sizce hangisi daha hoş makyajsız?
1
2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
selenanın makyajı olmadığı belli ama barbarada hem efekt hemde yüz makyajı var ama dünyanın en güzel kadınını da koysan bunlar barabara palvin der 😑
haklısın
Selena, neden bilmiyorum ama Barbara itici geliyor.
Bence 2. fotoğraf çok daha hoş 2. fotoğraftaki kızın adı ne 😊 😊
Barbara Palvin olduğunu biliyorum herhalde şaka yaptım hemen dislike atmanıza gerek yok 😂 😂
attım valla atasım geldi. bildirim geliomudu onda yaa :(
Hayır ama belirttiğim görüşümü okurken okurken gördüm 😊 😊
hmmmm normalde dislike atti diye bildirim glmii yanii
Galiba bana gelmedi ayarlardan yapılabilir belkide ama ben bilmiyorum yani
Barbara deyince eksi alıyo herkes. Selena diyorum :)
Cevap
24Cevap
Selenanın çirkin resmini koymuşsunuz onun dışında barbaradan daha bebeksi ve güzel
İkiside çok güzel ama bu resimlere göre barbara palvin ❤️
Şu selenanin nesi guzel de bu kadar populer yahu. Hamambocegi gibi kız
sen öyle sanmaya devam et
Selenaya saçma sapan laf atmayın. kızın yüzü altın orana yakın ünlüler arasında (diğeri rihanna) Ayrıca barbara manken (!) sadece 1 kere podyumda yürüdü fiziği manken fiziği değil ve yüzüde fazla güzel değil sadece gözleri var. burnu çok uzun. aurıca hepsini geçtim mesleğinin hakkını bile veremiyor. Selena oyunculukta bir sürü önemli ödül kazandı. şarkıcılıktaki başarısı ortada. Neden ünlü oldu seviliyor falan demeyin. Yüz güzelliği zaten altın orana yakın saçma sapan konuşmayın
hahahhaha
@Nurgliba barbara daha sahneye çıkmıyor podyumda yürümüyor mankendi ama eskiden şu barbara denen salağa gıcık kapıyorum Justinle Selena o şeytan yüzünden ayrıldı Justin hatasını anladı ama çok geçti.
@Nurgliba Selena Lupus hastası ve arkadaşı ona böbreğini verdi.
Ve paylaştığı fotoğraf 9 milyona yakın bir beğeni aldı. Onu kalbimizle seviyoruz umarım iyileşir güzelliğe gelince Selena sadece Şarkıcı ve Oyunculukta kalmıyor Modellikte yapıyor, bilmem haberin var mı?
Hamam böceği olan bir yanını göremiyorum köylü barbarayı serenay sayesinde tanıdınız ve eskiden mankendi, o işini hala yapmıyor
Selenaya hamam böceği diyen de keşke birşeye sahip olsa, hayranları olsa, sesini tüm dünyaya duyurabilse, iyilik yapsa, burdan kalkıp çamur atmasa :))
Esmer olmayı hamam böceği kavramına çeviren çomar abimiz sana burdan el sallıyorum✋✋
bir de resmi atıp lafı bitircem havası şözmddmdslzmm
Sen sarı çiyan sev çiyan da bir böcek
Selena antilerine;
" Selenayı sevmek zorunda degilsiniz herkesin zevkleri farklıdır ama küfür etmeye hiçbir şekilde hakkınız yok ASLA ! Ve o da bir insan o da hata yapabilir ama tekrar söylüyorum onu güzel bulmuyo olabilirsniz sevmeyebilirsiniz gıcık olabilirsiniz ama ona hakaret edemzssiniz şöyle bir düsünun biri size ona söylediginiz o küfürleri söylese ne hissederdiniz ya da biri kardeşeniz öldügünde iyiki ölmüş deseler ne hissederdiniz belki çıldırırdıniz ama o sadece size gülümsedi şöyle bisey de var justen ile çıkınca" bazı" belieberlar sırf justen ile çıkıyo diye anti olmustu justinden ayrıldı bu sefer ayrıldıgı için daha çok oldu...
Şöyle bisey daha var onu justinle karsilastiriyosunuz 1. si neden? Bunu geçelim hiç ödülü yok başarısız oynuyamıyo diyosunuz ama resmi kayıtlar var yani sayamayacagıniz kadar ödülü var yani sevmeyebilirsiniz ama bunlar gerçekler
@Selenators_Gomez boşver anlamaz o hoşşşt dedim ama anladı heralde gitti vşxşxçsös
@Nurgliba Selena Gomez benim idolüm, onu nasıl mı tanıdım? Şu an 21 yaşındayım evet. Disneyda oynadığı filmleri izlerken ne kadar cana yakın olduğunu , samimi olduğunu , güldürmesi, bizi kendine yakın etmesi vb. Bence bir insanı önce kalbi güzelleştirir. Selena'nın yardım kuruluşlarına yaptığı hayır, Afrikadaki aç çocukları ziyaret etmesi, 2017 yılına girdiğimiz zaman oyuncak dükkanında bebeğin elinde davul görüp ailesinin onu alacak kadar parasi olmadığını selena görüyor ve alıp o küçük bebeğe hediye ediyor, Hayranları yok diyorsunuz Instagramdan bakabilirsin olup olmadığını. Onu kalbimizle destekliyoruz. Sesinin güzel olması, yaptığı başarılar, albümünün en çok satın alınması, en çok dinlenmesi onu zaten büyük gösteriyor. Tekrar söylüyorum sevmiyor olabilirsin ama ona iğrenç sözler de bulunamazsın :)). Ben onun masum kalbini gözlerini seviyorum. Yallah şimdi. :)))
Bu Barbara Palvin varya tüm Türk kızlarını cebinden çıkartır.
