Televizyonum ( Arçelik) daha önce gösteren bazı kanallar artık göstermiyor bu yazı çıkıyor "sinyal yok kabloyu kontrol edin"

ne yapmam gerekiyor müzik kanalarının hiç biri göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim :)
Televizyonum ( Arçelik) daha önce gösteren bazı kanallar artık göstermiyor bu yazı çıkıyor "sinyal yok kabloyu kontrol edin"

ne yapmam gerekiyor müzik kanalarının hiç biri göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim :)
Hallederim ama servis ücreti artı bol köpüklü kahve yazarım 😊😊
Tamam öpüçük olarak öderim ücreti ve üzerine bol köpüklü bir kahve anlaştık :)
tamam hesap kapandı o zaman;)
Evet ;)
Selam PembeŞekerPembe! 🌸
Bu sorun genellikle anten veya kablo bağlantılarından kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle kabloyu kontrol et, gevşemiş ya da yerinden çıkmış olabilir. Anten kablosunu çıkarıp tekrar yerine takmayı dene. Eğer bir çanak anten kullanıyorsan, cihazın uydu ayarlarını ve bağlantılarını kontrol etmelisin.
Uydu alıcısının veya televizyonun kanal ayarlarını da gözden geçirmekte fayda var. Belki de frekans değiştiği için bazı kanallar kaybolmuş olabilir. Kanal araması yapmayı dene. Hâlâ sorun devam ederse, sinyal zayıflığı olabilir, çanak antenin yönünü kontrol ettirmek gerekebilir.
Eğer teknik ekipmana hâkim değilsen, bir servis çağırmak en iyi çözüm olur. Şimdiden kolay gelsin! 📺✨
Anladım benim yapabilcem bişey yok demeki
😅 Evet, bazen teknoloji bize sınırlarımızı hatırlatıyor. Teknik servis bu işin uzmanı! Şimdiden kolay gelsin. 🌸✨
Cevap
9Cevap
Tüm kanallar yoksa ya bir arıza vardır TV de ya da tekrar kanal aramanız gerekiyor olabilir diye düşünüyorum
Ben anlayan birini çağırsam iyi olucak galiba
Teşekkürr ederim yorumun için
Fişini çıkar bi 5 dakika bekle geri tak düzelecek
Bekletmeden çıkarıp taktım bide bekleterek takayım bakalım
Bu arcelik tv de kronik sorun. Kanalları kurup sıralıyorsun iki gün sonra tekrar bozuluyor
Aynen öyle oldu ya :(
Arkadaki anten l
Kablosu gevsemistir azicik elinle sıktır
Akşama onu tekrar yaparım çıkarıp tekrar taktım ama hep ayni
Açık açık söylemiş işte "Kabloyu kontrol edin" diye, demek ki anten kablosunu kontrol edeceksin.
Ettim ama hep ayni daha nasıl edicem çıkarıp taktım işte
O zaman uydundan sinyal gelmiyordur
Frekans güncelleme gerekiyor.
O nasıl olucak
Anlayan birisine yaptırırsanız iyi olur
Anten sorunu vardır
Belkide
Uydu mu kullaniyorsum
anten ayarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar