Selamm, bildiğiniz üzere Youtube artık dünya üzerinde kullanmayan ülke yoktur herhalde. Youtube içerisinde binlerce içerik üreticisi barındırıyor bunlarda halilyle ünlü sayılıyor bunlardan en çok hangisini seviyorsunuz? Ben en çok Enes Batur'u seviyorum.
Youtube ünlülerinden en çok hangisini seviyorsunuz?
Genelde youtube da makyaj videoları izlerim 😄 hoşuma gidiyor.. En sevdiğim youtube fenomenleri Duygu Özaslan ve Merve Özkaynak ikisinin videolarını da izlerken eğleniyorum 🙏
Ben nazım zeki uysal adında bir kanalı takip ediyorum. Kendisi samsunlu bir tır şöförü oyun videolarından ziyade onu izleyerek mesleğin zorluklarını yol maceralarını izliyorum böyle şeylere ilgisi olan da varsa takip edebilirler kendisini
benim kanlımda gta ile ilgili videolara var birde pugbl atıyorum arada islemek istersen kanalın adı kağan altınışık yaz yotuba sonra onun yanına da gta 4 motorcu niko motor sürme serbest bölüm yaz benim son videom bu abone olursan sevinirim birde @ege23487
İkisinide sevmiyorum. Bana göre Enes Batur daha başarılı, daha karakterli. Bende bu izlenimleri bıraktı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cansu Akını samimi buluyorum seviyorum yani onu izlemeyi onun dışında Dila Tarkanın kanalı var yeni açtı o da onun da enerjisi çok yüksek onu da izlemeyi seviyorum onun dışında baya var youtuber ama bana şu anlık samimi gelen bunlar.