Sosyal medyada Cemal Can'ın eşcinsel olduğu konuşuluyor, sizce doğru mu? Cemal Can gay mi?
Ben öyle düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum ama onu her türlü seviyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Cemal Can canseven gay mi?

Sosyal medyada Cemal Can'ın eşcinsel olduğu konuşuluyor, sizce doğru mu? Cemal Can gay mi?
Ben öyle düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum ama onu her türlü seviyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Cemal Can canseven gay mi?
Eşcinsel olup olmaması onun sorunu, saygı duyarım.
Ben karakterine bakıyorum. Kendini bilen, eğlenceli, sempatik ve karakterinden ödün vermeyen bir kişiliğe sahip. Survivor'da kaç ay geçti, ne bir küfür ne bir hakaret ne de bir saygısızlığını gördüm. 10 numara adam. Birçok kadın arkadaşı olduğu için gay yakıştırması yapılıyor ama alakası yok. Kadınlarla da ilişki haberi hiç çıkmadığı için böyle diyorlar.
👏🏻👏🏻
Eşcinsel olup olmamak sorun değil tercihtir
@kırgınlıkgöklerde Tercih değil yönelim
@depresyongüzeli o tercihe yöneliyor işte
Cevap
16Cevap
Hiç sanmıyorum kadın gibi konuştuğu için Ya da kibar olduğu için çoğu öyle sanıyor
Veyahut da genellikle hep kızlarla arkadaş olduğu çok yakın olduğu için
Alakası yok kibar ve canayakın saf da bir insan kadın gibi olması eşcinsel olduğu anlamına gelmiyor
Cok dogru yazdin bencede öyle
Aynen ✋
Bence Bilirkişikınuşuyorun görüşünü sil çok laf kalabalığı yaptı sence de öyle değil mi
Aynen haklisin 🤦🏻♀️
👊🏻
sesinden dolayı öyle düşünüyor ancak nisayla ilişkisine bakılırsa hiç de öyle değil gibi
Bencede
Nisa’yla arkadaşlar Danla’yla Olduğu gibi
@Umutlu-suz-birGüneş çoğu iilişki arkadaşlıkla başlar
Olabilir bilemeyiz
@Umutlu-suz-birGüneş nisa bana aşıktı yüz vermedim
@BarışMuratYağcı20 Yaaaa öyle mi şxğwğwşdğwld
Yüz ver Ya mutlu olsun kızcağız zöspğğröllwl
@Umutlu-suz-birGüneş kriterlerim var yaşı benden büyük olacak, boyu 180den aşağı olmayacak
@BarışMuratYağcı20 hmm Allah hayırlı kısmet versin sana Barış ağabey özşwğwöd
@Umutlu-suz-birGüneş eyvallaf fanım
@BarışMuratYağcı20 fanın değilim ki ben mzşsğwödpwmd
@Umutlu-suz-birGüneş üzdün )
@BarışMuratYağcı20 Barış abi beaaa senin baban ihtiyacın mı var kaç bin fanın var yetmiyor mu zöwşwşdlğxöqşs
@Umutlu-suz-birGüneş orası öyle jghfbs
@BarışMuratYağcı20 bu adam barışsa survivordaki kim survivordaki insanlarda iletişim aracı yokki
@muratkan43 İnandınız mı cidden
@Umutlu-suz-birGüneş millet inanmışki cevap yazıyor
Bana diyosan ben inanmadım
millet sakin Barış gitmeden hesabı bana bıraktı =)
Benim anlamadığım sevdiğiniz bir ünlünün neden eşcinsel olmasını istemiyorsunuz? Hiç birlikte olma şansınız olacak mı?
Sorun yokta sasirdim bir an escinsel olsa bile öyle diye sevmicem anlamina gelmez
Nerden biliyorsun belki olacak
Tarkan ve eşi önceden nasıldı haberin yok mu
Sadece senin için söylemedim kızlar genelde üzülüyo gibi.
Adami survivorda tanidim sevdim favorim oldu bukadar yani abartilcak biwey yok 😂
Ne kadar çok hayranı arasında 10 000 de 100 000 de 1 gibi bir şans.
bizi ilgilendiren ne? birisi sınıfta senin arkadan böyle konuşsa ağlarsın.
Ne alaka simdi ben bubadami seviyorum meraktan sordum sadece cok konusuldugu icin
baya seviyorsun belli.
Eşcinsel mi değil mi bilmem ama. Tavırlarının, mimiklerinin, yürüyüşünün ve konuşmasının kadınsı olduğu kesin.
Doğrudur kameraların olmadığı yerde bana arkadan dokunduruyor güzel kardeşim
Boncuk gereksiz tiplerin peşine düşme sana bir şey kazandırmaz böylesi
Ne olursa olsun herkesin kendi kararı, kendi hayatı.
Belli değil mi zaten ama bize ne herkesin hayatına kimse karışamaz
Bu yakışıklı adamlar neden gay falan çıkıyor?
Öylemi cidden ☹
Maalesef var öyleleri. Gerçi bize ne?
Seviyorum ben bu adami ya ☹
Sev gene. Sanki diğer türlü olsa seninle evlenecekti.
😂😂 seviyorum zaten
Bu kim lan her gün boş beleş adamlar ünlü olup gündeme geliyor lanet ülkede
Survivor yarismacisi
Ahdjdjskw abartma be
@cornelias havalı olmak gibi bir amacım yok ama aptal olmamak için çabalıyorum önceliğimde survıvor izlememek zira izleyen kitleyi göruyoruz ortada.
@cornelias Yoo bal gibi de yapar bırak böyle fantezileri 12 yaşındayken daha farkındalığı olan bir insanmışsın demek ki. İşte insanın takıldığı ortam kendini geliştirme şekli falan pek iyi şekilde gitmiyorsa zamanla yozlaşabiliyor sana da geçmiş olsun dostum. Polemiğe girip bu saçma konuyu tartışma haline getirmek istemiyorum engel at geç ayrı düşüncelerin insanıyız twitter da bulabilirsin kendi topluluğunu.
Neyi tartisiyorsunuz ya herkes sevmek izlemek zorunda degil hakarete flnda gerek yok sakin olun
Eee benim de görüşüm belli niye maydanoz gibi çıkıp yok havalı olmak için bilmem ne tarzından basit normie cümleleri kuruyorsun bak işine geç benim gözümde izleyen aptaldır senin gözünde benim gibiler aptaldır. Sen nasıl benim dediklerimi "havalı olmaya çalışmak" sonucuna çıkardıysan ben de o sebepten yozlaştığını çıkardım.
Neyi tartisiyorsunuz ya herkes kendi fikrini söyler biter gider nekadar cok uzattiniz sacma sapan
Öyleyse de ne önemi var hiç merak etmiyorum doğrusu
bence tam bir güzel kardeşim ama herkesin kendi özel hayatı
Doğru hatta ilk bana söyledi
Gülmedim
insanlarin cinsel yonelimi kimseyi ilgilendirmez.
Hayır değil prensim benim ya
Biz ne düşünelim öyle ise sasirmam
Tanımıyorum neyse ne banane
Belli oluyor zaten de olabilir bize ne ne olduğu
Olabilir. Danla da bir kıza öpüşmüştü...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap