+1 yılCidden Barbara Palvin ile Selena Gomez'i kıyaslıyorsun yani?:)
Bir insan hem sexy, hem güzel, hem de tatlı olabilir mi?
Evet:Barbara Palvin:)
Dünyada tek:)
*Gecen bol olsun.*218 Yorumla
Soran+1 yılMonica belluci adriana lima kate upton miranda kerr gisele bündchen gibi "kadınlar" öldükten sonra belki dünyada tek olur hahaha
- +1 yıl
Monica Belluci sexy ve güzel bir kadın ama tatlı olduğu söylenemez.
Adriana Lima da aynı şekilde.
Kate Upton seks objesi tarzında olabilir ama bu onu sexy yapmaz:) Aşırı bir güzelliği olduğunu da düşünmüyorum sadece vücudu cidden iyi, ona bir şey diyemem.
Miranda Kerr'i acayip tatlı bulmuyorum açıkçası bana itici gelen birçok özelliği de var, fiziksel olarak olmasa da karakter olarak ve bu da onun güzelliğini gölgelemeye yeter:)
Gisele Bündchen de tatlı bir kadın değil:)
Soran+1 yılBarbara kesinlikle Seksi değil bir kere aşırı kilosu var mankenlere göre ve balık etli olmasına rağmen göğüsleri küçük ve sarkık zaten yüzü çocuk gibi Seksi olması imkansız ama adrıana lima hem Seksi hem tatlı hem güzel hem şirin bütün kelimeleri tek bünyede barındıran kadına adriana lima diyoruz. Saydığım diğer kadınların hepside barbarayla karsı karsıya gelse ezer geçer zaten. sadece Ben demiyorum moda dünyası diyor. Kusura bakmayın bu göreceli bir kavram değil🐹
- +1 yıl
Yoo, gayet göreceli bir kavram. Tabii bir gerçek var ama bunu kimse bilemeyeceği için herkes kendine göre yorum yapabilir ancak. Prim yapmak için al aşağı ettiğiniz moda dünyasına kul köle olduğunuz ne kadar da belli:)
Adriana Lima'yı beğenmediğimi söylemedim zaten sempatiklikle tatlılık da farklı şeyler.
Kavram karmaşı yaşıyorsunuz, kelimelerin anlamlarını bilmiyorsunuz sonra da millete akıl öğretmeye çalışıyorsunuz:)
Sexy değil dediğin kadın gerçekten hiç sexy değilse bile Selena Gomez ile kıyaslanmayı hak etmeyecek kadar sexy:)
Kendi vücudunuzdaki yağ oranına bakmadan kızı ezmeye çalışmanızı hiç anlamıyorum:)
Kıskançlıktan bunlar hep:)
Üzgünüm ama o Barbara Palvin:) Sizin köşesinden geçemeyeceğiniz Victoria's Secret'ta podyumu salladı. Evet, kilosundan dolayı sonra gönderildi ama şu an yeni alınan mankenler içinde Barbara Palvin gibisi de yok:) Yani kıza resmen haksızlık ettiler. - +1 yıl
Hem "Vücudunuzla barışık olun." sloganları altında büyük beden mankenler çıkarıyorlar (0 beden sağlıksız da büyük beden sağlıklıymış gibi)
Soran+1 yılSen benim cümlelerimi anlamıyorsun asıl sen bana dedinki tüm özellikler barbarada tatlı Seksi güzel bir kız dedin ben de buna katılmadım benim için Lima öyle dedim. barbaranın Seksi olması imkansız dedim. Kendi vücudumu beğenmeseydim bu konuda bu kadar iddalı konuşmazdım zaten🤣 yüzünü de beğenmiyorum dünyada o kadar beğenilcek o kadar taş kadın var ki... sırf şeker kız gibi gözüktüğü için ve kilolu olduğundan "sizden biri" gibi gözüküp kendinize yakın hisseden kezbanların idolü bir kadını beğenmemekte haklı buluyorum kendimi🤣
- +1 yıl
Kendi vücudunu beğenmen o kızdan daha iyi olduğun anlamına gelmez:)
İnsanları sınıflandırmandan da bence herkesin kalitesi gayet belli oluyor:)
Kendime yakın hissedeceğim bir durum yok sadece karakter anlamında benzeşen özelliklerimiz olabilir ki kimseye benzemek isteyecek biri değilim ama oldu da biri beni bir şekilde Barbara Palvin'e benzetse bundan rahatsızlık duymam:)
İdolüm olan biri yok.
