Front dergisi, gelmiş geçmiş en seksi 10 trans kadını seçti. Britanyalı model Talulah-Eve Brown'dan oyuncu Laverne Cox'a, Bond kızı Caroline Cossey'den süpermodel Andreja Pejic'e kadar pek çok ünlü isim var. Gerçekten çok güzeller ve bu durum kendimi sorgulamama sebep oldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Gigi Gorgeous
Andreja Pejić Caroline Cossey Carmen Carrera
Dünya'nın en seksi 10 transeksüel kadını belli oldu. Bunlar kadınsa biz neyiz?
sanırım iki numara muhteşem yüzyıl da oynamıştı erkek iken kazıkları voyvoda rolünde adam o zamanlar bile kadına benziyordu. Dunyada tek ti mankenlik yaparken hem kadın kıyafetleri hemde erkek kıyafetleri giyebilen tek kişiydi. Sonradan kadın oldu. Salak işte yakışıklı adamdı gitti kadın öldü. Allah akıl fikir versin
Ne olursa olsun , önceki hayatı Erkek değil mi? Sonuç değişmez. Fizikleri güzel olabilir. K. Jenner babası da dönme trans , kızları olduğu için sıkıntı yok ama bir erkek çocuğu olsa ; Babasının dönme trans olmasından utanmazmıydı? Bu kişilerle anca eğlenmek için birliktelik yaşanır onun dışında hiç bir işe yaramazlar. (!)
Bence hepsi çok güzel. Bu bir tercih meselesi kimse burda gelip de aa günah, aaa hepsi çirkin beğenmedim bilmem ne dememeli. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. Güzeller mi güzeller bitti.
bilmese insan evet gercekden kadinliga yakisan ve cok bakimli olanlar olabiliyor ama genede yuz hatlari el ve ayaklari ele veriyor bence ve hic bir sekilde onlara kadinlarmis gibi bakamiyorum :)
Ya ben bunlara çok şaşırıyorum yani yolda söylemese aşık bile olur insan yani hatta bazı kadinlardan daha bile güzeler azinlerine ve emeklerine hayranım:)
İlki kadına benziyorda diğerlerinin alakası yok nesini seçmişler anlamadım diğer meseleye gelince afeti devranda olsalar ruhları erkek erkek kokuyorlar peh
fazla degil bundan 10 ya da 15 sene sonra tirip yapan kızlar erkek bulamıyacak kendilerine artık erkekler erkeklerle yapıyor çünkü kadından güzel erkeklerde var sonuçta?
En İyi Cevaplar