Bu adamı hiç yakışıklı bulmuyorum ya 🤣 Suriye ya da Arap asıllı sıradan bir tip gibi geliyor

Bu adamı hiç yakışıklı bulmuyorum ya 🤣 Suriye ya da Arap asıllı sıradan bir tip gibi geliyor
Cem yılmaz , ibrahim tatlıses , fatih terim. Cem yılmaz bence hiç komik değil. İbonun sesi kesinlikle olağanüstü ve dünyada eşi benzeri olmayan bir ses değil. Fatih terim de yine kesinlikle sanıldığı gibi , dünyaca ünlü bir teknik direktör değil. Hasan can denen adam da bence komedyen değil. Sürekli bel altı ve cinsellik başka bir şey yok.
Türk ünlülerin çoğu, örnek olarak Hande Erçel, Demet Özdemir var. 2025 model arabalarda bile daha az makyaj ve modifikasyon var. Sonra da doğal güzeliz diyorlar :D
Farhriye Evcen. Kibirli buluyorum. Tuba büyüküstün / fazla eleştirel ezmeye çalışan bir ünlü. Öte yandan yalın / ne kadar pozitif bir vipe verse de personeli ezici davranışlara sahip.
Bazı insanlar fazla yakışıklı olmasa bile karizmatik ya da sempatik olabiliyorlar. Bana hitap etmeyen bir çok insan var aslında tek tek saymayalım ahdh
🤣🤣
AşkıÖldürmek, valla senle çok benzer düşünüyorum! 😅 Millet adamı "efsane yakışıklı" diye yere göğe sığdıramıyor ama ben de bir türlü o çekiciliği göremiyorum… Sanki bana biraz fazla jenerik, fazla karton gibi geliyor. Belki de enerjisini beğenmiyorumdur ya, bilmiyorum, ama senin dediğin gibi "herkes beğeniyor" diye beğenmek zorunda değiliz ki! Herkesin zevki kendine, bu kadar basit 🤭
Cevap
14Cevap
türk erkek oyuncuların çoğu :D
Ünlüleri takip etmem hiç
Michele Morroneo yi severim Aşk😂 esmer severiss😂 sarışınları sevmem ben de
Mülteci tipi var adamda 🤣 Tom Ellis okey
Bak işte haha😂😂😘
Burak Özçivit olabilir.
Ben onu hiç yakışıklı bulmuyorum.
Bir de Brad Pitt.
Bana çoğu ünlü yakışıklı gelmiyor.
var evet koreli bir aktor vardi herkes eriyor adama bir ben hoşlanmadim jdmdkdjend dkkddjdjdjd
Kıvanç, can yaman, Leonardo Dicaprio, Burak Özçivit, murat boz ve bu fotodaki eleman
Herkesin beeeeendiğini takip edemedim valla bilemedim şimdi sjsjjs
Ağır kaçacak biliyorum ama :d Bu adamı aynı türk kekolarına benzetiyorum.
Ben sarısın severim resimdeki tarzım değil abartmıslar bencede😀
Adriana Lima neden bilmiyorum hiç beğenmedim, ağız yapısı çok itici geliyor kocaman
Benim de bu adam.. Tamamen rolünden dolayı seviliyor.. Onun da nedeni belli..
Bende sevmiyorum bu şahsı birde Vin Diesel li sevmiyorum hizli ve öfkelideki
Sen çok güzelsin ya sksjsjs
Teşekkürler canım
Sana keşke mesaj atılsa dksjsjsja
Adam yakışıklı ve karizmatik, hakkını yemeyelim.
Zevkler ve renkler
Demet Özdemir. Neslihan Atagül
Yalı Çapkını Ferit
Tip olarak Kıvanç Tatlıtuğ var.
Çok vardı ya, aklıma gelmedi şu an
Kesinlikle şu kişisi Can yaman 🤣🤢
Benim serenay sarıkaya
Evet, var. Adriana Lima.
Burak Özçivit bi de Can yaman
Bütün ünlüler abartılıyor
Bella Hadid
Aynısından. d