Selam, diğer adı libido olan bu son yılda sürekli gündemde olan ünlümüz Can Yaman ifşa oldu!Karantina günlerinde hepimiz sıkılıp yeni insanlarla tanışıyoruz. Can Yaman'ın nu kaç olduğu bilinmeyen mesajları ifşa oldu! İnstagram'dan Enise Sude isimli bir Instagram kullanıcısı, Can Yaman ile olan konuşmalarını ifşa etti. "Canlı görsen fikrin değişir" kelimesi yine libidosunu ortaya çıkardı! Ne düşünüyorsunuz?
Libidolu ünlümüz Can Yaman'ın konuşmaları ifşa oldu! Ne düşünüyorsunuz?
Neden bir kimseyi ifşa etme gereği duyarsınız ki, anlam veremediğim bir konu.. İnsanlar size yazabilir, sizinle sohbet edebilir ki kimse zorla sohbet etmez. Sohbetin içeriğine göre orta da bir güven söz konusu ise fotoğrafta paylaşılabilir. Kimse kimsenin hayatına karışamaz. Ünlü olarak sıfatlandırmak ve sırf ünlü olduğu için ifşa etmek başlı başına karaktersizliktir. Bu söylediklerim hepimiz için geçerli. KizlarSoruyor, İnstagram, Facebook vb. gibi her site için geçerli kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz. Yapıyorsa da ne yaptığının bilincindedir ve istiyordur.
bu iş de çok sıkıcı oldu.. ve ayıp oluyor herşeyden önce ve hatta kanunen de yasal değil.. sırf iflaşamak için kaşarlık yapanlar var.. can yaman ı ben de sevmem ok ama o da insan neticede birilerine yazabilir.. sapıkça ve rahjatsız edici yazmadıktan sonra önemi yok
Kızın yaptığı çok ayıp birşey yahu rahatsız olduysa cevap yazmasın veya engellesin ifşa etmem silme dedikten sonra ifşalamak nedir? Konuşmalara gelince hergün binlerce kişi aynı konuşmaları yapıyor niye bu adama atarlanıyor millet anlayamıyorum
Şu her muhabbeti ifşa eden kezolardan midem bulanıyor artık. Taciz, Suç varsa şikayet edersin. Geri kalan hiçbir muhabbet kimseyi ilgilendirmez, sanki direnmiş de kafasına silah zoru ile muhabbet etmişler gibi nedir bu.
İki tane bekar insan değil mi bunlar gayet normal konuşmalar kızın yaptığı aptallık olmuş güya kendince can yaman ifşaladım büyük insanım bee diye geçiniyordur 😂 Komik ya
Herkes bunun neresi ifşa demiş konuşmaya bakarak agshdhd kime yazdığını bilmiyorlar sanırım 🤭
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu adam bana aşırı itici geliyo ya yapmacık kızın yaptığı doğru değil ama bu çocukda o egoya göre böyle yürümesi komik olmuş ergenler sohbet ediyor gibi olmuş 😂
Konustumuz hemen hemen her erkek zaten yürüyor bu sekilde ne varki bunda erkeklerin çoğu böyle sadece cok gündemde diye abartıyorlar bence gayet normal ama can yamanı sevmem tabi o ayrı mesele
Bu kişilerle mesaj yollu fingirdeyip, sonra meşhur olmak adına ifşa etmeniz sizi ahlaklı ve mağdur kontenjanina sokmuyor maalesef. Can yaman neyse siz de aynı lacivert hanımefendi
Tarzı bu , zaten oynadığı dizi izlenen sevilen bir diziydi star tvdeki. İspanyada gazetecilere verdiği demeclerden bir bayan gazeteciye söyledikleri de gündem olmuştu. Sosyal medya zaten özel hayatın gizliliğini yok etti iki kişinin bildiğini burada herkes öğrenmiş oldu. Konu Ahmet Mehmet meselesi değil aslında husus Kadin-Erkek ilişkilerinin bozukluğu
Ben burada anormal bir durum göremiyorum. Her önüne gelene mesaj atan cinsler bile bu konuyu eleştirir olmuş. Adamın kendi özeli ama birileri sırf popüler olmak için bunları kullanıyor.
Şu gereksizi tırnağım kadar sevmem ama burada ağzının suyu aka aka mesaj atıp bir de ifşalayan kız sorunlu. İki gereksiz birbirini bulmuş cuk oturmuş :D