Sakalını kesen Koray Avcı’yı soyulmuş patatese benzettiler! Sen neye benzettin?
#Bendeakrebim #VallaSözünBittiğiYer😁

#Bendeakrebim #VallaSözünBittiğiYer😁

Sakal güzel göstermiş ama tabi kendi seçimi. Kimseye görünümü yüzünden de o tabiri kullanmam. Herkes kendine oturup önce aynada baksın. Adam tarzını değiştirmek istemiş o kadar.
Cevap
64Cevap
Hahahaj benzemiş evet doğru bir benzetme katılıyorum🤣
Cidden komik olmuş. Koray avcı ünlü olmadan önce Didim Akbük sokaklarında çalardı çok da sempatik birisiydi biz onu hep sakallı gördük :)
bir erkek sevgilisinin makyajsız halini görmekte ne kadar haklıysa;kızlar siz de erkek arkadaşınızı sakalsız görmeden ciddi adımlar atmayın bence :)
Bir insan sakalını neden keser ki? Sakalsız halini biliyorsun neticede neden kesiyorsun gül gibi sakalı😂
Aslında bu halide iyidir lakin insanlar onu her zaman sakallı gördüğü için gayet böyle söylemeleri normal
Gelip geçici şeyler. Gönüller bir olsun saç, sakal, kilo bunlar. Kimsede kalmıyor. Kalmaz da✂️
bu kisinin kim oldugunu bilmiyorum ama uzun sacli erkek sakalsiz olmuyor bence uzun saci tamamlayan sakaldir.. eskik duruyor.. bu kiisiye de yakismamis..
Tipini sevdigim... zaten karaktersizin teki oldufu biliniyordu.. can yamanin kufurbaz versiyonudur kendisi. Tipsizin teki oldugu da cikmis oldu.. salak :)))
Ünlülere kırıcı yorum yapmak sokakta yanından geçen birine kırıcı yapmakla aynı.
Iyki erkeklerin yuzunde kil cikiyomuss. Rabbim goz zevkimizide dusunuyomuss
Sakal cidden erkeğin makyajı.. bunu bir kez daha anlamış olduk.
Sakal yakışıyordu ona keşke kesmeseydi ama patates falan ayıp olmuş
Gitmeyin adamın üzerine ya psikolojisini bozdunuz 😂
12 sene falan diyorlar da bu adam daha öncede kesmişti diye hatırlıyorum ben..
Hep derim; "bir kadın, makyajsızken de çekici kalabiliyorsa guzel; bir erkek, sakalsızken de çekici durabiliyorsa yakisiklidir" diye.
Güvenlik görevlisine ağalik yapıp işinden kovduran böyle sonradan görme cahilleri her hali patates gibi geliyor bana.
Şimdi öpülmeye daha müsait bir yüzü var. Kötü durduğunu düşünmüyorum.
Manuş ve bunu gördükten sonra harbiden sakalın erkeğin makyajı olduğu doğruymuş.
Harbiden patates gibi olmuş 😅 Sakalsız karizma olan erkek sayısı çok az Maalesef ki
Cok guzel benzetme tebrik ederim😂 bu adama sakal yakisiyor. Olmadi boyle
Erkeğin estetiği de yapılı vücut değil sakal vallahi ya, dağ gibi adam ne hale gelmiş
Aynennn öyle bir insana ne yakışıyorsa o yani bir daha asla kesmez herslde
Resimde shop var adamın çenesinde gamze var normalde vu dudakları böyle değil saçmalamayın ayrıca sakal erkeğin makyajı onu biliyoruz
Harbiden öyle olmus sakal kısmıyla diger yüzünün renk farkına bakın :) Bu arada bende akrebim
fotograf kalitesi neden bukadar dusuk 2 ci resmin de? halbuki daha kaliteli olmadi gerek di
Iyi de ona soyulmuş patates denmez soyulmuş hıyar denir
Sakalsız hâli de fena değilmiş. Ama sakalsızken uzun saç yakışmamış.
Sakallıda olsa sakalsızda kadın erkeğe deger vermez maddiyat amaçlı gecici müşteri gözü ile bakar. Kısa süreli cinsel tatmin için asla kalıcı vefalı olmaz lar
Adamı ayakta tutan sakalıymış
Erkekte sakalin önemini anlamış olduk ilk önce sakalsiz görüp öyle alacam
Ohaa harbiden aradaki farka bak ya 😀
soyulmuş patates diyenler çok ayıp etmiş. soyulmuş hıyara benzemiş
Çirkindi daha çok çirkin olmuş
Valla aynı soyulmuş patates 😃
doğru amaç uğruna kesmiş olabilir ama Allah affetsin de ha bu nedir arkadaş asdjdk
😂😂😂 takke dustu kel gorundu
Adamin dudaklari varmis meger 😂😂😂😂
Sakal erkeğin makyajıdır, sözünü kanıtlamış adam.
oha güzelim adama bak
Çok komik olmuş yaa😅😅
Yazık etmiş sakal çok yakışıyordu
Farkındalık yaratmak için sanırm öyle bişey dedi
gerçekten patatse benzemiş
Dogru bir terim. Sakalsiz erkek bok gibi.
Tekrar sakallarını uzatsın diyorum.
Sakal erkeğin gerçekten makyajı imiş bunu anladım
doğru demiş kim dediyse çok kötü olmuş
Mağara adamının hayata dönüşü 🙄😁
Bencede hiç yakışmamış 😀
parlamış derim
Bütün karizma sinekle beraber kayıp gitmiş
Patatese hakarettir bu lütfen.
Sakalsiz erkek çakalsız ormana benzer
Cidden çok kötü olmuş..
Az bile demişler ya sakal erkeğin makyajı dır
Adamın tüm karizması o sakal ve saçdaymış meğersem