AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Yok artık Hülya Avşar'dan beklenmedik bir hareketti! Yazık diyorum sadece! Bir kadın olarak bunu nasıl söyleyebilir?
Cevabı belli bu soru neden sorulur ki? Evlendiğin kişiyi hiçe sayıp aldatmak nedir ya?
eğer erkek aldatıcaksa evlenmenin ne anlamı var dost hayatı yaşasınlar daha iyi
beyin yakan soru sevin azizim. niye aldatma pesindesinix yaw
Evlilik tek kişiye bağlılık yemini etmektir, sevgi budur; aldatma kabul edilemez..!
Gündemde kalma çabaları bunlar aklı mantığı olan bu cümleyi kurmaz
Kimse hülya Avşar dedi diye aldatmaz.
Aldatan zaten aldatıyor.
Buna izin veren kadın zaten , Allahım ne günlere kaldık
Aldatmayı savunan erkeklere empati kuramıyorum bir türlü.
Benim kişiliğime bu ters asla eşimi sevdiğim insanı aldatmam.
Hem dinen günah.
Geniş insan işte şaşırmadım bu kadar saçma bir cümle duymamıştım daha önce.
Aynen bu kadin resmen cahil yani ne genişlik bu anlam veremiyorum
bunları gaye ye almak için on gun düşünmen lazım kımın elı kımın cebınde bellı degıl ver parayı bır hafta sonu askı yasa basıt ve cıbılıyetsız bunun gıbı ınsanlar her seyı kendınden bıcer
Kaya çilingir oğlu da aldattı neden ayrıldı peki madem yürüyor evlilik öyle söylüyor miğdesi bunu kabul ediyor neden ayrılmış önce bunun cevabını versin Sn:
@hülya AVŞAR
Hülya avsar caktırmadım diyosa caktırmanın tarifini once bir yapmalı 😂
B ddm ama yani hissttrmeden yapiosa yapsn hissedersem her sey biter
Sevdiğim insan bana hakaret etse el kaldırsa ne bileyim yine de bırakmazdım ama aldatırsa bir saniye bile düşünmem bırakırım
gündem olmak isteyen en uç noktalardan vuruyor konuşmalariyla, yasına veriyorum saçma sapan yorumlarini kocasi aldatıyor diye bosanır ama insanlarin aklıns böyle pis seyler sokulur! kabul edilemez bişey allah'ım düsmanıma yasatmasın o duyguyu
Abuk subuk laflarıyla yine gündemde durmayı başarabilmiş. :D
Aldatma kabul edilemez evlilik bu değil kişilik karakter bu degildir
Hülya avşar gibi düşünen kim varsa inşallah günün birinde aldatılır ve hemcinsinin altında ezilme duygusuyla boğuşur
Hulya ve hülya gibilerine aldatılmak koymazki :)) ettiğin beddua onu daha hoşnut kılar
O da doğru
O zaman kendisi niye boşanmış kaya çilingiroğlun dan
Evlilik tek kişiye bağlılık yemini etmektir, sevgi budur; aldatma kabul edilemez.
Deniz Akkaya ne güzel konuşmuş ağzından öpesim geldi :D
Bu kadın ilerde ölürse kimse ölüm sebebini araştırmasın. Kendisi yakında karakter yetersizliğinden ölecek.
Su 1. Ye oy veren katiiksiiz orrossbu cocugudur insallah kokleri kururda evlenemezler
Bence doğru cevap B şıkkıdır. çünkü doğru olanı odur.
Evlilik tek kişiye bağlılık yemini etmektir, sevgi budur; aldatma kabul edilemez
%70 aldatma olmaz demiş tabi bende öylr dedim eee o zaman neden aldatiyorlarrr klavye delikanlıları sizi
Çok eşlilik yasallaştırılmalı ki erkekler 4 kadın ile evlenebilsin. Zina değilde kendi eşiyle yatar o zaman.
