AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Aldatilmak bagimlilik yapti herhalde ruhu eziklesmis
o zaman kaya çilingiroğludan neden boşandı madem öyleyse
katılmıyorum aldatmak ihanettir, sana güvenen birisinin bütün duygularına sevgisine ihanet etmektir aldatan ise karaktersizliği ve iradesizliği ile kalır ! Hülya Avşar çok aldatıldığı için alışkın onlar sevgi ve karakter değerlerinden çok uzaklar. ;)
Hayır aldatıyorsa evlilik olmamalı o aldatırsa karşı taraf da aldatsın bu mu evlilik
niye evlilik hayatında dikiş tutturamadığı belli oldu
Bence bunu söyleyen bir kadının kendine güveni çok fazladır. Benim anladığım kadarıyla şunu belirtmek istemiştir ; Beni aldattığı zaman benden iyisi olmadığını anlayacak bir kıyaslama içerisine girecek ve benim daha iyi olduğumu anlayacak daha çok bağlanacak gibi 😂
Ben kocamı kendi ellerimle eskorta göndermiş bir kadınım bence beni gizlice aldatması ayip
neden öyle bişe yaptın
@melihtolga adettim daha sonra da şehir dışına çıkmam gerekti neredeyse 1 ay olacaktı zor durumdaydı kıyamadım
Vaybe eş eskorta gönderiyo duyda inanma şok oldum:)?
Ama dürüstlükten yanasn seni anladm
@Çorapları_oraya_atma seviyorum onu zor durumda olmasını istemem hem o da beni seviyor tensel şeyler önemli değil benim için
Çok iyi ya bir yazarmsn senin gbi anlayışlı bayan yok hiç. Bşiler sorcam size burda konuşmayalm mesaj atn
sizi tebrik ediyorum.
@ballıporsuk teşekkürler
Bence sen onu aldattin vicdanini rahatlatmaya calisiyon seni gidi azginn
Bu aciklamanin altinda yatan seyi gorememissiniz. Diyor ki erkek yapsin e nolucak kadin da yapicak. Tabi direk kadin diyememis ama boyle demis. Bence cok igrenc bir sey. Ahlak yapisi nasil da bozuldu ulkemizde uzuluyorum cidden.
Böyle müsamaha göstere göstere milleti gevşek bir hale soktular. İşte bu yüzden sanatçılardan nefret ediyorum. Sonunda yuva yıkma yarışına girdiler. Gerçi Türkiyedekilere sanatçı demek sanata hakaret olur.
Kendisi aldatıĺdi ya gururuna yediremedigi içindir. Eski kocası kaya cikingiroglu da zaten hülyayı hiç sevmemiştim demiş. Zihinsiz kadin
hülya avşarın ilişki konusunda marjinal biri olduğu belli. bu tarz söylemleri var ve gündeme oturuyor sağolsun. benim için ne düşündüğünün bir önemi yok. umarım allah gönlüne göre verir
Ne kadar dengesiz bir kadın, gününden sevmem hep yapmacık gelir bana, başkalarının eşine göz dikmekten normal gelmeye başlamış aldatmak ona...
Hülya Avşarın bu resmini görünce kadının beli tutulmuş zannettim
Bu kadina zamaninda türkiyenin en zeki kadini ünvanı verildi 3 5 kendini bilmez tarafindan buda inandi 😂 60 ina merdiven dayadi şaşırdı napicani.. iyice sacmalamis gündem olucam diye
kendi aldatılmış ya herkes aldatılsın istiyo. bir kere iyi evlilik hakkında söz söylemek bunun ne haddine? sanki iyi bir evliliği varmış gibi. yazık ya, bir de bu insanlar sanatçı olmuş pabucumun sanatçısı. ahlak, değer yargısı vs. kalmamış bunda.
Eşi onu aldattigi ıcın birakmadimi senden. Dusuncene tukureyim
Kişi kendinden bilir işi Hülya ben bile arada çaktırmadan bişeyler yapıyorsam erkek bu tabi yapacak kafasındadır.
Zamanında "kadınlar bazen kaşınıyor, akıllı kadın dayak yemez" diyen de oydu. Şaşırdık mı? Hayır.
bu söz çapkın olsun olmasın çoğu erkeğin hoşuna gider. yani işine gelir. hülya avşar ve kaya çilingiroğlu gibiler çaktırarak ya da çaktırmayarak çok aldattıkları için bu açıklamalar onlar için normal. ben avşar kızının düşüncesine katılmıyorum.
Kocası aldatınca niye boşamış sormak gerek öyleyse. Saçmalamış.
Konunun başı da önemli. Ne oldu da bunu diyor acaba?
Sansasyon yaratmaya çalışıyor. Kendi haline bırakın.
O yüzden iyi evliliklerini çöpe attı demek ki, herkesin evlilik anlayışı kendisine...
Kesinlikle Hayır. Bu salak aldatılmayı çok seviyor herhalde...
Bu kadın tam canım kendinden bir haber ne dediğini de bilmiyor zAten
Katılmıyorum. Aldatmak hobi işi değildir, arada bir yapasın. Çok yanlış bir söz bana göre...
Kendi alışmış aldatılmaya ondan sanırım normal geliyor:/
Bildiğim kadarıyla şu an Hülya Avşar'ın hayatında birisi yok o yüzden istediğin kadar söyleyebilir insanın hayatında birisi yokken ve olduktan sonraki ilişkiye bakış açıları ve söyledikleri değişiyor
kendisini sevmemek konusunda hakli olduğumu anladim tekrardan
kendi sürekli aldatıldığı ve aldattığı için bunun normal oldugunu düşünüyor.
