Magazin Victoria’s Secret meleği Taylor Hill ile bir gün geçirseniz ne yapardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiyeye geldi diyelim. Güncellemeler+1 yıl Ben de güzellik sırları alırdım Victoria’s Secret meleği Taylor Hill ile bir gün geçirseniz ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Skopje1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl MaviAşk'ta kahvaltı yapar,Kadıköy'de vapurla turlar,Adalar'da bisiklet sürer,Koç Bilardo'da bilardo oynar,Ortaköy'de kokoreç yerdik.1 gün için çok mu masraflı oldu bu kadın 🤔 1 0 Yorumla
desperateevent_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Bunun ile bir gün geçirsem bütün evi temizletirim :D 0 0 Yorumla
Ragnar-Volarus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 71% +1 yıl Tanımadığım biriyle, koca günü ziyan etmenin anlamı yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir daha hiçbir kadına kadın gözüyle bakamazdık ellerden ırak 😂😂 0 0 Yorumla
dtşty Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evden çıkmazdım gerisi belli zaten film izler uyurduk 😂😂 0 0 Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Bana 3mılyon dolar vermesı ıcın yalvarırsım kanks ajsjjs 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Birazdan fantazi yağmuru yağar. İzleyelim.. :) 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 415 cevap paylaştı. Çocuk yapardım 0 0 Yorumla
Can3636can Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Bilmem 🤗 0 1 Yorumla Can3636can +1 yıl Tek kelimeyle muhteşem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
MaviAşk'ta kahvaltı yapar,
Kadıköy'de vapurla turlar,
Adalar'da bisiklet sürer,
Koç Bilardo'da bilardo oynar,
Ortaköy'de kokoreç yerdik.
1 gün için çok mu masraflı oldu bu kadın 🤔
Bunun ile bir gün geçirsem bütün evi temizletirim :D
Tanımadığım biriyle, koca günü ziyan etmenin anlamı yok.
Bir daha hiçbir kadına kadın gözüyle bakamazdık ellerden ırak 😂😂
Evden çıkmazdım gerisi belli zaten film izler uyurduk 😂😂
Bana 3mılyon dolar vermesı ıcın yalvarırsım kanks ajsjjs
Birazdan fantazi yağmuru yağar. İzleyelim.. :)
Derin sondaj çalışması yapardım
Abla çok belli değil mi ne yapacağım
1 günlük işe yokum
Mantı açardık
Çocuk yapardım
Bilmem 🤗
Tek kelimeyle muhteşem