Arkadaslaeanlasmali boşanmaya karae verdik. Protokolde neler talep etmeliyim. Mesela hakkımda hiç bir paylaşımın yapılmamasını istiyorum.
Karşı taraftan herhangi bir hakaret ya da arkamdan konuşmalarını da istemiyorum.
Genel olarak manevi acıdan neler talep edebilirim yardımcı olur musunuz
Karşı taraftan herhangi bir hakaret ya da arkamdan konuşmalarını da istemiyorum.
Genel olarak manevi acıdan neler talep edebilirim yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlaşmalı boşanırken hatalı taraf var mı? Yoksa pek istenecek bir şey yok gibi
Karşı taraf tam kusurlu... aldatma, siddet ve 14 yaşındaki küçük çocuğa nitelikli cinsel istismarı mevcut aslında ama ben süreç uzasın istemiyorum.
Uzasın işine yarar. Sökebildiğini al
Inanın insan nefes almaktan yorulur mu gerçekten nefes almaktan yoruldum
Zor. Uğraşmak istemiyorsanız avukatınız yol gösterir zaten. O kusurlar olduğu içinde kocanızın pek fazla hükmü olmaz
Valla yüzsüz utanmasın teki. Ben hayatımda onun kadar inkarci birini görmedim. Onun dışında Rabbimin adaletinden şüphem yokta bu dünyadaki adaletsizlikten ciddi şüphelerim var
Bir avukat a danissan daha iyi olur
Avukatım var 150 bin tl tazminatı kabul ettim ama manevi olarak neler talep edebilirim onu bilmiyorum yarın gorusucem ama bisey atlamak istemiyorum manevi acıdan
Avukatın eksiksin anlatır sana ztn
Tamamdır teşekkür ederim
Ne demek
Protokole istediğini yazabilirsin eşinle anlaşarak
Teşekkür ederim
Rica ederim. Avukatın da varmış. O da yardımcı olur sana. Ne manyak sapık kocan varmış ya.
Valla Rabbim esirgedi de çocuk olmadan gerçek yüzünü gördüm ama bana bu yasattiklarina 9 ay dayandım taş olsa catlardi
Çok haklısınız
Çocuk var mı ihanet var mı
Evet aldatma şiddet ve 14 yaşındaki küçük çocuğa nitelikli cinsel istismarı var
Kanıt varsa tazminat al nafaka vb böyle insanın hiç bisesi lazım değil kurtulduğuna şükret bunları mahkemeye de
Ama yine her maddi manevi hakkını al böyleleri yüz bulur peşini bırakmaz katı ol
150 bin tl tazminatı kabul ettim onun dışında manevi olarak neler talep edebilirim diye dusunuyorum
Yanina yanastirma
Mantıklı... Teşekkür ederim
Avukatın var mı
Var evet
Onunla konuşsan daha iyi olur hayırlısı olsun çocuk var mı peki
Hayır yok
İyiymiş neden yürümedi ilişkiniz tavsiyeler. alabilirim
Aldatma şiddet ve 14 yaşındaki küçük çocuğa nitelikli cinsel istismarı vardi
Yuhh
Bunları hiç beklemiyordum gözün aydın kurtul ondan
Sağol esekkur ederim. Nefes almaktan yoruldum. Aslında onların hakettiği bu değil. Sürünürken gerek ama Rabbimin adaletinden şüphem yok. Burdaki adaletsizliğe dair ciddi şüphelerim var
Yani haklısın ama. emin ol ne ekerse onu biçer