Selena gomez , aleyna tilki den 50 kat daha mı güzel?

aleyna tilki yi yabancı sitelerde paylaştığımda hiç güzel bulmuyorlar hatta bu erkek değil mi ya da ben bunu resimlerde erkek sanmıştım diyenler oluyor! selena ise koskoca fahriye evcen i güzellikte yeniyor
aleyna tilki ise , 17 yaşında ki cleopatra stratan isimli selena gomez den daha az güzel bir kıza çok büyük farkla yeniliyor yabancılarda!
aleyna 2 oy , cleopatra 38 oy aldı
aleyna 2 oy , cleopatra 38 oy aldı
selena gomez neden bu kadar çok beğeniliyor dünya da , aleyna ise sadece kendi ülkesi Türkiye de (burda bile çok beğenilmiyor) o da sırf çok açık giyiniyor , boyu uzun ve lolita fetişi olanlarda beğeniyor halbu ki normal konyalı bir kız işte! (sahte sarışın olduğu da her halinden belli)
gözleri küçük, kaşları şekilsiz ve kalın,çenesi alttan basık yani kafası kısa bu yüzden iri duruyor
gözleri küçük, kaşları şekilsiz ve kalın, çenesi alttan basık yani kafası kısa bu yüzden iri duruyor
birde selena nın canlı bakan ceylan gözlerine , kusursuz dudaklarına kirpiklerine ve anlamlı bakan yüzüne bakın!
aleyna , selena nın amc*gı olamaz güzellikte yemin ediyorum allah belamı versin! çoook büyük fark var güzellikte hatta selena nın 13 yaşında ki hali bile aleyna dan güzel bakın görün
selena 13 yaşındayken bile şu an 20 yaşında genç kadın olan aleyna dan daha çekici ve güzeldi
selena 13 yaşındayken bile şu an 20 yaşında genç kadın olan aleyna dan daha çekici ve güzeldi
aleyna nın küçüklüğüne bakın oldukça sıradan bır gram tip yok allah yukarda