Karantina döneminde sosyal medya hesabını daha da aktif kullanmaya başlayan Merve Boluğur, 3 aydır Instagram’da aşk ve ideal sevgili üzerine paylaşım yaptı. İşte güzel oyuncunun aradığı kriterler... Son birkaç aydır Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olan Merve Boluğur, karşısındaki erkekte aradığı kriterleri açıkladı.
Uzun süredir yalnız olan güzel oyuncu, özellikle yaptığı soru cevap etkinlikleriyle karşı cinste hangi özelliklere dikkat ettiğini takipçileriyle paylaştı. İşte o kriterler...
"Benden büyük olmalı. İdeal fark 5-6 yaş. Karizma şart, zıpır tipleri sevmem."
Biraz kendinden emin olmalı.. Cesur ve heyecan verici olmalı.. Tip olarak; esmer , uzun boylu , kıvırcık saçlı , yeşil gözlü, kaslı , geniş omuzlu , keskin bir çene yapısı ve kaş yapısı olan keskin bakışlı biri.. Ses tonu da etkileyici olabilir Ama en en önemlisi zeki olmalı bu çooook önemli benim için genel kültürü benden baya ilerde olmalı ki bana bir şeyler katsın.. Eğlenmeyi sevmeli.. Gezmeyi de.. Sadık güvenilir bir tip olmalı gerektiğinde beni sinirliyken sakinleştirici bir etkisi olmalı..
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkeklerin fazla kriteri yok sanki, biz kadınlar daha seçiciyiz. Benim için en önemlisi dindar ve temiz kalpli olması, zor biri olmasın, özgüvenli olsun ama egolu olmasın, boyu benden uzun olsun, en az 4 yaş büyük olsa iyi olur, beyaz tenli olsun, saç rengi fark etmez ama açık sarı olmasın...
Esmer kumral farketmez ama sarı olmasın boyu 180 ya da üzeri girişken akıllı nerede nasıl davranmasını bilen saygılı güven veren biraz deli çılgın tutkulu kendi ayakları üzerinde duran bir beyefendi istiyorum Allah'ım nasip et 🙏
Sarışın, renkli gözlü uzun kalıpli erkekleri çok beğenirim ama kriterim; Zeki, karizmatik, zıpır olmasın, fazla konuşmasın, pısırık olmasın, Ağır abi havası olmalı
Kafasında bir ton kurgu yapmasın. Eğlensin ve eğlendirsin. Her şeyi karşı taraftan bekleyen insanlar kadar hayat emici kişiler yok. Kitap okuyan, sanata spora ilgili ve cimri olmayan, seyehat etmeye bayılan birisi.
Şimdi önemli olan iç güzellik dense de ilk olarak görünüşü iyi ve bakımlı olmalı iç güzelliğe gelincede çok okuyan iyi niyetli ve adam gibi sevecek biri
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İtaatkar ve tam teslimiyet yönetimime girecek onu istediğim gibi kullanmalıyım.