@yiğitATA Kardeşim bu şekilde vermezler sana. O yüzden biraz kaliteli ol gerçekçi ol. Bu kız makyajsız bile, o bıyıklı kıllı fiziği berbat Türk kızlarını cebinden çıkarır.
@yiğitATA Senin bakış açın çok çöp kardeşim. Ufkun zayıf ve kendini kontrol edemiyorsun. Barbara Palvin, Türk kızlarını cebinden çıkarır. Zoruna gidiyorsa hazmedemiyorsan soda iç. Bu taktiğin de işe yaramaz, sana vermezler malesef.
@yiğitATA Ben yurtdışında yaşıyorum. Konuştukça ne kadar kalitesiz olduğunu anlıyorum. Sana Türk kızlarıyla iyi eğlenmeler. Ama taktiğin yanlış bu şekilde dikkatlerini çekemezsin vermezler sana.
@yiğitATA Çok kalitesizsin be kardeşim. Zoruna gidiyorsa öfkeleniyorsan kendini daha farklı ifade edebilirsin. Türk erkeğiysen eğer Annenin kutsal olduğunu en başta bilmen gerekir. Sen sadece gösteriştesin şow yapıyorsun. Diyorum ya bu şekilde vermezler sana. Taktiğini değiştir.
@yiğitATA Anne adayı olmaları bıyıklı ve kıllı olduğu gerçeğini değiştirmez. Genel eleştiri ile hakareti karıştıran bir zavallısın.
@yiğitATA Doğru olan bir şeyi söylemek hakeret değildir. Kızlar bile farkında kendilerinin. O yüzden özgüvenleri düşük. Ama sana bu şekilde vermezler üzgünüm. Yazık sana.
@yiğitATA Daha konuşmayı bilmiyorsun. Taktiğini değiştir dostum vermezler sana.
Tüm türk kızları diyorsun ama ni güzel geçince hemen laf atıyorsunuz pardonda sanki Macaristan da kıllı bıyıklı insan yok mu barbara macarlı olduğu için türk kızlarında da kıllı bıyıklıları olduğu gibi taş gibileir de var bundaki estetik sende olsa sende öyle olursun ya arkadaş gerdirme olduğu çok belli çenw törpüsü falan körmüsünüz acaba?
Sen ne karaktersiz bş insansın tüm herkes kıllı bıyıklı değil ayrıca kendine bak çok yakışlı değilsin sende hani bıktım sizden qmk kesin bizi aşağılamyı göt laleleri bunu diyon da Türk erkekleri daha kıllı bıyıklı Çok kötüsün köpek
Makyajsız değiller
selena makyajsız
Rimel ve hafif aydınlatıcı var
hmmmmmm
Senin benden önce anlaman lazım :D
haklısın ya napiiim :)
İkisi de beğendiğim kadınlar seçemem sanırım
selena tabiki
Selena lider
1. Resimdeki
selena
selena
Atla eşşeği kıyaslamışsınız
Selena hoş masumda barbara başka be abi
Selena makyajlada güzel olamıyor zaten
Barbara insanmısın be 😍
Rimel pudra makyajdan sayılmıyor galiba.
Barbara.
Selena tatlı Barbara seksi
Bence kesinlikle barbara palvin...
Selena fark atar
Selena fark atar
Selena çok güzel yaa
çok net barbara
2 bence
barbara
Barbara barbara
Barbara.
Barbara
barbaraya aşığım
barbara tabiki..
barbara tabii ki
İkinci olan
Her türlü barbara
Hicbiri
barbara
barbara
Palvin
Barbara
Barbarayı seviyorum
Barbara
Selenanın bıyıkları mı var?
bana yok gibi geldi zaten varsada bu taaaa eski foto şimdi yoktur yani
dur barbaranın sadeliği = çok detaylı bir yüz makyajı var+ göğüs ve elmacık köprü kontürü var + yoğun bir kapatıcı uygulanmış cildi porselen gibi + özel kamera ile çekim + profesyonel efekt + shop. çünkü barbaranın instagram vs real fotoğraflarına bakarsanız farkı görürsünüz barbara fotoğraflarda böyle oynuyor. Allahtan sade (!)
İkinci
Barbara
İkincisi
Fotodaki sen isen eğer en güzel siir bile seni anlatmakta yetersiz kalır
Biri selena biri Barbara birader
Hahaa ortam karıştı 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar