"Başka ülkede yaşayamam" dedirten milletiz her yaptığımızla. Bir de başka ülke insanlarına kendimizi göstermekten de geri durmuyoruz. Parbara Palvin gibi ünlülerin postlarına akın akın saldırıyor, sanki anlayacakmış gibi Türkçe sorular soruyoruz kendilerine. Biz neden ingilizce yazalım ki sonuçta. Barabara açsın translate'i, baksın karşılığına. İşi ne? Değil mi? Siz, genel olarak sosyal medyadaki yorumlarımız hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç yapıyor musunuz, itiraf edin?
Barbara Palvin'in postlarını Türkler bastı. Türkler neden her yerde farkını ortaya koyuyor?
Turk milleti olarak internet ortaminda 60 iq sahibi, ustelik kendini komik sanan yogun bir nufusumuz var.
Yani o yotumlari yazanlar 'Aman bursa Turkce oonusulmuyor' falan demiyir. Cogunun hedefi post sahibi de degil akilarinca kendileri gibi turklerin dikkatini cekip komiklik yapmaya calisiyorlar.
Asil sorun bunu kitlesel olarak yapmamiz. Saka maka bundan cidde rahatsiz yabancilara rastlamak mumkun. Kitlesel olarak trolluk yapan tek millet biz olabiliriz internet ortaminda.
Bu yuzden genel olarak icinde Turkiye gecen her seyde bizi rezil eden bir yigin dangalak vardir.
Ozellikle o kadar dil ogrenip, Dunya'yi hala ulkucu penceresi disinda bir yerden goremeyip 'Tarihten turku silsem tarih olmaz' gibi kendisine dolu, ama karsi taraf acisindan bombos laflar eden salaklara kil oluyorum.
Bizim Türk insanın Abartı'yı sevmesi, Yerlere göklere sığdıramama huyu yüzünden yemin ederim Barbara Palvin'den nefret ediyorum, tiskiniyorum! Barbaracılar, Handeciler, Elçileri başka ülkeye alsak ne güzel olur ya of 😢
size kesinlikle katılmıyorum. tabii ki herkes kendi konuştuğu dil ne ise o dil de yazacak ve bu site hariç başka bir sosyal medya organın da da yokum. herkes kendi dilinde küfür ve hakaret olmadan dilediğini yazabilir. gerisi artık karşıdaki kişinin merakına kalmış. nokta.
Ayıp, artık ayıp nedir insanlarımız bilmiyor maalesef. Bir kadına küfür ediliyor, bildiğin cinsel içerikli saçmalıklar gönderiliyor, burada da aralarında yine kadınların bulunduğu bir takım sığır sürüsü oh ne güzel yapmışlar diye gülüyor.
Dünyanın en özgür ülkesinde yaşıyoruz daha ne istiyorsun giqmişim Palvinini hayır prim mi alıyorsunuz bu kadından anlamadım özellikle sevmediğim özellikleri taşıyor kutsadılar mı ne yaptılar büyü mü yaptılarda sizi bu kadar bağlıyor
Bilemiyorum nasıl bir zihniyet onları yazanlar ama gülüp geçiyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Küfürsüz yorum yapamayan ödülü verilmeli bizim insanlarımıza 🙄bi ben utandım şu an Türk olduğum için galiba yorumlara şöyle bir baktım da.. ne kadar gereksiz boş insan varmiş 🙄ve o küfürleri komik bulmuşlar.. hangisine şaşırcagımi şaşırdım 😒😒
En İyi Cevaplar