Hayatımda hiç 50 kiloyu görmedim istersen iddialarını kendine sakla:)
Laflarını hazmetmek senin için zor olabilir:)
Soran+1 yılSürekli kendini anlatmandan o kadar sıkıldım ki🙃bir yorumuna dahi cevap verme isteği yok içimde zaten high fashion ile ilgili bir bilgin yok. Düz bakış, vizyonsuzluk... Boşuna zaman harcamak istemiyorum;)
- +1 yıl
Çarkın dışında kalıp köşesinden geçemeyeceğiniz dünyalar yaratmak daha anlamlı geliyor:)
Sürekli özenmekle yetineceğiniz dünyalar..:)
Keşke senin de anlatmasan da anlatmaya değer değerlerin olsa..:)
Soran+1 yılKamu spotu olmak için fazla toysun bana göre🙃aslında sana verilecek en güzel tavsiye hayatı bu kadar ciddiye alma bence. Gisele bündchen i sevmem için moda iconu olmama gerek yok, beğenirsem desteklerim. ama sadece kendi düşüncelerime göre de yapmam bunu, nasıl dalga geçsem bilemiyorum... konu tamamen barbara selena ve sonradan konuya dahil olan bir kaç model ile ilgiliyken bana ve benim hayatıma dil kusacak kadar mı sinirin bozuldu?☹️ daha beni tanımıyorsun bile. İlk önce konuşmayı öğrenebilmek önemli tabii ki ama sorun yok☺️
- +1 yıl
Anlaşılan hiç Nazım Hikmet filan okumadın sen:)
Hayatı ciddiye almayanlar yüzünden zaten bu durumda şu an acı çekenler.
Sana nefret kusmuyorum sadece detaylı düşünüyorum ve detaylı düşündüğümde her şeyle
herkesle dalga geçmen "kelebek etkisi"ni düşünürsek çok zararlı.
Yani tabii ki beğenilerinden yana sıkıntı yok ama beğenilerini dile getirişinde sıkıntı var bu yüzden de konuşmanın önemi konusunda ders alması gereken kişi en azından sadece ben değilim:)
Soran+1 yılZararlı olup olmadığını sormadım sana🙃 sırf çok iyi bir yazar diye görüşlerim yazarlarla aynı olacak diye bir şey yok değil mi? Bence sen kendini hiç görmüyorsun ve kendinin farkında değilsin... cidden üzülüyorum senin için🙃 en başta beğenini "sen cidden barbarayla selenayı mı kıyaslıyorsun barbara tek" diyerek belli ettin zaten 🙃 kendimi ifade etme ve kendimi bilme konusunda bana akıl verecek kişi sen değilsin bence🙃☹️
- +1 yıl
Dialog kurunca illa sormanı beklememe gerek yok zaten:) Ama siz karşınızdakinin susmasına alıştığınız için en ufak bir eleştiri hakaret gibi geliyor:) Aynı olmasına gerek yok ama bak ben sana mantığını gayet açıklayabiliyorum. Hayatı ciddiye almayanların daha doğrusu her haltla dalga geçenlerin dayandığı o çok önemli felsefe ne, çok merak ediyorum:) Bence de benim gibiler için üzülüp biraz sen de elini taşın altına koymalısın. Çünkü biz, sizin gibilerin yarattığı pislikleri de temizlemek zorunda kalarak dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışıyorum.
Yani dünyada 7 milyar insan yaşıyorsa bunun 3,5 milyonu 7 milyarlık iş yapıyor. Sırf diğer 3,5 milyonu saçma düşüncelerle yan gelip yattığı için, sadece kendisi için yaşadığı için. Selena Gomez'i bu kadar rahat eleştirebilmemin sebeplerinden en önemlisi kendisini de sizden gördüğüm için yani insanlığa çok da katkısı olan biriymiş gibi görünmüyor. - +1 yıl
Tamam beğenidir görecelidir, bir şey demiyorum ama biri Victoria's Secret gibi bir showda yer almış yani abartmayalım bence göz var nizam var:)
Sana ben akıl vereyim demedim zaten, anlamakta da sıkıntıların var, anlaşılan:)
Benim cümlelerimden ötesini söyleyememen de düşünebilme yeteneğini ne de güzel gösteriyor:)
Soran+1 yılSürekli biz, siz tarzı konuşmaktan zevk mi alıyorsun? Dediğim gibi tanımadığın insanlar hakkında fazla önyargılısın bence🙃 kendini bile bildiğini düşünmüyorum bu çok sırıtıyor...🙃insanlara akıl vermeden önce kendinizi görebilseniz keşke ya ama egolarınızdan bu imkansız gözüküyor☺️🙃 ben pislik falan yaratmadım🙃 sadece konuşma tarzındaki kendini yanlış ifade etmen bana komik geldi🙃 bunu ifade ettim, ama sen aşırı sinirlenmiş olmalısın ki bana ağır demeçlerde bulunuyorsun🙃 hala bildiğimi okumakta ısrarcıyım hayatı ciddiye alma psikolojin öğrendiğin, gördüğün, yaşadığın her şeye nedenlerini de irdeleyerek anlam yüklemeye çalışan; ve tüm bunların kendince kusursuz bir işleyiş içerisinde neticeleneceğine inanarak nefes alıp veren insana ait psikolojidir. 🙃sahibi insan, dozajına göre "kaybetme acısı"nı yaşar. ☺️evet, bu insanlar senin gibiler her zaman bir yerde kaybederler.🙃