Hatırlat sana günde 3 kez sövcem tamam mı
Arkadaş ne kadar saçmalıyorsun? Kuran bilmez sünnet bilmezsin fıkıh bilmezsin tefsir bilmezsin kafana göre at tabi izin veriliyor ya. Oysa ki ayette iki üç dört kişi nikahlayabilrsnz durumunuz yetiyorsa ama adeletli olmak şartıyla deniliyor di mi? Ama buna guc yetiremezsnz sizin bir tanesi en hayırlısidir deniyor ayette. Ayrica dort Es alınabilmesi için bazı şartlar gerekiyor başta eşinin buna razı olması ya da kadınlık görevini yapamiyorsa sen zinaya düşmekten korkuyorsan onun rızasını alıp evleneblrsin. oyle kafana göre değil bu işler.
@beysuu çok yerindeydi bu :D
Ayrıca dört es insan doğasına uygun olsaydı Allah ademe dört tane eş verirdi.
@kalp_dostuomg3 Adaleti sağlayacaklar evlenecekler zaten, ayrıca kadının rızasına ihtiyaç yoktur, rıza işini cahil kadınlar çıkarmıştır. Bilinmesi gerekenleri ben biliyorum, sen önce öğren sonra gel.
@beysuu günde 3 kez dinden çıkacaksın yani, unutma ki helal olan bir şeyi ayıplamak dinden çıkarır. Dinsiz isen o başka tabi zaten cehennemliksin o zaman.
ya canısı dini senden mi öğrencem kadın yalağı
Sizin gibilerin allah belasını versin inşallah baban da annenin yanında çatır çatır karı sker
Şu kurduğu cümle hiçbir şekilde hiçbir yerde kabul edilemez bu tartışmaya bile açık bir konu olmamalı mantıklı düşünen hiçbir insanın hele ki bir kadının ağzından çıkabilecek bir cümle değil
Aldatmam aldatmamalı aldatan da delikanlı değildir zaten
Galiba bu gibi kadınlarda cinsel ilişki beyinde ciddi manada hasara neden oluyor
Geri zekali enbesil kadin. Aldatildiginda bosanmazdida bu salak. Adam kacti kurtardi kendisini.
140 erkek aldatmalı demiş eşleri kendilerini aldatsa ne yaparlar acaba
Kafayı yer
Buna böyle cevap veren erkeklerin mezhepleri bayağı geniş anlaşılan..
36 bayan aldatmaya oy vermiş çok merak ettim acaba başlarına gelse ne yaparlar
kendi baslarina gelen bayanlar oy vermis yani kendileride degisiklige merakli olan bayanlar
tabi yanlis insan aldatsa bile aldatin demez utanir. kötü örnek olmak istemez akli basinda bir bayanda caktirmada beni adata bilirsin teklifinde bulunamaz kocasina adam sogur o kadinda aldatan zaten aldatir.
Hülya Avsarla aynı gorustesin sanirim
ayni görüste olmam mümkün degil kadin düsmani anca ayni görüste olur
Bence de katılıyorum size
Böyle abuk subuk, iğrenç tartışmalar başka ülkede yapılmaz. Tabi onlar moderen ya, bizler çok ahlaklı, namuslu bir milletiz
Bu lafı kabul eden kızlar... genelevdekilerden bir farkı yoktur benim için
Bende katilmiyorum ama erkeklerin cogu yapar bu uzucu bir gercek
Mal ya bu dmrlfmeödöedöd
Kayaya versen adam gitmezdi
Cahilliğini ve ezikliğini böyle örtüyor aklınca.
Kendi aldatılmaya alışmış , milletide kendine benzetmeye çalışıyor şahsiyetsiz maymun
Ondaki genişlik başkasında yok o yüzden kendi hayatını başkalarının da yapacağı gibi genellemesin kapasın çenesini !
