Daha önce " 3 ay idare edebilirim sonra zor duruma düşerim" diyen Coşkun Sabah'tan yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı.Anlayamazsınız...Bu sözleri yüzünden hedef gösterildiğini söyleyen Coşkun Sabah, 2. Sayfa kameralarına yaptığı açıklamada " Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben üç ay kira almadım. Ben 450 bin lirayı harcıyorum sonra ne olacak. Ne yapayım evleri mi yiyeceğim! Benim demek istediğimi çok parası olan, 50-60 milyon cirosu olan anlar. Parası olmayan ne demek istediğimi anlamaz" dedi.(Hurriyet)
Dertlerin leveli var. Toplumsal sınıflar sanılandan fazladır. Fakirlerin arasında bile birçok sınıf vardır. Anlamayanlar ahlaksız der geçer cahildir bu konuda aslında. LüKS tuzağı denir buna. Bu tuzağa her zengin düşmüyor ama bu tuzağa düşmemek parası olan için de olmayan için de zordur. Çok güçlü bir irade ister. Ancak bu lüKS tuzağına fakirler de düşebilir. Bu cümlemi birinin anlaması için mantık kurabilmesi lazım. Çok basit, her şeyi basitçe yargılayıp geçen bir toplum olduk zaten de öyleydik. Adamın kurduğu cümlenin ahlaksızlıkla ilgisi yok.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Lüks tuzağı: Var olan şartlardan her zaman daha iyisini istemek. Herhangi bir eşyanın daha iyisini konforlusunu. Böylece her yeni konforun da kendine göre gideri olacaktır.
Bu adam çok dırıldandı yahu! Eyvallah tabiiki zor, sanatçılar da etkilendi, herkes etkilendi, dünya etkilendi coronadan dolayı. İşverenim bende etkilendim. Ben aileme bile yansıtmadım. Bir sürü sanatçı var ekmek verdikleri insan var, gıkları çıkmıyor. Coşkun sabah her hafta 450 bininyle gayri menkul anlatıp dırıldanıyor tv de. E ne yapalım? İban mı isteyelim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
keşke sussaydıda , kendisini hep şarkılarıyla hatirlasaydık.. bu toplara ne diye niye girmiş.. ne yapmamızı istiyor bunları söylemekle.. aramızda para toplayıp kendisine mi gönderelim istiyor.. herkesin malı mülkü kendine.. niye kendi mülkünün değerini ortaya döküyor.. ben kendisini anlayamadım.. bye
Ya coşkun seni belediye anlasın oglim. Milletin cebinde 5 kuruş yok yıllık 30-35 bin lira ile karın tokluğuna geçiniyorlar bu diyor ki 450 bin yiyorum bitince ne olacak. E elinin körü olacak coşkun başka ne olabilir
Param hiç bir şeye yetmiyor ki bunu anlamaya yetsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adam burada zenginlikten bahsetmemiş. Para burada mecaz anlamda. Yani diyor ki Paran varsa menfaat arayan çoktur. Paran yoksa bir kimseyi yanında bulamazsın.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Detayın devamını okudum yani diyor ki bu zamanda evden çıkamıyoruz gayrimenkulleri mi yiyeceğim, paraya dönüştüremediğinden yakınıyor gibi geldi