Standart bir taz gününde plajlarda onlarca bikinili hatta ipli bikinili kadın görüyoruz ama yanına gidip sen nasıl bunu giyersin demiyoruz. ya da herhangi bşr mini elbiseli resimde falan da bu böyle neden ünlüler bu kadar linç ediliyor. Bende bu sorumda Instagram ve youtube fenomeni duygu özaslanın resmini koydum çünkü o da bu linçzedelerden. Bu kim ben bunu tanımıyorum gibi cevaplar olmasın lütfen çünkü soru bu değil
Normal hayatta sıkça karşılaştığımız durumlar neden fenomen veya ünlüler paylaştığı zaman çok büyük sorun ediliyor?
İnsanlar mal çünkü ilgi ve saygınlık adam yerine konulma sözünün geçmesi ve en önemlisi de toplum tarafından onaylanma kabul görme onlar gibi olma istekleri yüzünden böyle davranıyorlar.. Sakin bir şekilde sorsan konuşsan kardeşşşş hayırdır sen kimsin benim fenomenimin bikinisine laf edıosun lan G. t desen açıklayamaz çünkü 0 zeka 0 ahlak 0insanlık 1 numaralı oçluk onlarda... kardeşim mu yazdım koç olacaktı
Adı tüstünde ünlü olunca insanlar ya özendiğinden ya kiskandigindan bir sekilde bir hareketini bile olsa dile getirip buyutuyorlar tartisiyorlar derken olay patlayip gidiyor