Aldatmaliyiz diyenler aldatilsaniz ne yaparsiniz onu dusunun bende o hatayi yaptim cunku aldattim ama aldatilmayi dusununce cook kotu oldum😦
İnsan özgürdür ama evliysen kağıt üzerinde medeni halin evli yazdığı sürece bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Çok isteyen boşanır istediğini yapar.
Ya xtirsin gitsin hülya avşar denen hadi işine.. kendisi niye ayrılmış kızının babasından.. günahım kadar sevmem böyle tipleri
Aldatmayan var mı bu zamanda olsada 3 -5 tane belki cikar o yuzden kendimizi kandirmaya gerek yok erkek illa ki aldatir sonra doner dolasir evdekine gider kadin dogru yere parmak basmis 😉
Dogru söze ne hacet aldatmayan yokdur bu bir gercek kendilerini inandırmak istemedikleri icin öyle böyle yorum yapiyorlar.. size de helal olsun.. şöyle bir yorumlara göz atayim dedim en mantiklisi sizin di 😊
Tsk ederim ☺
Rica ederim 😊
Caktirmadan olursa tadi cikmaz. kadin hakli erkek dusmanligi yapiyor
Hülya, kuyuya bir taş atıyor.
40 akıllı çıkartamıyor.😄
Aldatma asla kabul edilemez sırf gündeme gelebilsinler diye ne bok yapacaklarını bilmiyorlar
20 kadın üye a demiş onlardan biriyle tanışmam lazım
Bende a dedim
@drzenanparlar1998 iyi o zaman
Bence aldatmak yerine illa bunu yapacaksa esine soylemeli ve o sekilde yapmali :))
Beyefendi siz güzel kardeşim mısınız
Yazdiginin sonundaki cumle hangi dilce oyusden anlamadim
Burada kufurler sansurleniyor da :) Aslinda Eddie1 size gayet iyi bir Turkce ile saydirmis ama site ceviriyor.
Yorumdaki espriyi anlamadiysaniz yapabileceg bisey yok orada demek istedig su illa yapacam diye kafaya koyduysa madem gotu yiyorsa esine soylesinde yapsin bakalim. mayetindeydi
Ben sadece sitede sansur oldugunu ve Turkce hakaret olarak ne yazarsaniz yazin sitenin sansurledigini belirttim sordugunuz icin ve yeni uyesiniz diye ama siz terbiyenizi belli ettiniz.
Hahayy hic gulecegim yoktu :)
Cok aciklayici olarak yazmissinz eddie nin turkcesin gayet iyi oldugunu bilecek kada
Haklısın sende aldatılmalarına kılıf bulmak zorundasın
Bu kadım tescilli süt dilimi. O kim ki tartışma bsşlatacak
Aldatsın diye onaylayanlarda var ya. O zaman playboy diye gezinin
Site yönetimi de ne çok sevdi bu soruyu hergün cevapla diye mesaj atıyor
Karı daha 2 saat önce sormuş soruyu yalnız uyandirayım
Soruyu soranın sorusunu demedim. Sitede bu soru çok soruluyor ve yönetim sürekli cevapla diye mesaj atıyor
Soruyu soranin sorusunun altina cevap verince soruyu soranın sorusu gibi görünüyor burdan. Soruyu soranın sorusunda bir soru sorayım ozaman sana değil ama soruyu sorana "karı" dedim ama ağızdan kaçtı bir kere sor bakayım aklı kaç yaşında? 😂
Ben eşinden gizli bir haltlar yiyenleri şahsen tasvip etmiyorum ;)
Erkegin dogasi bu aldatsin ama hissettirmesin , anlasilirsa zor olur
hulyanın bıyerlerı kasındı sanırım bırılerıne mesaj gonderıyo
Evli birinin eşini aldatması kadar iğrenç bir durum yok kadın erkek farketmez
ya bir sktrsn gıtns kendısı onun ıcın dul kalmıs
her iki cinsiyetde bağlı kalmalı ha cok mu istiyorsun baskasını git boşa sonra yap istedigini.