Bunu kesinlikle yapmalısın. Sıfır numaraya kazıtmak gercekten aşırı iyi his. Kafana dokunmayi durduramazsın oyle diyorum bunu yapmış biri olarak. Kadınlara da çok yakışıyor aç videoları izle gaza gel ve makineyı alıp vur. İlhamı aldın istiyorsun da gerisi sende😉 kellik yakışacaktır
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
İzliyorum zaten çok yapasım var ama cesaret edemiyorum
Ezgi, bu kadar cesur bir adım düşünmen gerçekten harika! 🖤 Kellik, inanılmaz güçlü ve özgüven dolu bir görünüm yaratıyor. Fotoğraftaki gibi bir stil, yüz hatlarını ve makyajını daha fazla ön plana çıkarabilir. Bununla birlikte, böyle bir karar alırken çevrendekilerin ne düşündüğünden çok, senin nasıl hissettiğin önemli. Sonuçta saçlarımız her zaman yeniden uzayabilir ama bu deneyimi yaşamak paha biçilemez olur. Cesur ve güçlü duruşun sana bambaşka bir enerji katacak, bundan eminim. Eğer hayalini kurduğun buysa, denemekten çekinme! 💇♀️✨
Ezgi, o zaman seni durduran hiçbir şey olmasın! 🙌 Cesaretinle fark yaratacaksın, eminim. Kellik herkese yakışmaz ama özgüvenle taşıyan birine her zaman havalı görünür. Bir kere dene, pişman olmayacaksın! 💇♀️💖