"Adriana Lima" ve "Barbara Palvin" diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamak zor:)"Cara Delevigne"ı söylemek mantıklı çünkü ben her ne kadar bu kadına ölüp bitsem de sert bir tarzı olması ve erkeksi yanının baskın olması kimileri için itici kılabilir ama Adriana Lima'yı, Candice Swanepoel'u, Rosie-Huntington-Whiteley'ı, Barbara Palvin'i beğenmeyen kimi beğeniyor, merak konusu. Benim beğenmediğim ve abartıldığını düşündüğüm ünlülerse: Türkiye'de; 1) Hande Erçel 2) Bensu Soral 3) Hande Soral 4) Aleyna Tilki 5) Burcu Esmersoy 6) Hande Doğandemir 7) Hazal Kaya 8) Leyle Lydia Tuğutlu 9) Amine Gülşe 10) Fahriye Evcen Dünyada; 1) Lily Aldridge 2) Bella Hadid 3) Taylor Hill 4) Behati Prinsloo 5) Stella Maxwell 6) Elsa Hosk 7) Miranda Kerr 8) Hailey Baldwin 9) Thylane Blondeau 10) Kristen Stewart *Gecen bol olsun.*
Kafayla alakası olduğunu sanmıyorum. Barbarauı geme olarak beğenirim, özellikle gözlerini çok beğenirim ama ağız yapısı ve genel olarak yüzünün şekli benim için hoş değil. Leyla lydia benim için Türkiye’deki en güzel kadınlardan biridir örneğin :)
Barbara'nın dudakları ve yüz şekliyle ilgili söylüyorlar genelde beğenmeyenler zaten ama ne var ki? Dudakları filan dolgun sayılır, kıvrımlı sayılır yani başka ünlülerdekinden çok farklı gelmiyor bana. Yüz şekli de oval gibi ve çene kemiği filan belli yani bu da "ideal" olana yakın demek.
Leyla o kadar uzun olmasaydı yani fiziği filan güzel olmasaydı, yüzünde dikkat çekecek bir şey yok, bence ya. Her gün o saç renginde, o göz renginde, o ten renginde birsürü insan görüyoruz.
handel ercel, masallah tatli kiz ama oyunculugunu hic basarili bulmuyorum, hülya avsari oldu olali hic sevmem, kylie jenner ve kardeshianslari sevmiyorum..
Barbara geldi aklıma ilk, nedendir bilinmez aşırı itici geliyor bana. Aşırı çocuksu yüzü, gözleri haince bakıyor. bir türlü sevemedim onu. Ha ama diğer vs meleklerini falan çok beğeniyorum, miranda, adriana falan güzel bence.
Fahriye Evcen. Her defasında onu neden bu kadar pofpofladıklarını anlamıyorum. Kadın çok egolu ve kendini beğenmiş. Oyunculuğu iyi ama insan olarak beğenmiyorum.
barbara var bide yere göğe sığdırılamayan bildiğin sarışın ufak tefek gösteren kızlardan ne hatunlar var eşi benzeri bulunmayan onları fark edemiyorlar :D
Şu fotodaki kız Adriana Lima amine diye bir kız var birde şu heryerde karşımıza çıkan geniş bir hayran kitlesi olup milleti illallah ettiren gamzeli bir kız (o da Türk)
birisine bu kadar hayran olmak çok saçma geliyor bana hayır ne yararı olmuş bu insanlara yok güzelmiş bilmem ne bir newton olur derim ki tamam bilimsel ya da ne bileyim işte
Kıskanma vardır şimdi yoktur deyip yalan söylemem, ama ünlüyü de niye kıskanalım :) Dünyaca ünlü model, istediği kadar çirkin olsun bir ben bir o, yan yana olsak herkes ona bakar 😄 Bunu düşünebiliyorum çok şükür :)
En İyi Cevaplar