Son zamanlarda çoğu ünlü yaptığı garip paylasimlarla gündeme geliyor! Çoğu ünlü karantina günlerinde lincin hedefi oldu! Sütyenlerini paylaşan Aynur Aydın'a saygısız gibi yorumlar geldi. Aynur Aydın bunun karşısında şu sözleri kurdu; " Ben Sütyen bile takmıyorum sizi mi takıcam dedi.." Sizce gelen tepkiler haklı mı? Yaptığı edepsiz bir şey mi?
Aynur Aydın'dan sütyenli paylaşım! Sizce gelen tepkiler haklı mı?
Ben şu şekilde düşünüyorum;edepsizlik değilde gereksiz bir paylaşım ve gündem çabaları. Feminizm adı altında şovlar. Hem kadın bedeni üzerinden yapılan propagandalara karşılar hemde bunu en iyi şekilde yine bunlar kullanıyor. Sütyenden çekinen veya utanan kimse yok zaten ama bunu eline alıp savura savura gezmeninde bir manası yok. Kendi tercihin takmayabilirsin ama yayın yapmana ne gerek var. Bu olay şuna benziyor ben sütyen takıyorum sizi ilgilendirmez sütyenlerimle mutluyum. Ne kadar saçma değil mi? Terside aynı şekilde.
Çünkü belli kesim kadın örgütleri vs destekçi çıkacak ve gururlu bir şekilde lanse edicekler. Karşı duran kesim eleştiri getirirse bu örgütler linç ettirip yine o kişinin gündemini güçlü tutacaklar. Bu devirde kadınların sözde kadınlar için uğraş verdiğini söylediği konular tamamen kişisel propaganda. Ve karşı çıkarsanız hemen linç yemeniz kaşınılmaz. Eşitlikten bahsedilip eşit davranılmaması ayrı bir ironi. Bir erkek sanatçı çıkıp ben iç çamaşırı giymiyorum deyip afedersin donlarını yayınlasa aynı örgütler o adımı sapık tacizci diye nitelendirecek.
Kadınların bedenini kullanarak reklam yapması çok ucuzca. Kendi kalitesini belli etmiş. Memeleri ve sütyenleri hakkında konuşulmasını istiyor çünkü beyninde konuşulmaya değer bişey yok, ne başarıları var ne taktir edilecek davranışları var. O da sıyrılmak konuşulmak reklam yapmak istiyor hepsi bu
Yargılamak bize düşmez. Görmek istemeyen bakmasın o kadar kadın haklarından söz ediyorsunuz az bir şey kafanızı çalıştırın kadın istediğini paylaşabilir sosyal medya hesabında. Kimsenin gözüne özeline sokmuyor. Bakmak istemeyen bakmasın asıl b*konu çıkaran sizlersiniz insanların neler giydiğine ne giyip fotoğraflar attığına kafa yoruyorsunuz ne kadar işsizce bir durum bu.. bırakın insanları artık.
Tamam anladık zenginsin de bunu herkesin gözüne gözüne ittirmekte ne bilim yani görgüsüzce oluyor. Ayrıca bu haberi burada görmeyene kadar bilmiyordum ki sanatçıların hayatından ve paylaşımlarından bir o kadar uzağım çoğu itici, zenginlikten kendini kaybetmiş insanlar. Herkesin hayatı paylaşımı kendini ilgilendirir. Hava atmış, bitmiş abartmayın.
Her ne kadar saçma bir hareket olsa da salın bir milleti ya kimin ne yaptığı niye bu kadar ilgilendiriyor bu milleti. Hayır bir de yararlı bir şey olsa içim yanmayacak, ama nerede bir saçma sapan hareket var hepsi gündem olup konuşuluyor 🙄🙄
Şöyle bir şey var. Bikinili fotoğraf mayolu fotoğraf ayıp olmuyor da neden sütyenli fotoğraf ayıp oluyor? Bunu hiç anlamış değilim. Ya ikisi de ayıp sayılacak ya da hiçbiri. Bir karar verin artık.
Bunu sürekli söyleyen biri zaten. Saçma sapan twitter atarak tepki çekmeye çalışıyor ama dikkate değer biri bile değil. Sütyen mevzusunu iyice diline doladı. Twitter da bile artık sıktı, millet umursamıyor.
Ayıp yha gerçekten. Tamam herkes her şeyi biliyor da bu kadar da edepsizlik olmaz. Paraya para demiyorsa napalım yani. O kadar zenginim ki sütyenlerim bile pahalı falan mı diyecek. Gülüyorum. başka bişi demiyorum
Ünlülerin çoğu bir avuç a*tal. Hiçbir sosyal medyam yok, burası hariç. Hele Instagram bir avuç fake çukuru. Bir sürü saçma sapan insan var. Ünlüler de öyle.
Gündemde olmak için yaptıkları saçmalıklar işte onları rezil etmekten öteye götürmüyor reklamın iyisi kötüsü olmaz derdindeler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
zengin arap şeyhleri nin radarına girme çabası.. bir gece arap şeyhi ile yemek ye gizli bir mekanda.. al yüz bin dolar artı hediyeleri.. bye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu ne şimdi çoğu tepki doğrudur tepki verenler suçlu. Ne yapmış resimdeki paylaşımı yapmış bizene sutyenlerinden alt takımları da ataydı cok merak ettik. canı sıkıldı reklam şov için ne yapsam