Miranda Kerr in abartı bir balon olduğunu düşünüyorum. Sempatik, mavi gözlü sıradan bir güzel yüz , fazlası yok. Göz proporsiyonu bile düzgün değil, burun ortalama bir burun, dudaklar ince, geniş ve basık bir yüz. Gamzesi var diye bir Adriana, Kate, Barbara, Doutzen muamelesi yapamam, sorry.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Harbiden +92829273 sempatik belki güzel ama çok güzel değil. bir gamzesi var o. Burnu falan garip
Evet güzel, sempatik ama dünya standartlarında değil yüz olarak. Ekşi de hakkında yazılan abartı yorumlara denk gelmiştim de şaşırdım. Dünya gözüyle Miranda dan güzelini görmedim diyenler olmuş falan. Close up fotoğraf bakmayı bilmediğine adım kadar eminim.
Mimikleri çekici, burnu kemerli yaptırmamış. Doğal hallerini görmedim.
Ful makyajlı photoshopsuz halleri bunlar yakın çekim. Yüz hatları kusursuz olan yakın çekimden her türlü kendini belli ediyor. Dilediğin ünlünün adının yanına "close up" yazarak görsellerine bakabilirsin.
Mavi gözlü zayıf olduğu için popüler zaten bizim ülkemizde
Jıstin biberle yatmış gözümden düştü hu kadın
Yalan haberdir
Ne zaman bir ara isimleri anıldı ama kesin bilgi mi
Orlando bloomla evliyken yatmış bir de
Orlando onu aldattı o degil
Ben bilmem, justin biberin yattığı kadınlar listesine bakınca miranda kerr de çıkıyor
Benim bildiğim kadarıyla Justin etrafında dolandı dedikodu çıktı ama Miranda yüz vermedi diye aman neyse bizi ilgilendirmez
@saminaalya konuyu uzatan sensin. Seni ilgilendiriyor diye düşündüm
Soru sormuştum sadece sormamak gerek anladım uzatmanın kelime anlamina baj
Emrin olur paşam bakarım
Güzele girer çok güzele girmez.
Bence güzel değil o kadar makyajı ben yapsam daha güzel olurum gamzemde var.
Güzel ama aşırı değil
senin gibi çöpler bunların sewiyesine yetişemez
Yani şu yüzün " aşırı güzel " olduğunu düşünüyorsan sana göz zevki sağlığı diyorum. Kaldı ki aşırı güzel sınıfına giren bir kaç kadını örnek verdim bile. Anonim özgüvenlisi seni :)
Katılıyorum sana
Katılıyorum
Girer valla
Gamzeler muhteşem