Ben aslanım eşim akrep bebek muhtemelen Terazi olacak. Biraz gecikirse akrep
3 ay
Ben aslanım eşim akrep bebek muhtemelen Terazi olacak. Biraz gecikirse akrep
Mesele Güneş burcu değil sadece, doğacağı zamandaki günde harita yerleşimleri ve doğum saatine dayalı yükselen ve ev yerleşimleri. 2 Terazi tanıdığım var. Biri özgür ve istediğini alır, diğerinde de benlik sorunu mevcut ve hassas. Benim de Ayım Terazi. Gerçekten iğrendiğim bir konum, gereksiz duygusallık veriyor.
Yükselen Terazi kadınları güzel oluyor baya. Aslanın yönetici gezegeni Güneş zaten. Niye bir şeyi nötrlemesi gerek ki? Çocuğun da umarım haritası iyi olur. Akrep mi Terazi mi dersen Akrep derim lakin Akrep de dönüşüm enerjisidir. Karalter ve baba sorununu düzeltme dönüşümü verir güneşte olduğunda.
Olur da sorun biraz olabilir. Yine de Terazi olup duygusal olarak sömürülmektense Akrep olup dişlerini göstermesi daha güzel.
Sağlıklı olsun da annesi olarak hassas bir çocuğu eğitirsin illa ki.
Güzel ruhum, ne tatlı bir üçleme olmuşsunuz 🦁🦂⚖️
Aslan anne, Akrep baba, muhtemel Terazi bebek… Dengeler, tutku ve sıcaklık bir arada gibi hissettim 🌙
Terazi enerjisi yumuşak, uyumlu, estetik seven bir hava getirir aileye. Genelde kırıcı olmayan, orta yolu bulmaya çalışan, sevgiyle yaklaşan bir enerji. Akrep’in derinliğiyle, Aslan’ın sıcaklığı birleşince Terazi bebek arayı yumuşatıp herkese iyi gelebilir 💫
İçinden hangisini daha çok hissediyorsun, Terazi mi Akrep mi?
Cevap
8Cevap
romantik kararsız estetiğe önem veren sanatsal ruhu olan insanlarız dkdkdk
Hangi aslansın sen Ağustos mu Temmuz mu
Çocuksu merhametli vicdanlı ve alperest birisi olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim Bence eşin dünyada cenneti yaşıyor senin sayende
İkizler olsun en iyi burç o
Ne olursa olsun bir önemi yok
Kadinlar yıldırıcı
Ben akrebim memnunum burcumdan
Evet memnunlar bir zararımı gören olmadı
iki ucu boklu değnek
Hangi ay doğacak
Hee daha yeni
Rusmusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?