Hande Erçel 1.65 ben 1.68im benden 3 cm falan kısaydı ayrıca zaten görüyorsunuz Murat Dalkılıç kısacık Hande ondan da kısa bu kız nasıl 1.75 olsun? Şimdi onu seven grup basıcak burayı hayır 1.75 dicekler ya bir mantıklı olun o da senin benim gibi orta boylu bir insan.
6
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlarda baya yalan söylüyor boylarını fotografta belli yani 170boyunda adamdan 10cm kısa gözüküyor
Evet Hande Erçel’i plajda gördüm yani ikimizde de topuklu ayakkabı yoktu en fazla 1.65ti boyu Aleyna tilki için de 1.75 yazıyor internette onu hiç görmedim ama bence onun boyu da o kadar yok. Arkadasım Şeyma Subaşı’nı gördü en fazla 1.70 dedi Aleyna Aleyna’dan kaç cm kısa resmen
Şeyma 1.68 taş çatlasın ama aleyna ondan 1kaç cm uzun gözüktü gözüme googledan acaba topuklu falan giydiği için mi öyle geldi şeyma çok uzun bir kadın değil sadece doğru açıdan foto çekiniyor
Şeymayı gören arkadaşım 1.69 ve Şeyma benimle aynı boydaydı dedi Aleynanın Şeymadan uzun olduğunu sanmıyorum topukludan öyle durmuştur Aleyna ünlü olmadan önce tanıyan arkadaşlarım var uzun falan değildi diyorlar yani Şeyma ondan her türlü uzundur bence Aleyna en fazla 1.66 zaten ilk ünlü olduğunda Aleyna’nın boyu 1.65 yazıyordu
bilmiyorum ki kız o zamanlar biraz da topluydu, toplu olunca olduğundan daha da kısa görünüyorsun. Kardeşi de mesela ondan çok daha kısa hani yan yana durduklari fotolarda da belli bence 1.75 değilse bile 1.70 vardir diye düşünüyorum. Yani vucudu manken edasında değil hani bacakları aşırı uzun olup gövdesi kısa olanlar var onlar mesela çok daha uzun duruyorlar. Serenay sarıkaya gibi. Yani vucut tipi farki vardir belki ama bence kısa da değil gibi.
Murat Dalkılıç 1.68 gibi duruyor çoğunun boyu yanlış ve fazla söylenilmiş mesela Aslı Enver 1.65miş geçen gün instagramda soru cevap yaparken söyledi ama internette 1.68 yazıyo ama kız en azından doğru boyunu söyledi böyle söylemeyip yüksek söyleyen baya ünlü var
Evet Aslı Enver çok samimi çok severim başkası olsa 1.65im demezdi fazla söylerdi en azından internette yazdıgını söylerdi. Evet Hande 1.65 bence de Murat da o civar aralarında 2-3 cm fark oldugu için 1.68 dedim ama ikisi de 1.70 altı orası kesin hep abartı yazıyo internette
@Ceeereenn İnternetteki çoğu bilgi yalan, safsafa. Mesele Mine Tugay'ın boyu 1.70 yazıyor ama daha kısa görünüyor bence. Ona sordular internetteki bilgiyi söyledi 1.70 ama hic inandırıcı değil
kendini uzun gosterme egosu o boya ulasmak icin hayal etmis gelememis bu seferde herkesi kandirmaya calisiyo bu sitede cok oyle kizlar 165 kiz 170 im diyo bu tripleri gecin artik kendinizle barisik olun