Şu programı izlemelisin dediğiniz bir kanal/dizi var mı?

Da vinci kanalı. Gece programları
National geographic ve discovery.
Genius dizisini şiddetle tavsiye ederim.
Bunun dışında internetten "Narcos" dizisini izleyebilirsin. ABD derin devletinin nasıl işlediğine dair bazı ip uçlarını bulabilirsin.
Bu filmi amerikalıların çektiğini ve her şeyi dosdoğru söylemeyeceklerini de aklından çıkarmadan izle. Gene de çok fazla şeyi görebilirsin.
Operasyon Argo filmi de amerikan casuslarını "cici" gösterme çabasıyla çekilmiş bir propoganda filmi ama izlemekte fayda var. Merd-i kıpti sirkatin söylerken şecaat arzedermiş misali çok dersler çıkarılabilecek bir film.
Tabi bu arada anlatmadıkları ise 5 ABD helikopterinin yaptığı askeri operasyonda nasıl çuvalladıkları ve tüm helikopterlerini ve mürettabatı kaybettikleri gerçeği var.
Bunun d
cumartesi akşamları beyaz futbol:))
Tv izlemek vakit kaybı.. 2-3 senedir ben izlemiyorum..
Haberlere bile bakmam..
Söz dizisini sadece internetten izliyorum o kadar ;)
#Vesselam
Aksine cok sey kazaniyorsun.
Cevap
4Cevap
Tv açmayalı iki yıl oldu kaybettiklerin hakkında bir fikrim yok ama en son ben bıraktiğimda tüm kamallarda "tek parti" "tek adam " ve onlara adanmış programlar falan vardı kestim kabloyu😂✌
Mecbur televizyon izlemek zorunda kaldığımda bende öyleyim ya, özellikle gelinlik programını çok seviyorum
Ayhan sicimoğlu'nun programları cidden iyi oluyor. Hastasıyız..
Skin tight ve ağır yaşamları ben de izliyorum 😀😀
Çember dizisi vardı polisiye onu beğenmiştim de ara verdi galiba 😀
Ben de başka kanal izlemiyorum.. TLC süper bir kanal ya 😁😁
Bizde tlc ve tursat kablo izliyoruz pek bişi yok diğer kanallarda zaman kaybı daha çok.
Star Tv
Söz dizisi başlıyor 😍😍😍
İzle birde cartoon network 😄
TRT Belgesel'i de izle.
Çizgi film izle en iyisi
Televizyon izlemiyorum😄
Çizgi filmde izle arada
Tv izlemeyi bıraktım kaç zamandır
Hayır bence
deli misin
Malesef yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?