Soran+1 yılYa lütfen bilmediğiniz konularda emin yorumlar yapmayın, komik oluyor🙃 VS artık model seçmede 10 sene öncesi gibi ince eleyip sık dokuyan bir moda showu değil, sosyal medya fenomeni gigi hadidden kendall jenner gibi yürüme özürlüsü bir çok kızı kadrosuna dahil etti aynı sekilde barbara da😄 sonra o malum yürüyüşünden sonra zaten şutlandı🙃 bence selena çok güzel bir insan içi dışı her şeyi mükemmel, bazı ünlüler gibi ne oldum delisi değil, hayranlarına önem veren onlarla çektirdiği fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşacak kadar mütevazi ve tatlı birisi.🙃 gerisi de beni bizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Ünlülerin özel hayatına bu kadar takılmayın sizene ki🙃
- +1 yıl
Birincisi, psikoloji konusunda dediklerine katılıyorum ama ben psikoloji bilimine hiç güvenmem. Yani 10'da 1 belki bir insan üstünde tutar ama dediğin gibi tanımadığın insan üzerinde ne kadar bilgi sahibi olabilirsin ki? Kendimi yeterince tanıyorum, bununla ilgili bir sıkıntım yok. Ön yargılarım fazla ama hiç yanılmadım. Çünkü ben "Sen böylesin" desem de aslında cümlelerimin hepsi bana ne hissettirdiğindir yani benim bakış açıma göre nasıl olduğundur, gerçekten nasıl olduğunu bilemem, tabii ki ama en azından ben kendi hayatımda karşımdakini nasıl konumlandırabileceğimi iyi bilirim bu yüzden de kendi bakış açıma göre beni yanıltan biri hiç olmadı. Sen her şeyi dalgaya almaya alıştığın için komik bulup bulmamanla ilgilenmiyorum açıkçası. VS çok seçici değil artık farkındayım ama Barbara ile Kendall'ın, Gigi'nin başladığı dönem de aynı değildi ve Barbara kilosundan dolayı VS'den gönderilmiş de olsa, hala daha birçok insanı etkilemeye devam ettiği gerçeğini değiştirmiyor.
- +1 yıl
Selena'ya gelince... Mesele zaten Selena'nın güzel olup olmaması değil aslında. Benim de aslında çok da güzel olmadığı halde beğendiğim isimler var ama ben Selena için senin düşündüklerini düşünmediğimden "Barbara ile mi kıyaslıyorsun?" dedim. Bence Selena çünkü bildiğin "ne oldum delisi". Yoksa zaten kimsenin haddine değil başka birine çirkin olduğunu söylemek ki Selena çirkin de değil zaten, bana göre de ama hiçbir hareketi çok da samimi gelmediği için ve açıkçası kafasının da pek çalışmadığını düşündüğüm için Barbara ile kıyaslanması bana acayip garip geliyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılBarbaranin sadece fiziği güzel, yüzü çirkin bence uzun çene, uzun burun sırık gibi yüz gözleri kurtarıyor onu. Ama Selena Gomez'in yüzü çok güzel, bebek gibi kız..
30 Yorumla
+1 yılbarbara.
türküsü bile var "oy barbara barbara" diye.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılselana kim ya barbaranin yanında şaka mi fjfugifjffjjf
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBarbara güzel ama bir iticilik var çözemediğim.. Selena tatlı bir kiz
00 YorumlaBarbara çekici ve güzel
Selena tatlı ve güzel20 YorumlaAriana Grande hepsinden daha güzel bence :)
10 Yorumlaselena daha tatli ve güzel
10 Yorumla
+1 yılBarbara palvin benim tarzım a daha fazla uyuyor.
10 Yorumla
+1 yılBu kıyaslama için Barbaradan özür diliyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılNe komiksin ama
- +1 yıl
Selenacı ergen olduğunu belli etme bari
- +1 yıl
Barbara Palvin'ciler daha ergen tek bildikleri manken o 😂😂
- +1 yıl
Bilemiciim
Soran+1 yılYa kız (kadın bile diyesin gelmiyor) 15 yasında gibi duruyor uzun çene (hatta kendisi bu kusurunun farkında her fotoda düzeltiyor shopla) çok şekilsiz bir burun dişleri küçük ağzı büyük sadece göz rengi muhteşem her renkli gözlü kusursuz mu olacak pedofili?
+1 yılkıyaslanamaz bile. Barbara <3
10 Yorumla
+1 yılHangisi benimle yataga girerse o
00 Yorumla
+1 yılbarbara sarışın olan 👁
11 Yorumla
Soran+1 yılŞişman olmasına rağmen göğüsler küçük cidden hiç beğenmiyorum ya
+1 yılBarbara palvin tabiki
10 Yorumla
+1 yılikiside guzel ayrim yapmicam gonul koyuyolar
10 YorumlaSelenayı kimseyle değişmem be ünlülerden
10 Yorumla- Magazin konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılselena gomez :d
insanın lez olası geliyo bee10 Yorumla ikisinin de sikletleri farklı -,-
10 Yorumla
+1 yılSelena 😌👌
30 Yorumla
+1 yılselana sanki burda
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside değil Türk kızları güzel 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılTribüne oynamak
Cevap sahibi+1 yılBenim trübünle mrübünle işim olmaz 😂😂😂
Selena Gomez.