He getirsin yatak odama bir de madem öyleyse evlenmesin istediğinle gitsin yatsın
Salak ya, sen kadınsın ne cesaretle söylersin bunu, hemcinslerine hakaret bu.
Tecrübe konuşuyor, bı zamanların en güzel kadını bunu söylüyorsa bı bildiği vardır, kulak kesilin bayanlar beyler, saçma macma demekle olmuyor, bence hakli
allahım sen herkese beyin ve onu kullanma yeteneği ver.
Amin.
Arada o zaman kadında yapar çaktırmadan. bunu kabul eden erkek yapsın, bu nasıl bir evlilik anlayışı , onun gibilere yakışır
aldatması gerekiri ilişkinin daha uzun ömürlü olması için demiştir, hani o sizin hep ilişkim çok monotonlaştı nasıl renk katabilirm sorusuna verilmiş bir cevap olarak kabul edin bunu, ama ne kadar uzun soluklu olur orası tartışılır doğru değil, ama onun kendine göre doğru
katilmiyorum sacmalamis biraz.. kim kendisine yapilmasini istemedigi biseyi yaparken ici rahat oluyo o kismini hic anlamiyorum
Ciddiye alınacak bir insan değil kendisi
Herşeyi çok bildiğini zannediyor, bir psikolog oluyor bir siyasetçi, bir futbol yorumcusu, magazinci, sanatta her şeyi bildiğini zannediyor, eleştirmen sanki. Gümdemde kalmak için saçmalıklar
Kadin yaslandi guzellik gitti elden ayaktan dustu bakti olucak gibi degil gundemde kalmak enayilerden prim kasmak icin atiyor oltayi sazanlarda nasil geliyorlar hemen yazin yazin destek olun bolesine
alışkanlık olmamakla beraber evet, arkadaşlarla hızlı bir gecenin sonucunda yaşanmış belki de pişmanlık dolu ama haz alınmış bir ilişki olabilir önemli olan dürüst olmak
Yaş kaca gelmiş , adamı kanser eder bu ünlüler evlen boşan evlen boşan , sonra aldatmakta normal hale geliyor otomatik olarak , ama Hülya ne içtin sen böyle
Karı daha kendi kocasını elinde tutamıyor ferayelere pardon ferrarilere bindiriyor, çıkmış bir de millete akıl veriyor. Ironiden anlamayan nesle aşina değilim 😁
A*q moruk, vasıfsızı gündem olmak için saçma sapan konuşuyor işte. Hicbir vasfı yok, yaslaninca meme açması da haber olmayınca böyle mal mal konuşuyor iste
Sadık kalamayacak erkek evlenmesin o zaman.
Hülya Avşar hanım da keşke o zaman Kaya beyi affetseymiş. Belki o zaman ciddiye alınırdı
Yahu kadın şunu demek istemiş :)
Erkek bu Aldatıyor Eğer bu haltı yapıyorsa duyurmadan yapsın..
Yapılan şey hoş değil ama Bazıları tek eşililik bazılar çok eşilik tercih ediyor
Hayır nasıl böyle düşünüyor hemde bir kadın? İnsan soruyor.
Kendine ve kendi cinsine saygısı yok mu bunun? canım kadın sinirlerimi bozdu
Canım değil geri zekali yazmistim :/
kendisi zamanında çok naneler yedi, o yüzden tadını aldı, sonra böyle konuşuyor, o da haklı...
Kadında iyi bir evlilik için aldatsın o zaman saçma bir düşünce erkek aldatırsa bunu alışkanlık halıne getırır zaten iyi bir evlilik olmaz.
Bunu diyen bir kadın ancak şundan sebep bu cümleleri kurabilir. Kendi de aldatıyordur ve kendi suçuna bir kılıf arıyordur, bu kadar.
kiskanma Hissini kaybetmistir sevmiyordur yani..
haklı oldugunu düşünüyorum böyle bir kadınla evli olan erkek zaten kavga etmez senede 5 10 defa farklı kadınlarla yatsam karım olucak insan bişey demese bende yapardım yapmazdım diyen erkek yalan konuşur
Sacmalik! Hele bir aldatsin celladi olurum be! Iyi bir evlilikmis.
ağlamaktan başka bişey yapamazsın
@Gibörtıl ahahahah iste buna iyi gulerim :D ne beni nede cevremi nede babami tanimiyorsun sana sadece bunu soyliyim.
boşuna aglama. hiçbişey olmaz. çekip vurursun okadar sonra hapise gidersin, hakim 35 yıl giydirir.
içerde gencliğinin çürümesini izlersin, depresyona girersin, heryerinde yaralar çıkar.
koğuşta şişlerler, tecavüz ederler, aç bırakırlar. sende dayanamayıp kanser olursun. ölürsün.
Ya senin gibi gevşeklerde boyum eğip o adamla ayni yastığa baş koyuyor işte
Katılmıyorum tabiki kendi metres hayatını da aldatılan kadını da yaşayıp sindirebildiği için böyle bir açıklama yapması normal
Ne sinir bozucu biri aldatmak ne allah aşkına böyle evlilik olmaz demekki kendisi hep yapmış
nasıl gündem olabilirim ve nasıl gündemde kalabilirim? demiş
selam özelden acil bir yazar mısın @HankyPanky
@bensnnıcın?
@bensnnıcın ?
Anca zengin ve varlıklı insan bunu söyler.
dar ve orta gelirli insan böyle bir saçmalığı düşünmez bile.
Katılmıyorum kesinlikle sadakat önemli bu kadının ne mal olduğunu tüm türkiye biliyor zaten boynuzlu şaşırtmadı gene
Katilmiyorum abi erkek aldatirsa kadinda aldatsin o zmn