Magazin Müge ve Gülşenle 2. Sayfa izliyorum. Peki siz magazin ve yorum programı izliyor musunuz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben Müge ve Gülşenle 2. Sayfa izliyorum peki siz magazin ve yorum programını izliyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Hangi magazin ve yorum programını izliyorsunuz? Başlıkta hangi yazdım sanıyordum olmamış. Güncellemeler+1 yıl Güncel Müge ve Gülşenle 2. Sayfa izliyorum. Peki siz magazin ve yorum programı izliyor musunuz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Taaip Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Ben magazini internet haberlerinden takip ediyorum arada sırada Show tv'den bakıyorum. 1 0 Yorumla
afr0dit Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Netten takip ediyorum arada da 2. sayfayı izliyorum... 1 0 Yorumla
iclalbutsad Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 72% +1 yıl hayatımda gördüğüm en cahil ve itici 2 kadın, boşlar. 1 4 Yorumla aynadakiajan +1 yıl İzlemesi keyifli bea Yorumla iclalbutsad +1 yıl yok be, sinir bozucu geliyorlar bana. 😂 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Zaten o yüzden ya abzürd halleri oluyor gülüyorum. TV bozdu bunları gazetecilik zamanları daha keyifliydi meslekte yeni oldukları zamanlar. Okuması güzel tuttuğunu koparan cinsten magazincilerdi. Yorumla iclalbutsad +1 yıl bilemem ama cahil oldukları kesin. izledikçe iq seviyem düşüyor şahsen ve durup dururken sinirleniyorum. Yorumla
unut_beni_sevdiğim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bazen izliyorum sonrada onlara sövüyorum Çünkü canım birilerine sövmek istiyor bende onlara sövüyorum 😂 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Ahahaha çok şirin 😂 Yorumla
KalemiKeskinAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Çok çirkinler be yok izlemiyorum ben 😂 1 0 Yorumla
Donsuzbirdonjuan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Hiçbirinı 1 6 Yorumla aynadakiajan +1 yıl O da güzel ama bu kızlar tuttuğunu koparan cinsten eskiler bilir programlar yokken magazin köşelerindeki yazılarını gerçi hala yazıyorlar orası ayrı Yorumla Donsuzbirdonjuan +1 yıl Canım ya da dikkatimi çekerse bakarım yoksa bakmam umursamam. erkek magazin mi bakar:)) Yorumla aynadakiajan +1 yıl Niye bakmasın ya eskiden televole vardı spor magazin programı, ondan sonra acun firarda filan vardır hepsi magazin, uçankuş filan ilgi çekiciydi. Yorumla Donsuzbirdonjuan +1 yıl Ucankuş başka diğerlerine bakılır gırgırlıydı onlar firarda gezi komedi gibi eğlenceydi. o onla gezdi şöle yaptı böyle yaptı vıcık vıck işler Yorumla aynadakiajan +1 yıl Napalım be usta o güzel programlar kalmadı bu basitler ile idare etmeye çalışıyoruz Yorumla Donsuzbirdonjuan +1 yıl 😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben magazini internet haberlerinden takip ediyorum arada sırada Show tv'den bakıyorum.
Netten takip ediyorum arada da 2. sayfayı izliyorum...
hayatımda gördüğüm en cahil ve itici 2 kadın, boşlar.
İzlemesi keyifli bea
yok be, sinir bozucu geliyorlar bana. 😂
Zaten o yüzden ya abzürd halleri oluyor gülüyorum. TV bozdu bunları gazetecilik zamanları daha keyifliydi meslekte yeni oldukları zamanlar. Okuması güzel tuttuğunu koparan cinsten magazincilerdi.
bilemem ama cahil oldukları kesin. izledikçe iq seviyem düşüyor şahsen ve durup dururken sinirleniyorum.
Bazen izliyorum sonrada onlara sövüyorum Çünkü canım birilerine sövmek istiyor bende onlara sövüyorum 😂
Ahahaha çok şirin 😂
Çok çirkinler be yok izlemiyorum ben 😂
Hiçbirinı
O da güzel ama bu kızlar tuttuğunu koparan cinsten eskiler bilir programlar yokken magazin köşelerindeki yazılarını gerçi hala yazıyorlar orası ayrı
Canım ya da dikkatimi çekerse bakarım yoksa bakmam umursamam. erkek magazin mi bakar:))
Niye bakmasın ya eskiden televole vardı spor magazin programı, ondan sonra acun firarda filan vardır hepsi magazin, uçankuş filan ilgi çekiciydi.
Ucankuş başka diğerlerine bakılır gırgırlıydı onlar firarda gezi komedi gibi eğlenceydi. o onla gezdi şöle yaptı böyle yaptı vıcık vıck işler
Napalım be usta o güzel programlar kalmadı bu basitler ile idare etmeye çalışıyoruz
😀😀
Hayır
İzlemiyorum
Hayır, artık izlemiyorum.
Hayır