama böyle ifşamı satayım felan değil tabi sdfjfks11 Yorumla- +1 yıl
Aman aman 😁
+1 yılElbette ki parasızlık kötü ama buda yapılacak son şey olmalı bence.
Param yoktu yalnız kaldım diyip bunun arkasında saklanmak bana çok mantıklı gelmiyor.
Madem parasızlıktan yaptı yeterli parayı kazandıktan sonra neden birakmadı?
Bilmiyorum ve buyuk konuşmuyorum Allah herkese akıl fikir vermiş sonuçta kullanıp kullanmamak kendisine kalmış.10 Yorumla
+1 yılEvladını reddeden bir anne..
Ve kendi yolunu çizmeye çalışan bir evlat..
İyi ya da kötü.
Ama bunun sonu iyi değil. Bunun vebali annesinedir..
Yaş ilerleyince, akıl oturunca insan birşeylerin farkına varır, varabilmeli..
Doğruyu, yanlışı ayırt edebildiği de yaşamın kendisine farklı seçeneklerde sunabileceğini görecek.
Yeter ki bu yaptığını doğru kabul etmesin.15 Yorumla- +1 yıl
@Hayat-Güneşi haybeden değil, harbiden anne baba olmalı herkes
- +1 yıl
@BayNutella
Bir söz vardır.
Söz meclisten dışarı.
Her adam erkektir. Ama her erkek adam değildir.
Diğeri;
Her çocuk doğuran anne denmez.
Bu sözlerim yeterli olmalı. - +1 yıl
@Hayat-Güneşi önümü ilikleyip alkışladım sizi
- +1 yıl
@BayNutella
Estağfurullah.
Sadece nacizane görüşüm budur.
Her erkeğe adam denmeyeceği gibi, her çocuk doğurana da anne denmez.
Çocukların yetiştirilmesinden önce aile bireyleri kendini yetiştirmeli. O evlada layıkı ile anne-baba olacağı bilincini taşımalı. - +1 yıl
@Hayat-Güneşi hepimiz vicdanlı çocuklar yetiştirmeliyiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen para bulmak için bu tarz yöntemlere başvuran insanların samimiyetine inanmıyorum kesinlikle. İnsan gibi çalışarak da para kazanabilir. O bunu mecburiyetten değil istediğinden yapmışa benziyor. Niyeti geçinmek olan insan garsonluk, kasiyerlik bile yapar. (Bu işler kötü olduğu için 'bile' sözünü kullanmadım, sadece diğer işlere nazaran daha kolay yoldan olunuyor.)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlginç. Bu hikayenin boyle degil de annesi reddettigi icin okudu, cabaladi, gitti garsonluk bile yaptı parasini tastan cikardi. Okudu meslek sahibi oldu. Grnc kizlarimizin boyle hikayelere boyle orneklere ihtiyaci var. Kotu yola dusme orneklerine degil. Ha okuyup calissa 1 milyon parayi zor görürdü orasi öyle ama en azindan vucudunu, kadinligini kullanmazdi.
10 Yorumla
+1 yılBen hep şunu söylüyorum. Kimisi babasından dayak yer çocuğuna biz böyle gördük diye dayak atar. Kimisi de ben öyle baba olmıycam arkadaş gibi olıcam der. Yani her trajedi kötü karakterle sonuçlanmaz.
40 YorumlaMagazin konusunda 576 cevap paylaştı. güzel kızmış da. manken niye olmamış. böyle güzel kızların böyle yapması ne bileyim çok acı.
14 Yorumla- +1 yıl
@_AveMaria arada fark yok mu?
- +1 yıl
Aslında bende şaşırdım. Çünlü instagram modelleri de epey para kazanıyor. Aile baskısı ve psikoloji böyle yerlere sürüklüyor malesef. :((
+1 yılbir çok problemle karşılaştım ama kötü işler yapmayı hiç seçmedim yapana da bir şey demem herkesin kendi tercihi ama ben mücadelemi zor yoldan verdim ve kazandım rabbime şükürler olsun ki şu an durumum gayet iyi
10 YorumlaÇaresizlik sana her şeyi yaptırıyorsa sen insan değilsindir hayvandan farkın olmaz o zaman. Kendini satan bir başkasını çok çok kolay satar bunun sonu nereye gider belli olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır.. insan dünyada şeref halsiyet için yaşar.. başın dik olmadıktan sonra para b... k gibi olsa ne olur. Bunlarıda kaybedenler yaşar ama boş yaşar.(şahsi beni bağlayan fikirdir)
11 Yorumla- +1 yıl
*düzetme (şahsımı bağlayan fikirdir.)
Büyük konuşmamak lazım. Muhtaçlık herseyi yaptırabilir. Yapmam diye bisi yok. Ailede ortada bırakmamalı cok dayanilamiycak (şiddet, kufur) bisi yoksa eger...
11 Yorumla- +1 yıl
Muhtacta 1 milyon artık bir dur dememiş kızımız 😂😂😂
Belki sürükler ya aile evladına olan yanlış tutumundan dolayı sürükleniyorsa sebeb dışarı değil de evladını koruduğunu sanan ailenin evladı kötüye çeken tutumu olamaz mı
10 Yorumla
+1 yılGavurun kültüründe Hayat tarzında bunlar normal Olabilir bizim kültürümüzde böyle bir şey kabul edilir değil kültür farkı kısacası
10 Yorumla
+1 yılMaalesef çoğu böyle...
