Selamm günaydın, gene magazin gündemini takip ederken bir şeyler kestirdim gözüme sorayım dedim. Bakkal çıkışında Aynur Aydın'la karşılaşan magazinciler Aydın'a şu soruyu yöneltti; "hangi ünlüyle karantinada kalmak isterdin?" bu soruya Aydın ise şu cevabı verdi: "Cem Yılmaz'la kalmak isterdim. Serenay kusura bakma biraz gülmeye ihtiyacım var." dedi. Siz hangi ünlüyle karantinada kalmak isterdiniz? Benim buna iki tane cevabım var aslında birincisi Çağatay Ulusoy'la keyifli geçerdi. Diğeri ise Selena Gomez'le derdim.
Aynur Aydın:"Cem Yılmaz'la karantinada kalmak isterdim" dedi! Siz hangi ünlüyle kalmak isterdiniz?
Aynur Aydın kızımıza son zamanlarda bir şeyler oldu, Gündeme gelmek için sınırlarda geziyor...
Bir süredir memeleri daha doğrusu, sütyen konusuyla gündemdeydi.
O konuda attığı ilk tweet şuydu: “Ben sütyen bile takmıyorum… Sizi mi takacağım…”Sonra hepsi sütyenli başka başka tweet'ler de attı peş peşe, Ve hepsine binlerce yanıt geldi, durmadan...Twitter'a, "Sütyenlerim her halde beni öldü sanıyorlar" yazan da kendisiydi... ...
Bu şarkıcımız 14 yaşından beri, yani aşağı yukarı 20 yıldır müzik sektöründe, Güzel sesi, yorumları ve şarkıları var, Ancak 20 yılda, şu son 20 günde meşhur olduğu kadar tanınmadı inanın... Memeli, pardon sütyenli tweetleri, onu diğer şarkıcılardan 20 boy fark öne çıkardı... Şimdi, sokaktaki adama "Aynur Aydın kimdir?" diye sorun yine bilmez, Ama, "Hani şu, sütyenli tweetleri atan şarkıcı canım" diye ekleyin herkes hatırlayacaktır... ...
En son baktığımda evinin salonuna arka arkaya dizdiği onlarca sütyenle düet yapıyordu, Vallahi öyle, Şarkıyı bir kendi okuyor mikrofona, sonra mikrofonu bir de sütyenlere doğru çeviriyor, Onlara da söyletiyordu anlayacağınız. ...
Aynur Aydın kızımız gurbetçi, Önceleri buraları, doğup büyüdüğü Almanya gibi sandı her halde, Münih'teki opera akademisini bitirip, İsviçreli prodüktörle çalışmanın zirveye tırmanması için yeterli olabileceğini düşünmesi gayet normal.
Gelin görün ki Türkiye'de işler pek öyle yürümüyor... ...
Şimdi de Serenay Sarıkaya''nın sevgilisi olan Cem Yılmaz'a sardı. 10 numara bir atış yaptı!
Konuyu gündeme getirirken sosyal medyada hedeflediği karşılığı çok çabuk buldu.
Yani plan tuttu... Aslında, bütün bu işlerde başka bir şey var... Tahmin ediyorum... ...
Peki nerede kalmıştık? Haydi memeler, pardon sütyenler şimdi sıra sizde, bir 'Do' sesi alalım lütfen!
Furkan Andıç olsun. Mutfakta çok iyi olmamakla iyidir kendileri. Böyle gözleri yumuk yumuk çok tatlı kendisi. Kendisini diziler de çok sevdik. Kişilikli ve karakterli yapısı ile de hiç bir zaman magazin gündeminde adından kötü bir şekilde bahsettirmedi.
Bu kadını tanımıyorum bile, baya gündem den uzak kalmışım kimler çıkmış piyasaya haberim yok 😂 Ünlüleri pek sempatik bulmuyorum hiç biriyle kalmak istemem
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aman bana uzak olsunlar. Hiçbiriyle istemezdim. Hepsi olmasada bazilarinin kotu aliskanliklari var. Sigara tiryakisi olan var. Kadin bagimlisi olan var. Alkol bagimlisi olan var. Uyuşturucu cekeni var. Gerek yok. Ben kendi gayet guzel aliskanliklari olan arkadaslarimla mutluyum.
Aynur Aydın kızımıza son zamanlarda bir şeyler oldu,
Gündeme gelmek için sınırlarda geziyor...
Bir süredir memeleri daha doğrusu, sütyen konusuyla gündemdeydi.
O konuda attığı ilk tweet şuydu:
“Ben sütyen bile takmıyorum… Sizi mi takacağım…”Sonra hepsi sütyenli başka başka tweet'ler de attı peş peşe,
Ve hepsine binlerce yanıt geldi, durmadan...Twitter'a, "Sütyenlerim her halde beni öldü sanıyorlar" yazan da kendisiydi... ...
Bu şarkıcımız 14 yaşından beri, yani aşağı yukarı 20 yıldır müzik sektöründe,
Güzel sesi, yorumları ve şarkıları var,
Ancak 20 yılda, şu son 20 günde meşhur olduğu kadar tanınmadı inanın...
Memeli, pardon sütyenli tweetleri, onu diğer şarkıcılardan 20 boy fark öne çıkardı...
Şimdi, sokaktaki adama "Aynur Aydın kimdir?" diye sorun yine bilmez,
Ama, "Hani şu, sütyenli tweetleri atan şarkıcı canım" diye ekleyin herkes hatırlayacaktır...
...
En son baktığımda evinin salonuna arka arkaya dizdiği onlarca sütyenle düet yapıyordu,
Vallahi öyle,
Şarkıyı bir kendi okuyor mikrofona, sonra mikrofonu bir de sütyenlere doğru çeviriyor,
Onlara da söyletiyordu anlayacağınız.
...
Aynur Aydın kızımız gurbetçi,
Önceleri buraları, doğup büyüdüğü Almanya gibi sandı her halde,
Münih'teki opera akademisini bitirip, İsviçreli prodüktörle çalışmanın zirveye tırmanması için yeterli olabileceğini düşünmesi gayet normal.
Gelin görün ki Türkiye'de işler pek öyle yürümüyor...
...
Şimdi de Serenay Sarıkaya''nın sevgilisi olan Cem Yılmaz'a sardı.
10 numara bir atış yaptı!
Konuyu gündeme getirirken sosyal medyada hedeflediği karşılığı çok çabuk buldu.
Yani plan tuttu...
Aslında, bütün bu işlerde başka bir şey var...
Tahmin ediyorum...
...
Peki nerede kalmıştık?
Haydi memeler, pardon sütyenler şimdi sıra sizde, bir 'Do' sesi alalım lütfen!
Aynen öyle abi. Bunlari demek istiyordum ama dava eder diye demedim 😁 @Bilal Özcan