Estetiğe karşı biri değilim de görünce komiğime gitti. Aslı Enver'in göğüs implantı yaptırdıktan sonra dekolteyi arttırdığı konuşuluyor. Siz ne dersiniz? yakışmış mı :)
Güzel görünüyorsa dekolte verebilir, hoş bir şey.
Görsel zevkler uğruna bıçak altına yatıp sergilenmesini doğru bulmuyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslı Enver'in göğüslerini büyüttükten sonra dekolteyi derinleştirmesine ne diyorsunuz?
Bence bunda aldığı rollerin ve ünlenmesinin payı var. Yani göğüslerine implant yaptırmasaydı da neresi güzelse oradan dekolte verecekti zaten. Atıyorum göğsünü açmayacaktı da bacaklarını açacaktı. Aldığı roller de buna uygun çünkü. Diziler görselliğe hitap ettiği için kostümle ilgilenenler reyting için bir şekilde dekolte verdiriyor oyunculara. Göğüslerini dekolte verebilmek için yaptırdığını hiç sanmıyorum. Kişisel zevk olarak yaptırmıştır, olabilir. Herkes güzel görünmek ister dolayısıyla zamanında göğüs dekolteli bir şey giydiğinde hoşuna gitmiyorsa bunu yapmaması tabii ki en iyisi. Bu şey gibi:Skinny jean yakışıyordur ama İspanyol paça daha çok yakışıyordur. O yüzden vücut ölçülerini daha da iyi göstermek isteyen İspanyol paça tercih eder, gibi. Şimdi göğüslerinden yana bir sıkıntısı yoksa neden dekolteli bir şey giymesin?
eee o kadar para vermiş göstercek tabi neden yaptırdı ki zaten? çocuk emzirmek için mi sanki? ya da daha çok süt alabilmek için mi? önceden göstercek bişey yoktu şimdi var gösteriyor. dövme yaptıranların dövmesini göstermek için şekilden şekle girmesi gibi buda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ee yani kadın dediğin teşhircidir. Sonrada biz erkekler için bişey yapmıyoz derler, her b*kunuz erkekler için memeyi kimin için büyütüyor sanki ve kime sergiliyor memeni aç desek açmaz ama dekolte giyinip gösterir
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
110
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bir kadın cinse uzuvlarının yarısını gösterince güzel mi oluyor hakikaten? ucunu da göstersin o vakit madem yarısı güzelse hepsini göstersin şahane olsun öyle değil mi? cinsel uzuvların yarısını gösterince adına dekolte deniyor. O. rsbuya para veriyosunuz hepsini gösteriyor ama bunlardan az kazanıyor bu haksızlık değil mi?
E yaptırmı o kadaar saklamak için mi elbetteki gösterecek. Ayrıca şunu anlamak gerekir ki o bir sanatçı. Sanatçı her şeyi giyer. Lady Gaga ya bakın sahnede neler giyiyo. Dekoltesinde aşırı bişey göremiyorum
Sanatçı herşeyi giyer demek yanlış Sanatçı düzgün giyinir, (erkekler sanatçılar takım elbiseli ve şık) kadınlardır soyunan sürekli bedeninden başka birşeyi olmayan
bir kerede vücut onun karar onun diye başlamayın ak. bir soru sorulmuş herkes yorumluyor ne var bunda iyice hasta oldunuz ota boka konuşmayın karar onun diye. Sanki gittik silikonlarını patlattık..
Ne olursa olsun zorunlu haller dışında sırf keyfiyetten estetik olmak için bıçak altına yatan ister kadın ister erkek bu kişilere saygı duyamıyorum. Büyük konuşmayayım ama estetikli bir kadınla da evlenmek istemem.
Var çünkü Allahın yaratmış olduğu kusursuz vücutlarını değiştiriyorlar o yüzden. Saygı duymuyorum derken kalkıp küfür ediyorum veya aşağılıyorum demedim sadece ilgimi çekmediği anlamda söyledim.
Kadınlar böyledir hep zaten.. nereleri güzelse oralarını ön plana çıkaracak şekilde giyinirler. Kadın olsam ben de öyle yapardım. Tabii belli sınırlar dahilinde
Estetik zorunlu değil ama kişinin kendini mutlu hissetmesi için yapılır. Yaptırana da karşı olmamak lazım. Kim bilir eski hali kendini nasıl bunalıma sokuyordur ki bıçak altına yatmıştır.
En İyi Cevaplar