Allah kelimesi özel isimdir. Hiçbir dilde karşılığı olmaz. Allah kelimesinde müzekkerlik, müenneslik yoktur. İlah kelimesinin ise her dilde karşılığı, bazı dillerde de müzekker [erkek] ve müennes [dişi] şekli vardır. Mesela Arapça’da Mabud-Mabude, Türkçe’de Tanrı-Tanrıça, İngilizce God-Goddess, Fransızca Dieu-Deesse, Almanca Gott-Göttin gibi. Bu kelimelerin hiç biri Allah ismi yerine kullanılmaz. Allah manasına yalnız Allah kelimesini kullanmak gerekir. Çünkü Allahü teâlâ, (Benim ismim Allah’tır. Bana, Allah diye ibadet edin) buyuruyor. Kendisi ne bildirmişse onu kullanmak gerekir. İlah manasında her millet kendi dilindeki kelimeyi kullanır. Fakat Allah her dilde aynıdır. (S. Ebediyye)
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Allah adı yerine, tanrı veya tanrı adı yerine Allah demek caiz değildir. Çünkü tanrı, ilah, mabud-put demektir. Asuriler, Türkleri, güneşe, yıldızlara tapınmaya alıştırdıkları için tanyeri ağarınca, güneşe tapınırlardı. Bu sebepten, Güneşin ismi, tanyeri ve nihayet tanrı oldu.
Dekolte kadına yapılan en büyük hakarettir Kadın kişiliği , karakteri ile değil vücudu , şehvet , arzular ile ön plana çıkar Bu kadınların ne düşündüğü ile ilgilenmez erkekler bunları nasıl yatağa atarız diye hesap yaparlar Aslında kadınların en çok karşı olacağı şey dekolte olmalı , en büyük tepkiyi onlar vermeli ama neredeee
Herkes Simge abartmış demiş. Katılıyorum. Bir de Deniz diyenler olmuş.. Yalnız başka isim pek söylenmemiş, aşşağıya yorumlara gelene kadar Emina Sandal ın kıyafeti mi unutuldu? Bence o da çok abartı.
Tanrı'nın verdiğini niye bütün kullarına gösterelim? Kur'an'da geçmiyor mu "Kadınlar gizledikleri süsleri belli olsun diye ayaklarını yere vurmasınlar."şeklinde?
Hiç anlamıyorum açacaksanız tam açın madem gösterme isteğiniz var, meme denen şey mahremse ne diye yandan kenardan ucunu gösteriyosunuz, açın komple gezin desek ayıp öyle şey mi olur derler. Dekolte adıyla üstünü kapatıyorlar sapıklıklarının
Su simge tertemiz kadar soyadina layik olmayan bir kiz gormedim sen hem evli adamdan evlilik disi hamile kal hemde canli yayinda agla hemde orani burani sat
Simge Tertemiz silikonlu. eski fotolarına bakın görürsünüz. zaten çoğu silikonlu. doğal olan göğüs dimdik top balon gibi durmaz bir esnekliği olur. aklı olan kaoasitesi olan farkeder ;)
Simge abartmış abazalar beğenirler ben Burcu diyorum tadında olması gerektiği gibi dekolte vermiş dekolte bir yerden verilirse daha şık duruyor öteki türlüsü göze çirkin görünüyor.
Birşey sorucam, dekolte vermek şık mı duruyor yoksa meme gözüktüğü için mi abazaların gözüne şık gözüküyor? Bakın birşey daha insan vücudu çıplakken çekici gelir, dekolte verilince o yüzden çekici duruyor meme gözüktüğü için, dekoltenin şıklık olayı yoktur edepsizce birşey
Saygı duyarım 1 xper bu da senin görüşün ve bakış açın. Bana göre çıplaklık bile her kadına yakışmaz fizik güzelliği diye bir şey var olmayınca hoş durmuyor fazla açmakta kadına yakışmıyor. Siz şehvetli gözlerle baktığınız için şıklık olayını göremezsiniz biz kadınlar bu farkı çok iyi yapabiliriz.
Canım dekolte denilen şeye bak, 1. meme gösterme. 2 popo gösterme, 3. bacak dekoltesi, vajinal bölgeyi ıskalayarak geçirme, her biri ayrı sapıklık içeriyor. Bunlar bildiğin kadınların verdiği frikiklerin , zamanla elbiselere tasarlanarak bile bile frikik verdirme yoludur.
Yakışana yakışıyor dediğin kadınlar, çıplakken vücudu güzel olanlar, yani aslında yakışan yine dekolte değil onun çıplaklığının güzel olması. Ben demek istiyorum ki dekoltenin stili modeli değildir şık gösteren, kadının vücudu'dur olan şey, fizği güzel olan kadın çuvalda giyse seksi durur
Simge'nin giydiği dekolteli elbiseyi Türk kadınları içinde göğüsleri silikon olmayıp daha güzel olan milyonlarca kadın var onlarda giyip çekici olurlar ama bazı kadınların edebi var yapmıyorlar
Doğrusun aslında aynı şeyleri düşünüyoruz fizik konusunda benimde demek istediğim her kadına her dekolte yakışmaz fiziği güzel olsa bile çünkü her kadının her bölgesi güzel değildir mesela Simge o göbeğini kapatsaydı daha az bir dekolte verseydi daha şık dururdu ki kendisinde 1.82 boy var diye biliyorum çoğu erkeğe göre ne giyse yakışır ama bana göre öyle değil. Bir kadın neresinin güzel olduğunu ve hangi bölgesini ön plana çıkaracağın bilmeden seksi olamaz bu detaylarda bizim için önemli kalpsizimbedenim :)
Kadınların çoğu giyinmesini bilmiyorlar.. Erkeklerin beğenebilecekleri dekolteyi giyinebilen kadın çok az bence. Mesela resimlerdekilerin hiç birisi bence iyi olmamış.
tam da tahmin ettiğim gibi herkes bu kumaş yoksununu demiş simgemi ney işte o
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kadınlara dekolte çok yakışıyor. cömert kadınları severim. burcu esmersoy , deniz akkaya ve çağla şikel taş gibi kadınlar. kadınlara en çok göğüs dekoltesi yakışıyor.
Ana Sayfa > Magazin > Anketler > Bazıları dekolte sever! Tanrı'nın verdiğini kuldan saklamayan bu ünlülerden hangisinin dekoltesini abartı veya güzel buldunuz?
En İyi Cevaplar