5-6 sene önce sadece müzik dinlemek için kullandığımız site büyüdü, büyüdü ve kendi bünyesinde tanınmış isimlere yer verdi.
Youtube ünlüleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
#GoreWhore

Kimisini hiç samimi bulmuyorum hatta %90lık kısmı çok samimiyetsiz. Başta insanlar bu işe sırf para için girmiyordu ama artık herkes parasal yaklaşıyor içeriklerde içerikleri üretenler de samimiyetsiz oluyor. Çok başarılı bulduğum fotoğrafta gördüğümüz Danla bir de Kazıklı Maria var. Danla gerçekten hak ettiği yerde diye düşünüyorum.
Bazıları var sadece izlenmek için saçmalıklarıyla kendinden söz ettirmeye çalışanlar az geri durun bizden küçükler sizleri izleyerek yol bulmaya çalışıyor. Örnek oluyorsunuz bari iyi örnek olun bir çocuk diyo naber bro öteki diyo başka bişi türkçemizin içine tükürüyorsunuz
Selam,
Bir şey düşünmüyorum aslında Ramazan günü arkalarından konusup giybetlerini yapmaya gerek yok.
Takip ettiğim bir kaç kişi var; Sözler köşkü, Son Liman, Yelken İstanbul bunları izleyip çıkıyorum.
Görgüsüz bol kültürsüz insanların ünlü olmasını seyrettik
Aralarından 3 -5 düzgün insan cıktı gerisi çöp
Cevap
16Cevap
Hiçbirisini takip etmem sadece ruhi çenet, onu da sadece bilgi amaclı. Bir de eskiden orkun ama onu da bayağıdır takip etmiyorum
İnsanları yargılamak istemiyorum. Eleştirilecek ve tartışma konusu olacak çok fazla yönleri var diyebilirim.
Ünlüleri bilmemde youtube'ın %80 i falan çöp Abidin gubidik yalan yanlış videolar. Amaç bilgi vermek değil abone kasmak olmuş
YouTube bir çöplük ama kaşıkçı elması da çöplükte bulunmuştu. Neyi arayscsğını bilirsen elmas dolu.
Şu danlaya bir kere bakayım dedim geçen gün. Çok aşırı pozitif iyi geldi benim melankolik ruhuma
Ünlü, makamına yakışmadıklarını ve çoğu youtuberin , gereksiz videolar çektiğini düşünüyorum.😕
2 milyon dolarlik arabaya binip hepimiz bir aileyiz diyen havadan para kazanan insan grubu.
3 4 sene sonra hayatımızda olmayacaklar. Bu dönemde ünlüler kolay unutuluyo
Bir kaç kişi dışında gereksiz gördüğüm tipler
Çoğu bos beles tipler
Damlaaaa canımm sjsjs😂😂😌😌
Gereksiz olduklarını.
Çok boş buluyorum hepsini
Umurumda bile değiller
Hepsi gereksiz
Severim bazılarını
Hepsinin aa. Kurban bayramı mübarek olsun
Yollarıda bahtlarıda açık olsun 🙏
Eyyy hepsi boş