Anne babalar keşke ibret alsa ,
Milyonda birdir severek böyle seks iscisi olan kız..10 Yorumla
+1 yılBen bir okulda gorevliyim 7. 8. Siniflara giden 13 - 14 yaşındaki kiz cocuklari bile para karşılığı iliskiye giriyorlar. Yeni nesil çok bozuk
21 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile... evet benimle ilgilenmedikleri icin kötü olduğum zamanda daha kücücükken kaybettim masumiyetimi yanımdalardı ama bana pişman mısın bir daha yapar mısın gibi bazen daha da saçma beni üzecek sorular soruyorlar umarım gelecekte böyle olmaz...
10 YorumlaHayır. Saçma sapan bir hayatım yok. Saçma ailem de.
20 Yorumla
+1 yılAllah şaşırtmasin kimseyi paranın kölesi haline geliyor insanlar
10 YorumlaSeçimler insanının elindedir, rezillik de vezirlik de.
10 YorumlaBence hiçbir anne baba reddetmez sadece kırılganlık olur kız bu tercihi baştan benimsemiş bence
10 Yorumla1 yılda akıl verecek insan bulsan da, 1 milyon kazandıracak insan bulamazsın.
Hangi siteymiş lan o, gerekirse cinsiyet değiştirip atalım gotümüzü mememizi, paraya bak.00 Yorumla
+1 yılHayır vahim değil.
Çok lazımsa eskort olurum ama sjdn00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım ben de o yoldayım sabahtan aksama kadar köpek gibi calisiyorm ama yetmiyor borclarım var bunalımdayım ben bilirim ne cektıgımı kimseyi kınamayın
01 Yorumla- +1 yıl
🙄😔
Çaresizlik insana her şeyi yaptırabilir Allah o durumlara düşürmesin.
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun böyle şeyler yapmaya gerek yok daha güzel şeyler yaparak emek vererek kendini geçindirebilirdi zor bir şey değil bu
111 Yorumla- +1 yıl
@papatyaaşığı00 bu arkadaş emek harcamamış mı? 🤣 🤣 🤣
- +1 yıl
Emek dediğimiz şey böyle bir şey değil iğrençliktir bunun adı
- +1 yıl
@papatyaaşığı00 sana bana göre dışarda bunun gibi binlerce insan var. Tarz ve inanış meselesi
- +1 yıl
Orası öyle ama yanlış olduğu değişmez bir gerçek
- +1 yıl
@papatyaaşığı00 sonuna kadar haklısın. Kolay para kazanmak uğruna ne çirkinlikler yapılıyor dünyada
- +1 yıl
Aynen maalesef çok yanlış bir çağa denk geldik 🤦🏻
- +1 yıl
@papatyaaşığı00 ben eskiyi özlüyorum
- +1 yıl
Keşke gelse ama işte maalesef
- +1 yıl
@papatyaaşığı00 o tren kaçtı😂
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
@papatyaaşığı00 ben hiç değilse güzellikleri gördüm ya sen🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrospuluk^ ne zamandan beri meslek olmuş. Gerekiyosa girsin garsonluk yapsin eşek gibi çalışsın ama kahpelik nedir yahu.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm. Ama instagram modelleri zatwn para kazqnmıyo muydu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancılarda örf adet yok normal hayat onlar için çok skiş
Kendini satması kötü tabi Allah'ın verdiği vücudu pazarlıyor yani00 YorumlaKınamamak lazım
İnsan yaşamadan bilemez30 YorumlaAiledn kaynaklı genc bir kızı redetme çok kötü genç kızda geçimini öle yaparak kazanmış
00 Yorumla
+1 yılBunda ne var anlamadım daha kötüsü zaten p*rno yıldızı oluyor ki bu da kolay yoldan para kazanmak isteyen birçok kızın rüyası şu an
00 YorumlaTürk kızlarının ifşanın 1 milyon dolar edeceğini sanmıyorum. :D 50 liraya şov yaparlar anca.
12 Yorumla- +1 yıl
Küstahlığın da cabası!
Siz Türk erkekleri gerektiğinde yabancı uyruklu kızlara köpek gibi salya akıtsanız bile dönüp dolaşıp karnınızı adam akıllı doyuracağınız tek yer Türk kadının mutfağıdır.
İşine gelen Türk kadınlarını eleştirsin. Malın kötüsü sana geldiyse biz ne yapalım kardeşim?
Demek ki paran az ki gözün ucuz malda!
Kişiden kişiye değişiyo
10 Yorumla
+1 yılSalak insan çok aga para veriyor şimdi o yaşasın hayatını
00 Yorumla
+1 yılBenim fotoğrafımı alırlarsada bende satarım iyi para yani 100 bin alsam yeter.
00 Yorumla
+1 yılAnnesi şimdi götünden ayrılmaz
10 Yorumla
+1 yılÇaresizlik insana her şeyi yaptırabilir
00 Yorumlakarmaşık duygular içindeyim aşırıda tatlı birisi
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin
00 YorumlaZayıflığın, basitliğin ve beceriksizliğin sembolü.
00 Yorumla
+1 yılKimseyi kınamamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılsimit sat onurlu yaşa..
00 YorumlaBu kadarına sürüklemez
00 YorumlaAllah kimsenin başına vermesin
00 Yorumla
+1 yılKızlar ozenmeyin sakın aman zjxbdbd
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgayet anlaşılabilir bir şey bence
00 Yorumla
+1 yılİyi para insanın aklıni karıştıracak