aleyna tilki yi yabancı sitelerde paylaştığımda hiç güzel bulmuyorlar hatta bu erkek değil mi ya da ben bunu resimlerde erkek sanmıştım diyenler oluyor! selena ise koskoca fahriye evcen i güzellikte yeniyoraleyna tilki ise , 17 yaşında ki cleopatra stratan isimli selena gomez den daha az güzel bir kıza çok büyük farkla yeniliyor yabancılarda!aleyna 2 oy , cleopatra 38 oy aldıselena gomez neden bu kadar çok beğeniliyor dünya da , aleyna ise sadece kendi ülkesi Türkiye de (burda bile çok beğenilmiyor) o da sırf çok açık giyiniyor , boyu uzun ve lolita fetişi olanlarda beğeniyor halbu ki normal konyalı bir kız işte! (sahte sarışın olduğu da her halinden belli)gözleri küçük, kaşları şekilsiz ve kalın, çenesi alttan basık yani kafası kısa bu yüzden iri duruyorbirde selena nın canlı bakan ceylan gözlerine , kusursuz dudaklarına kirpiklerine ve anlamlı bakan yüzüne bakın!aleyna , selena nın amc*gı olamaz güzellikte yemin ediyorum allah belamı versin! çoook büyük fark var güzellikte hatta selena nın 13 yaşında ki hali bile aleyna dan güzel bakın görünselena 13 yaşındayken bile şu an 20 yaşında genç kadın olan aleyna dan daha çekici ve güzeldialeyna nın küçüklüğüne bakın oldukça sıradan bır gram tip yok allah yukarda
Selena gomez , aleyna tilki den 50 kat daha mı güzel?
Bu aleynaya güzel diyende zaten bir gram zevk yok her türlü güzel değil ve itici bu kız boş boş egoistliği var sadece fotoğrafların photoshop yapıp makyaj yapsa bile kurtarmıyor zaten makyajsız ve phota shopsuz hali dahada kötü hiç bir şeyini ne beğeniyorum nede seviyorum bu kızın dediğin gibi pedofili üzerinden prim alıyor oysa pedofilinin topluma ne kadar zarar verdiği umrunda bile değil kaç yaşına gelmiş Lolita imajı hala çiziyor 30 oluncadamı böyle olacak giderek düşüyor zaten primi ölürse oda biter
Fahriye gelirsek şimdi estetiklerle bence güzel değil yaprak dökümünde güzeldi ama hiç biri selenayla yarışmaz Aleyna asla yarışmaz selenadaki yüz güzelliğini bırak ruh güzelliği var çok olgun buluyorum zaten disneyden beri hayranım kendisine
Ya bu soruya ne yazabilirim bilmiyorum. Yani, her şeyin başında, diğer insanların Aleyna Tilki'yi güzel bulup bulmaması seni ilgilendiriyor 🤔 Ve Selena Gomez'i de aynı şekilde güzel bulup bulmamaları? Bu yaptığın çok berbat bir davranış ve eminim şu an henüz diğer görüşleri okumadım ama eminim diğer insanlar sana nasıl bir mal olduğunu söylememiştir. Bir de ismi 2002-Sgomezfan allahım sabır ver... Bu iki kadın da gayet başarılı şarkıcılar şarkıları dansları vs ile tanındılar ve gelip yaptığın şeye bak ya. Bir de kendisi kız gerçekten çok utanç vericisin...
Selena yüzünü zayıflatmış estetikle ama yine orta. Tabiki göreceli ama altın oran diye bişey de var sonuçta ve Fahriye bilimsel olarak daha güzel. Aleyna tilki popaça suratlı tabikide Selena yeni estetikli halleriyle daha güzel Aleyna’dan.
Hahahah bu ikisi karşılaştırılamaz bile. Aynı kulvar oyuncusu değiller. Selena Gomez in çok masum çok tatlı görünüşü var. Aleyna Tilki ise çok çocuk çok itici bir kız sesi güzel evet ama kendisi değil.
Selena Gomez oldukça güzel kadın fakat Fahriye Evcen'i de geçmemek lazım. Gerçekten güzel bir kadın. Aleyna Tilki'ye gelince sesi oldukça güzel fakat güzelliği için aynı şeyi söyleyemicem. Yüzüyle oynamasaydı doğal güzelliği yeterliydi.
Fahriye Evcen selenadan bin kat güzel. Selenanın çenesinde estetik var bişektomi yaptırmış ama yine de Fahriye çok daha güzel karşılaştırılması bile saçma. Ama Selena Aleyna’dan güzel bu doğru.
fahriye de estetik var nasıl türksün her türk biliyor bunu bu nir ikinci olarak selena kesinlikle fahriyeden güzel fahriye nin türklerde gideri var evet aleyna dan fahriye güzel ama selena dan nooo değil
Her Türk biliyo mu bunu? Koyun gibi her söylenene inandığınız için daha araştırma yapmadan kadına estetikli diyorsunuz ben Fahriye Evceni tanıyorum. Ve estetik yok suratında yaprak dökümü zamanları 18-19 yaşındaydı kadın 34 oldu artık. Tabiki yüzü oturacak daha da değişicek. Selenedan çok daha güzel selenayı beğenmek senin gibi ergenlerin işi. Aleynayı da beğen tam olsun.
Selena’nın yüzü önceden çok kiloluydu çenesine ve yanaklarına estetik yaptırdı. Bişektomi ve jawline dolgu. Sen daha bunu öğren araştırma yap ondan sonra gel konuş ok?
taylor swift in boyu 1.80 , kendall ın boyu 1.78 ikiside aleyna yı s*ker atar! sırf çıplak giyiniyor diye ne kadar etkilenmişsiniz şu konyalı selülitliden be