Magazin Sizce Yakışıklı Mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mert Öcal Sizce Yakışıklı Mı? 2004 yılında hem Türkiye'nin hem de Dünyanın en yakışıklı erkeği seçilmiş sizce hak etmiş mi? Açıkçası Survivor ı sırf bu adam için izliyorum Sizce Yakışıklı Mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl benim yakısıklı olcak halim yok onun yanında 😂😂😂 0 0 Yorumla
Pinarsssss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Gideri var ama karakterini beğenmiyorum 1 0 Yorumla
o1öğretmen Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Kime göre neye göre yakışıklı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hem Türkiye'nin hem de Dünyanın en yakışıklı erkeği seçilmiş 2004 tescilli yakışıklı şimdi 😂😂 Yorumla o1öğretmen +1 yıl Bana sormadılar yani herkesin kafasındaki yakışıklı ve güzel hayali farklıdır göreceli bir şey yani öznel Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle yani aynen öznel Yorumla o1öğretmen +1 yıl Benim için güzel olansenin için çirkin olabilir Yorumla
seherbarlas19 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Yakışıklı bende arka sokaklar da seviyordum 😂😂 1 0 Yorumla
hislerinnsonu Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Evet ben beğenmiyorum merti 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Beğeniyorum mu demek istedin? Yorumla Soran +1 yıl Çünkü hak etmiş mi diye sordum evet yazmışsın Yorumla hislerinnsonu +1 yıl Ayyy klavye işte... Aynen beğeniyorum Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kime göre neye göre 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2004 yılında hem dünya ya hem de Türkiye ye göre yakışıklı seçilmiş Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 526 cevap paylaştı. Evet gayet iyi. 0 0 Yorumla
gangsterbebek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl benden sonra evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İddialı ksjdksjdj Yorumla gangsterbebek +1 yıl öyleyimdir :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benim yakısıklı olcak halim yok onun yanında 😂😂😂
Gideri var ama karakterini beğenmiyorum
Kime göre neye göre yakışıklı
Hem Türkiye'nin hem de Dünyanın en yakışıklı erkeği seçilmiş 2004 tescilli yakışıklı şimdi 😂😂
Bana sormadılar yani herkesin kafasındaki yakışıklı ve güzel hayali farklıdır göreceli bir şey yani öznel
Orası öyle yani aynen öznel
Benim için güzel olansenin için çirkin olabilir
Yakışıklı bende arka sokaklar da seviyordum 😂😂
yakışıklı ama hayranı değilim...
Pislik birine benziyor ama yakışıklı
İlgi duyacağım bir tip değil
Yakışıklı ve sempatik
Hiç degil agzi yüzü bir tuhaf
Evet ben beğenmiyorum merti
Beğeniyorum mu demek istedin?
Çünkü hak etmiş mi diye sordum evet yazmışsın
Ayyy klavye işte... Aynen beğeniyorum