Selam, Merve Bolugur gibi benimde suret olarak pek bir beklentim yok. Sevdigim kişi maneviyat olarak güzel olması lazım kalbi temiz birisi olsa yeter tipi önemli değildir.
açıklamadaki kumral görünce bana bişeyler oluyor kısmı açıklamanın manasını bozmuş sanki. söze karakter yetenekten dem vuruyor gibi girmiş ama şekilsel bir özellikle bitirmi. hala kendine gelememiş anlaşılan merve bacı
Benim kriterlerim sadık olması ve ilgili olması yok odun erkekmiş falan hiç uğraşamam. Ota bo*a alınmasın anlayışlı olsun. Birde dış görünüş olarak da huylarını beğendiğim herkes bana göre çekicidir. Sadece uzun boy takıntım var.
Ben bu tezi çürüttüm valla çirkin olsun benim olsun dedim aldattı şerefsiz hsjsj😂 kriter olarak sigara içmesin iğreniyorum. Saygılı bir insan olsun. E bu tezi çürüttüğüme göre Yakşuklu da olursa tadından yenmez 🤪
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evvela sağlıklı bir insan olsun. Aklı başında ve ruh sağlığı sağlam biri olsun. Süper zeka olmasına gerek yok ama kabiliyeti olsun, idrak edebilsin bir şeyleri. Çok güzel olmasını da istemem. Zaten çok güzelin bana bakacak hali de yok. Tatlı bir yüzü olsun, güzel bir gülüşü olsun ve bakımlı olsun yeter.
Aynı fikirdeyim. Güzel olup olmaması çok önemli değil bir kadının. Güzel bakması, kültürlü olması, yoğun duygulara sahip olması, bunlar daha önemli benim için.
Denk olsun ne böle aşırı şımarık olsun ne de aşırı özgüvensiz özgüvenli olsun ama ayakları yere bassın kültürlü olsun dengim biri olsun işte ne eksik ne fazla istiyorum
Yalanına soktuklarım. Hayranları arasından tutkuyla sevenleri illa ki vardır. Ama ilk adımı atsın, anında "Merve Boluğur'un sapıkığı, takıntılısı çıktı!" diye haber yapmazlarsa, gelin yüzüme tükürün.
Murat Dalkılıç'ı anlatmış resmen, bende neden bu kız buna baktı diyordum. :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
S2 uzun büyük kalın olsun uzun bir geceyi hareketli geçirsin istediğim hazzı verebilsin vücudu kılsız olsun sakalsız olsun geceden sabaha kadar enerjik olsun enerjisi bitmesin yeterli s2şirken romantik olsun yeterli benim için (s2şmek istiyorum amuşum kabardı amumda yangın var söndürecek birini arıyorum)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende kumral veya buğday tenli erkek seviyorum genelde hatta genelde bile değil aksini sevmem imkansız😂Karakter de önemli ama tip daha önemli benim için her ne kadar yanlış karşılansa da😬
Zaten şimdiye kadar çok yakışıklı biri ile hiç olmadı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu devirde aşka inanmıyorum parayı basan istediği genç kızı kendisine istediği kadar aşık eder.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sarı düz uzun saç.. beyaz ten.. aklı başında zeki karakter.. zina işlememiş.. patlak olmayan..165-170 arasi boy.. baş örtülü olmayan.. modern bir aileye sahip olan.. bye