Selamlar, bilginiz üzere televziyonlarda reklamlarda ünlululer oynatılıyor daha çok ilgi görsün, insnalar güvensin markaya diye. Burak Özçivit mesela şampuan reklamında yer aldı. Aleyna Tilki dondurma reklamında yer aldı. Bu reklamları izleyince o markadan alışveriş yapmayı tercih eder misiniz? Unlululer kullanıyorsa iyidir mi sizce? Şahsen benim için hiç önemli değil kimin oynadığı.
Ünlülerin reklam yüzü olduğu markaları alışveriş yaparken tercih eder misiniz?
Şöyle ki ünlülerin bir markanın yüzü olmaları, o markayı gerçekten kullandıkları anlamına gelmiyor. Atıyorum Aslı Enverin cildi bepanthen sayesinde nemli değil, nemli bir cilde sahip olduğu için bu marka için uygun bir yüz sadece. İnsanların bunu anlamaları gerekiyor. İllaki psikolojimize işliyordur, sevdiğimiz ünlülerin bize tanıttığı markalar, fakat gerçekten satışları arttırıp arttırmadığını markalara sormak lazım.
Reklamlar ilgimi çekmiyor, ünlü olsun veya olmasın farketmiyor, hem onlar para karşılığında belirli bir süre boyunca reklamlarını yapması için anlaşma yapıyolar yani reklamlarda bahsettikleri o çok lafını ettikleri ürünleri kullanmıyorlardır bile sırf bir ünlü "tercih ediyormuş" diye ben de tercih edecek değilim.
Hiç öyle bir huyum yoktur. Hele ki şu marka takıntısı olanlara anlam veremiyorum. İşime yarasın yeter. Önemli olan bu. Reklam yüzü veya marka en önemsiz kısım.
Bence etkili oluyor. Durumu şu şekilde açıklayım. Aslı Enver gibi bir cilde sahip olmak isteyen birçok kişi aldı. Burak Özcivit gibi saçlara sahip olabilme fikri de birçok kişiye aldırdı. Bir şeyin rahebet görmesi için reklamı çok önemli.
Hayır asla etmem. Adam parasını alıp geçiyor, iyi mi kötü mü ne bilsin. Şundan eminim ki evine alıp kullanmıyordur o ürünü bile. Hiç umurumda değil reklamları. Bir ürünü kullanırım, iyiyse iyidir, değilse bir daha tercih etmem.
önemli olan bir ürün bana yakışıyorsa, tadı yerindeyse, sağlığıma olumlu yönde bir etkisi varsa, ücret-verimlilik olarak olumlu bir çizgisi varsa tercih ederim. isterse zeki müren oynasın önemli olan duyduğum hazdır.
Tuzsuz şampuan kullanıyorum şu sıra bunlarında reklamı dönmüyor. Unlu isimlere bakmam ben sadece Türkçe dil bilgisinde olan ünlü unsuzu bilirim Ahmet veya Mehmet farketmiyor hepimiz esidiz ünlü diye set cekmenin manası yok manasız bulduğum içinde hayatta bakmam