Evet Arkadaşlar Eskiden Gençlik dönemlerinde parlak dönemlerinde Teyzelerimizin Annelerimizin Ninelerimizin Aşık Olduğu İzledikleri 2 Dev 2 Efsane ve Eskiden bu yana Kıyaslanan 2 Efsane CÜNEYT ARKIN & KADİR İNANIR ikilisi Sizce Cüneyt Arkın mı Kadir İnanır mı sorusu Dünyanın En Zor Sorusu mu Değil mi sadjasdajsdajsj Biri Kalbimin Diğeri Gönlümün efendisi asdasjdasjdajsda
Evet 2 Efsaneye Saygılar
Hayır Kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cüneyt Arkın mı Kadir İnanır mı Daha Yakışıklı Sorusu Sizce Dünyanın En Zor Sorusu Değil mi?
Cüneyt Arkına bayılıyorummm ama Kadir İnanırı ayhan ışık ve tarık akandan daha çok yakışıklı buluyorum adjasdjasdjasjda ama Cüneyt Arkın mı Kadir İnanır mı sorusu bence Dünyanın En Zor Sorusu birinin mimiklerine diğerinin sertliğine bitiyorum sadjasjdasj
hayır Önceleri Barış Arduçu sevmezdim egolu bulurdum tipi ne kadar iyi olursa olsun o zaman sonra Araştırdım araştırdım baktım çok mütevazi egosuz bir adammış Hayranı oldum asdjasjda
Haklısın sjdsjjsja Cüneyt Arkını Ks'de bir ara Malkoçoğlu Battal Gaziyi izleyip kızlara karşı mütevaziliği ve mimiklerine aşık olup 1. Sıraya koyup sonradan Kadir İnanır Selvi Boylum Al Yazmalım Devlerin Aşkı Deprem filmleri izleyip Kadirin sert hali ve cool tavrını görünce Kadire aşık olup 2. sıraya koyan kişiydim asjdasjdasjdj Ks'nın en zor sorusuydu asdajasdjasd
Haklisi zor bir soru Tatar Ramazan , Dila hanım ve selvi boylum gibi filmleri düşününce hele ki Türkan Şoray ın yanına yakışan en iyi oyuncu Özelden yazsana bana
İlk baş Cüneytin battal gazi filmlerini izleyip Mütevaziliği ve Mimik hareketleri karşısında 1. sıraya koyup sonradan Kadir İnanırın Selvi Boylum Al Yazmalım Dila Hanım Devlerin Aşkı Deprem Evlidir Ne Yapsa Yeridir Filmlerini izleyip Kadirin Sertliğine ve Cool Hareketleri karşısında 2. sıraya koyan biriydim asjdasjdajsdas
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ikisini de çok seviyorum fakat ben Kadir Inanır demek istiyorum heleki Türkan Şorayla olan o filmi :)
Kadir İnanır 1 tık iyi olabilir kanka ama zor soru sajdasjdjasdjasjda
Cüneyt Arkın kimse ile karşılaştırılamayacak bir seviyede
1. Cüneyt Arkın
2. Ayhan ışık
3. Tarık Akan
4. Kadir inanır
Cüneyt Arkına bayılıyorummm ama Kadir İnanırı ayhan ışık ve tarık akandan daha çok yakışıklı buluyorum adjasdjasdjasjda ama Cüneyt Arkın mı Kadir İnanır mı sorusu bence Dünyanın En Zor Sorusu birinin mimiklerine diğerinin sertliğine bitiyorum sadjasjdasj
Profilinde de barış Arduç var sen genel olarak erkeklere bitiyorsun sanırım hsgdhxhzhs
hayır Önceleri Barış Arduçu sevmezdim egolu bulurdum tipi ne kadar iyi olursa olsun o zaman sonra Araştırdım araştırdım baktım çok mütevazi egosuz bir adammış Hayranı oldum asdjasjda
Anlıyorum hshxhdhd erkekten anlayan bir kızsın o zaman 😂
Sen sanırım Cüneyt Arkın hayranısın öyle değil mi :)
Cüneyt Arkın kişiliği duruşu karakteri ile harika bir adam ve Türk sinemasının gelmiş geçmiş en büyük jönü kesinlikle
Haklısın sjdsjjsja Cüneyt Arkını Ks'de bir ara Malkoçoğlu Battal Gaziyi izleyip kızlara karşı mütevaziliği ve mimiklerine aşık olup 1. Sıraya koyup sonradan Kadir İnanır Selvi Boylum Al Yazmalım Devlerin Aşkı Deprem filmleri izleyip Kadirin sert hali ve cool tavrını görünce Kadire aşık olup 2. sıraya koyan kişiydim asjdasjdasjdj Ks'nın en zor sorusuydu asdajasdjasd
Haklisi zor bir soru Tatar Ramazan , Dila hanım ve selvi boylum gibi filmleri düşününce hele ki Türkan Şoray ın yanına yakışan en iyi oyuncu
Özelden yazsana bana
Kadir inanır yakışıklı
Cüneyt arkın karizma
Aynen öylede denebilir :)
Kadir inanır adamdır adam
2 side Müthiş asdjasjdas
Kadir daha fazla bence
Sertliğinden dolayı 1 tık önde olabilir aasdjasjdasjdajs
Sert Mert bilmem o konulara bakmam ama kadir inanır adamligiyla hep ön plandadır benim gözümde Hacı
İkiside efsane ve ikiside çok yakışıklı ama kadir inanır biraz daha önde tabiki daha iyi aktör ve daha karizma
İkiside rakipsiz ama kadir bir adım önde yakisiklilikta , aktörlük olarak zaten kadir zirvede
Açık ara Cüneyt tabiki
İlk baş Cüneytin battal gazi filmlerini izleyip Mütevaziliği ve Mimik hareketleri karşısında 1. sıraya koyup sonradan Kadir İnanırın Selvi Boylum Al Yazmalım Dila Hanım Devlerin Aşkı Deprem Evlidir Ne Yapsa Yeridir Filmlerini izleyip Kadirin Sertliğine ve Cool Hareketleri karşısında 2. sıraya koyan biriydim asjdasjdajsdas
Elbette Cüneyt Arkın herşeyi ile muazzam sanatçı
hangisi yakışıklı demedim 2 sini kıyaslamak Dünyanın en zor sorusu bence asjdasjdasjdasj
tip olarak bence 2 sini kıyaslamak dünyanın en zor sorusu sen yanlış anladın ajsdajsdjas
Ben de zor bir soru değil demek istedim Cüneyt Arkın diyerek