Fahriye Evcen ve Burcun Özçivit kavga ettiği iddia edildi ve yine iddialara göre Evcen, oğlunu halasına göstermek istemiyor. Siz olsanız ne yapardınız?
1-Kardeşim için evimin huzurunu bozamam karımın da kendi çocuğu kendi bilir
2-Kesinlikle çocuğumu kardeşimle görüştürürüm
3-Eğer eşim bunda ısrar ederse çok tartışırız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşiniz, çocuğunuzun kardeşinizle görüşmesini yasaklasa ne yapardınız?
Iyide bu adamla evlendiysen bir ömür kardeşinin yuzunu gormek zorundasın küslük olmamalı bence. Kendi ilişkilerinin bozulmasınada sebep vermiş olabilir açıkçası.
1
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burak Özçivit ile evlenmişsin ya Fahriye olmasa dünyanın en güzel kızlarıyla gezer tozar bir zahmet adamı da bir say zaten instada Fahriye ve projeleri hariç takip ettiği tek insan kardeşiydi adam hayatına Fahriyeden başka sadece kardeşini koymuş ona bari dokunma. bir de bir şey deyim mi ben bunları kibirli görüyorum bu görümce eğer zengin elit biri olsa Fahriye bunları yapmazdı.
Sokar mı Fahriye özel günlere eve felan, ben nedense küçük görüyor diye düşünüyorum. Ama kızın hiç bir şeyi olmasa güzelliği yeter Fahriyeden önde olmasına bunu herkes de yazmış
Benim de sinirim bozludu jfhggd bir de bunlar kendilerinden başkasıyla görüşmeyen tipler gibi geliyor umarım Burak Fahriye için kardeşini ezmez. De zaten kardeşini çok seviyo gibi instasına bakınca
Şimdi şöyle Fahrinin 10 mn takipçisi var kızın 200 bin burdan felan küçük görebilir o da aynı ailede olduğundan. Ve Fahriye çok tepeden bakıyomuş gibi geliyor normalde de herkese. Kızcağız normal bir hayat yaşıyor ama çok güzel kız ya
Fahriyenin haklı olabileceğine hiç inanmıyorum nedense ya. Sette felan da hep kaprisleriyle gündeme gelmişti. bir de oğlanı göstermemesi zaten haksız çıkartıyor :/
Karım olacak kişi bu kadarını yapamaz yaptırmam yani net
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence de karını saydırman gerekiyor eğer ailenden karına bir haksızlık gelirse savunman gerekiyor. Ama bu kadarına da göz yummak eğer ortada çok büyük küfürler vs dönmemişse, ipleri tamamen kadının eline bırakmak olur
Kocanın da şeyinden çıkacak ve kocan da o ailenin şeyinden çıktı unutma. Evli değilim kardeşim de daha çok küçük ama hayal edince bile böyle bir şey haksızlık oluyor ve koca bu kadar zora sokarsan sadece senin vicdanına da bırakmaz ağır ödetir
Ne tribine girmişim? Soru zaten yapsa tepkiniz ne olurdu diye hayal ürünü olarak sordum en baştan. Bunu sormak için evli olup kocanın tepkisini merak etmek mi gerekiyor😂😂
Benim abimde evli :) ilk evlendiğinde yengem ile birtakım sıkıntılar yaşadık. Abim ikimizide aldı karşısına, ikiniz aranızda tercih yapacak değilim her tartışmanıza ikinizi de ağlatırım dedi 😅 o zamandan beri ne tartışırız ne de didişiriz. Hatta aramız çok iyi 😅 iş erkekte bitiyor bence.